20 000 $
307 $/м²
ПРЕМІУМ
65.1 / 38.8 / 8.6 м²
поверх 1 з 9
Бетонно монолітний
Роздільне
Потрібен косметичний ремонт
сьогодні
1 міс. тому
27 (сьогодні 0, вчора 3)
Опис
Продається 3-х кімнатна квартира в найкращому районі Краматорська, мікрарайон Доманський. Будинок знаходиться в середині житлового кварталу (з усіх сторін захищений домами, без протягів, відповідно до рози вітрів). Поряд супермаркет Сільпо та АТБ -(до 3-х хвилин пішки). 5-ть хвилин до школи та 3-х дідсадків. Зупинка транспорту зразу біля будинку (маршрутки та тролейбуси у всі кінці міста). 10 хвилин пішки до центрального ринку та розважальних закладів.
Квартира потребує косметичного ремонту, але якщо Ви вирішити заїхати і жити буде досить комфортно. Чудові сусіди які завжди допоможуть, тихі і приємні люди. В квартирі постійно проживають люди - несподіванок у вигляді мишей чи інших домашніх улюбленців Ви не знайдете :-)
Перевага першого поверху Ви зрозумієте відразу. У разі блекатутів Вам не потрібно думати, як підняти тяжкі суми на поверх чи коляску з дитиною, напор води завжди достойний, на балконі є підвал який використовується як погреб чи укриття.
Деталі
Окрема квартира, Будинок - Бетонно монолітний, в квартирі 3 кімнати, висота стелі 2.5 метра. Квартира стандартна, планування кімнат Роздільне. Є газ, кухонна плита газова. Гаряча вода - електричний бойлер. Опалення центральне. Роздільний санвузол, Туалет/ванна. Сантехніка в нормальному стані. Проведені. Є покриття підлоги - ламінат. Немає балкона засклені. Є лоджія, засклена. Стан стін - ремонту не потребують, стеля шпалери. Вікна дерев'яні, в нормальному стані. Міжкімнатні двері дерев'яні, в нормальному стані. Тамбур суміщений, капітальний. У квартири 1 власник, прописана 1 людина. Загальний стан квартири - Потрібен косметичний ремонт. Поруч є школа, дитсадок, зупинки, супермаркет. Квартира приватизована. Документи на квартиру: договір купівлі-продажу. Торг доречний. Сантехніка в нормальному стані. Засклений. Засклена. Інтернет оптоволоконний
Ольга
Ольга
Власник
1
Місяць на сайті
Активних оголошень 1
Останній візит на сайт 4 тижні тому
Вашу скаргу прийнято!
Адреса