80 000 $
584 $/м²
Набережна, 42д/1
137 / 120 / 15 м²
2 поверхи
5 сот
Будинок
6 кімнат і більше
Дизайнерський ремонт
сьогодні
3 тиж. тому
26 (сьогодні 0, вчора 0)
Опис
Продаю свій будинок в с.Курортне Одеської області. Вулиця Набережна 42д/1.
Загальна площа 137,1 м2. Будинок розташований на ділянці 5 соток. Устатковане місце для 6 автомобілів. Виконаний ландшафтний дизайн. Тераса для відпочинку з гостями. Літня кухня. Окремий будиночек з устаткуванням.
Усі кімнати з меблями, нові ліжка та ортопедичні матраси. Перший поверх: три кімнати (номери) з ванною кімнатою та туалетами, відкрита кухня та окремо обідня зона, гостьовий санвузол з двома душовими кабінами. Другий поверх: чотири окремі кімнати (номери), туалет, балкон з зоною відпочінку, одна кімната з балконом.
На теріториї своя каналізація на 35 мкуб, підземний резервуар для води на 10 мкуб. Встановлено насосну станцію для води. Будинок укомплектовано сучасною технікою: два холодильники, пральна машина, 2 плити газові, газові балони, холодильна вітрина, сонячний колектор, три бойлери та багато іншого. Є кований Мангал.
Будинок обладнано системою охорони та підключенно до пульту охоронної компанії.
Територію викладено тротуарною плиткою, засаджено трояндами та іншими культурними рослинами. Більше фото: https://[ссылка скрыта]/kgs/SHpJP9u
Ціна-80 000 у.е. без комісії для покупця. Фото відповідає дійсності. Для додаткової інформації тільки ПІШІТЬ у вайбер чи телеграм за номером +3-8-[телефон скрыт]
Деталі
Будинок, 2 поверху, 6 кімнат. Матеріал перекриттів - дерево. Під'їзд до будинку - грунт. Площа ділянки 5 соток. Вид з вікон на море, у двір. Планування кімнат Роздільне. Відстань до моря - 30 м та 128 сходинок метрів. Відстань до міста - 32 метрів. Газ балонний. Холодна вода - водопровід, гаряча вода - електричний бойлер. Опалення немає. У будинку 5 роздільних санвузла, туалет / душ. Є сантехніка. Проведені металопластикові труби, в нормальному стані. Сходи залізні. Покриття підлоги - ламінат, підігріву підлоги немає. В будинку 1 балкон. Тип кухні - кухня-їдальня. Вікна металопластикові, в нормальному стані. Покриття даху - металочерепиця. Є огорожа. Немає підвалу. У будинку є Праска, Фен, Шафа, Холодильник, Ліжко, Пральна машина, Посуд, Сигналізація, Лічильники, Душова кабіна. Своя каналізація. У будинка 1 власник, частка власника повна, немає прописаних. Загальний стан будинку - Дизайнерський ремонт. Охорона. Поруч є море. Будинок приватизований. Документи на будинок: договір купівлі-продажу. Прямий продаж. В нормальному стані. Інтернет оптоволоконний
У будинку є
  • Душова кабіна
  • Лічильники
  • Сигналізація
  • Посуд
  • Пральна машина
  • Ліжко
  • Холодильник
  • Шафа
  • Фен
  • Праска
Ганна
Ганна
Власник
Верифікований профіль
1
Рік на сайті
Активних оголошень 1
Останній візит на сайт 1 тиждень тому
Вашу скаргу прийнято!
Деталі інтер’єру
Ремонт в будинку робили у греко-українському стилі натхненному островом Санторіні. Кожна кімната як окремий витвір мистецтва.

Планування
На ділянці в 5 соток облаштовано зони відпочинку, будиночек з приладдям, літні души та сам гостьовий будинок на 7 кімнат. На другому поверсі 4ри прекрасні кімнати, туалет та великий балкон для відпочинку. На першому поверсі в кожній кімнаті є ванна кімната з туалетом та бойлерами, одна з кімнат не завершений ремонт і у ній знаходиться багато професійних інструментів та матеріалів для завершення ремонтних робіт .

Адреса
с. Курортне, Набережна, 42д/1
В пропозиції є незбережені дані.