155 000 $
1 621 $/м²
95.6 / 55.5 / 11 м²
поверх 4 з 4
Бетонно монолітний
Роздільне
Від будівельників вільне планування
2 міс. тому
2 міс. тому
135 (сьогодні 0, вчора 3)
Опис
Продається 3-х кімнатна квартира (плюс мансардне приміщення) в котеджному містечку клубного типу “Паркове” (вул. В. Янева), яке розташоване у мальовничому районі Львова з добре розвиненою інфраструктурою. Межує з парком “Горіховий Гай” та спортивним комплексом “Динамо”. На його території розташовані двоповерхові котеджів, 3 малоповерхові будинки та дитячий майданчик. Містечко огороджене та знаходиться під цілодобовою охороною. Внутрішні доріжки та тротуари викладені бруківкою та освітлюються у нічний час, зроблено ландшафтний дизайн. Квартири в малоквартирних будинках мають особливу атмосферу, адже знаходяться серед котеджної забудови.
Площа квартири 95,6м2 плюс мансарда 50,1м2. Квартира складається з 3-х кімнат , кухні, заскленої лоджії та двох санвузлів. Також на мансарді можна додатково обладнати ще одну кімнату з власним санвузлом та гардеробом.
Квартира розташована в 10-ти квартирному будинку на 4-му поверсі, в під'їзді на 5 квартир. Обладнана індивідуальним опаленням. Можна докупити паркомісце в підземному паркінгу поруч з будинком.
Будинок зданий в експлуатацію в 2017 році. ПРОДАЖ ВІД ВЛАСНИКА. Можливість продажу через єОселя
Деталі
Окрема квартира, Будинок Введено в експлуатацію - Бетонно монолітний, в квартирі 3 кімнати, висота стелі 2.9 метра. В квартирі 5 вікон, Вид з вікон у двір. Квартира перепланована, планування кімнат Роздільне. Є газ. Гаряча вода - газовий котел. Опалення індивідуальне - котел газовий. В квартирі 2 роздільних санвузла. Немає сантехніки. Проведені металопластикові труби, нові. Вхідні двері броньовані. Є стяжка підлоги. Немає балкона засклені. Є лоджія, засклена. Стан стін - чорнові роботи. Вікна металопластикові, нові. Будинок побудований в 2017 році. У квартири 1 власник, немає прописаних. Загальний стан квартири - Від будівельників вільне планування. Автопарковка, Охорона, Консьєрж, Комора, Можлива прописка. Поруч є дитсадок, парк, школа, зупинки, супермаркет. Квартира приватизована. Документи на квартиру: свідоцтво про право власності на квартиру. Торг доречний, Прямий продаж, Вільна. Нові. Засклений. Засклена. Інтернет оптоволоконний. Зовнішнє утеплення стін. Власник погоджується продати по програмі єОселя
Ігор
Ігор
Власник
Верифікований профіль
8
Місяців на сайті
Активних оголошень 1
Останній візит на сайт 2 місяці тому
Вашу скаргу прийнято!
Адреса
В пропозиції є незбережені дані.