122 400 $
850 $/м²
Вулиця Івасюка, 4
ПРЕМІУМ єОселя
144 / 70.45 / 33.35 м²
2 поверхи
2 сот
Котедж
5 кімнат
Від будівельників (з обробкою)
сьогодні
1 міс. тому
93 (сьогодні 0, вчора 0)
Опис
Затишні котеджі це унікальний простір, де кожна деталь продумана з любов'ю і увагою до вашого комфорту.

Ми створюємо неповторну атмосферу, де ви можете відчути себе як вдома, але зі шматочком розкоші.

Від великих вікон, що запрошують світло у ваш простір, до зручних кухонь, де ви можете втілити всі ваші кулінарні фантазії.

Ми прагнемо забезпечити вам найвищий рівень комфорту та задоволення.
Деталі
Котедж, 2 поверху, 5 кімнат. Площа ділянки 2 сотки. Планування кімнат Суміжно-роздільна. Газ природний. Холодної води немає, гарячої води немає. Опалення немає. Своя каналізація. Загальний стан будинку - Від будівельників (з обробкою). Торг доречний, Прямий продаж, Можливе розтермінування. Власник погоджується продати по програмі єОселя
Андрій
Андрій
Власник
1
Місяць на сайті
Активних оголошень 1
Останній візит на сайт 1 місяць тому
Вашу скаргу прийнято!
Планування
На першому поверсі знаходиться простора кухня-студія, душова кімната та пральня для вашого комфорту. Тут також розміщені дві кладові кімнати для зберігання речей.
На другому поверсі знаходяться три спальні та ванна кімната, що забезпечить вашій родині затишок та комфортний відпочинок.

Будинок і двір
Затишний задній дворик - ваш особистий оазис спокою та краси природи. Тут ви зможете насолоджуватися свіжим повітрям, влаштовувати пікніки або просто розслабитися з родиною та друзями.

Інфраструктура
Наші затишні котеджі розташовані зручно: всього за 10 хвилин ви дістанетеся до гіпермаркету Метро, а за 20 хвилин - до оперного театру та торгового центру. Таке розташування надає зручність та можливість вибору для вашого комфортного життя в наших котеджах.

Адреса
с. Конопниця, Вулиця Івасюка, 4, 4623683400:01:001:1618 кадастровий номер