2 500 $/міс
200 / 140 / 60 м²
поверх 5 з 5
Роздільне
Дизайнерський ремонт
5 днів тому
1 тиж. тому
3 (сьогодні 0, вчора 1)
Опис
Ексклюзивна пропозиція!

Простора 4-кім. квартира 5хв пішої ходи від історичного центру Львова.
Паркова зона вул.Мушака. Польський люкс у двох рівнях ,після капітального ремонту 2005 року.Авторський дизайн квартири виконано в стилі ампір який вражає своєю величчю, вишуканістю, і в той же час легкістю і ніжністю.
Усі меблі стилю ампір дерев'яні виконані з коштовних порід дерева- полісандру,ясеня,соколиного ока,ебенового дерева по окремому авторському проекту для кожної з кімнат у розмір та за призначенням. Меблі оздоблені литтям,гравіруванням та вітражними орнаментами.
Площа квартири – 200 /140/35 м.кв 5./5пов. Висота стелі 3,1м.Реальна можливість насолоджуватися проживанням у високоякісних апартаментах в самому серці міста для активних,ділових людей,які цінують себе, свій час, комфорт та затишок.На першому поверсі розташована вітальня,кухня,санвузол ,господарська кімната.Вітальня -35 м.кв з діючим каміном на дровах , мякими меблями, зоною домашній кінотеатр та вишуканими, коштовними предметами інтерєру.Кухня студія - 35м.кв розділена на робочу зону та обідню . З кухні панорамні вікна та вихід на балкон-терасу 8м.кв з зоною відпочинку.Біля кухні-господарська кімната-4м.кв. На другий поверх піднімаємось мармуровими сходами.Санвузол оздоблений мозаїкою ,душова кабінка фірми Джакузі з гідромасажем та ефектом сауни, гігієнічний душ.На другому поверсі розташовано три ізольовані кімнати та санвузол.Затишна спальня з 2х спальним ліжком,при ліжковими тумбочками та шафою. Зі спальні гардеробна кімната-10 м.кв. Особливої уваги заслуговує кабінет з діючим електрокаміном, оздоблений дере"вяними стіновими панелями,робочий стіл,шкіряний диван та атмосфера спокою і достатку. Дитяча або гостьова кімната з двома роздільними ліжками,робочим столом та шафою.Окрасою другого поверху є санвузол 15м.кв з зоною релаксу -ванна з гідромасажем фірми Джакузі,біде.Оздоблення ванної кімнати виконано натуральним каменем з поєднанням елементів декору у скіфському стилі.Підлога викладена з натурального каменю - оніксу з підсвічуванням.У квартирі продумано все для Вашого комфорту- художний щитовий паркет , гіпсова ліпнина, мармурова плитка,килимове покриття,подвійні гардини та покривала з натурального італійського оксамиту.Стелі оздоблені вітражами з підсвічуванням.Квартира обладнана усією якісною побутовою технікою ,посудомийною машинкою , 5-ма плазмовими телевізорами, 2-х камерний холодильник ,пральна машинка,духовою електро шафою.Чудовий краєвид з вікон на історичну частину Львова. Квартира обладнана автономним опаленням 2-х функційним котлом,постійним водопостачанням, потужною загальною системою пом"якшення води ,фільтрами очищення води, іонізатором повітря Цептер.Уся квартира обладнана системою кондиціювання окремо кожен поверх.Все освітлення-ледівське . Сигналізація,зовнішнє відеоспостереження,швидкісний інтернет.Додатково в цокольному приміщенні будинку є два господарських приміщення по 8м.кв для зберігання речей та продуктів, та тренажерний зал -15м.кв. У дворі будинку є закрите паркомісце .Будинок утеплений,зроблено водовідведення,бруківка та озеленення.Вартість комунальних послуг в опалювальний період невелика.
Пропонуємо додаткову послугу,яка входить у вартість оренди -2 прибирання щомісячно.

Вартість оренди квартири - 2 500 у.о./міс+КП
Деталі
В квартирі 4 кімнати. Планування кімнат Роздільне. Загальний стан квартири - Дизайнерський ремонт. Комісія за послуги 100 %
Artym Real Estate
Верифікований профіль
1
Рік на сайті
Активних оголошень 10
Ексклюзивних об'єктів 0
Рекламна активність 338
Останній візит на сайт 3 дні тому
Рекомендувати
Адреса
Вашу скаргу прийнято!
Оберіть спосіб підтвердження
Щоб вашу рекомендацію було зараховано, підтвердіть свою особистість
* Особисті дані не відображатимуться на сайті та слугуватимуть лише для підтвердження особистості.
Як верифікуватись через Дію?
Зчитайте QR-код сканером у застосунку Дія й підтвердьте авторизацію Дія.Підписом
QR-код буде дійсний ще 02:00
Як верифікуватись через Bankid?
Верифікація BankID відкриється у новому вікні. Якщо сторінка верифікації не відкрилася, вікно було заблоковане вашим браузером.
Щоб дозволити відкриття вікна, виконайте такі кроки:

1. Перевірте адресний рядок браузера на повідомлення про помилку або піктограму блокування. Натисніть на нього.
2. Якщо у вас встановлено блокувальник спливаючих вікон, тимчасово відключіть його для цього сайту.
3. Перевірте налаштування вашого браузера і переконайтеся, що блокування спливаючих вікон вимкнено або налаштовано на дозвіл відкриття цього вікна.

Якщо проблема залишається невирішеною, зверніться до нашої служби підтримки.
Як верифікуватись через Дію?
Верифікація Дія відкриється у новому вікні. Якщо сторінка верифікації не відкрилася, вікно було заблоковане вашим браузером.
Щоб дозволити відкриття вікна, виконайте такі кроки:

1. Перевірте адресний рядок браузера на повідомлення про помилку або піктограму блокування. Натисніть на нього.
2. Якщо у вас встановлено блокувальник спливаючих вікон, тимчасово відключіть його для цього сайту.
3. Перевірте налаштування вашого браузера і переконайтеся, що блокування спливаючих вікон вимкнено або налаштовано на дозвіл відкриття цього вікна.

Якщо проблема залишається невирішеною, зверніться до нашої служби підтримки.
Вітаємо!
Рекомендацію зараховано!
Незабаром рекомендація зʼявиться на сторінці рієлтора.
Рекомендацію не зараховано.
Ви вже залишали рекомендацію даному рієлтору.
В пропозиції є незбережені дані.