430 000 $
1 593 $/м²
Корабельна
БЕЗ КОМІСІЇ
270 / 103 / 21.7 м²
2 поверхи
30 сот
Будинок
6 кімнат і більше
Дизайнерський ремонт
вчора
4 тиж. тому
26 (сьогодні 0, вчора 1)
Опис
Вашій увазі пропонується теплий затишний атмосферний добротний будинок на чудовій локації в тихому гарному місці поруч із сосновим гаєм та річкою.

Будинок може стати чудовим родинним маєтком!

Краще все побачити на власні очі та відчути ауру й атмосферність місця.

Ідеально підійде для великої дружної родини.
Деталі
Будинок, 2 поверху, 6 кімнат. Матеріал стін - червона цегла, фундамент будинку - залізобетон, матеріал перекриттів - монолітний залізобетон. Під'їзд до будинку - асфальт. Площа ділянки 30 соток. Висота стелі 2.7 метра. Вид з вікон на ріку, у двір. Планування кімнат Роздільне. Газ природний. Холодна вода - свердловина, гаряча вода - газовий котел. Опалення котел газовий. У будинку 3 роздільних санвузла, туалет/ванна/душ. Сантехніка в нормальному стані. Проведені металопластикові труби, в нормальному стані. Вхідні двері броньовані, сходи дерев'яні. Покриття підлоги - паркет. В будинку 5 балконів. Тип кухні - кухня-їдальня. Стіни фарба, стеля емаль. Вікна металопластикові, в нормальному стані. Міжкімнатні двері дерев'яні, в нормальному стані. Є дах. Тип огорожі - цегла. Підвал розташований під будівлею. У будинку є Телевізор, Кабельне ТБ, Шафа, Холодильник, Пральна машина, Кондиціонер, Супутникове ТБ, Лічильники, Сейф, Джакузі, Душова кабіна, Посудомийна машина, Камін. Будинок побудований в 1997 році. Своя каналізація. На території ділянки є гараж, сад, басейн, баня, город, прибудова, сауна. Загальний стан будинку - Дизайнерський ремонт. Умови звільнення Під час продажу меблі частково забирають.. Можливість прописки, автопарковка. Поруч є зупинки, річка / озеро, ліс. Торг доречний. Сантехніка в нормальному стані. В нормальному стані. Є автономна електроенергія - акумулятори / джерела безперебійного живлення, генератор. Інтернет оптоволоконний. Зовнішнє утеплення стін. Без комісії
У будинку є
  • Камін
  • Посудомийна машина
  • Душова кабіна
  • Джакузі
  • Сейф
  • Лічильники
  • Супутникове ТБ
  • Кондиціонер
  • Пральна машина
  • Холодильник
  • Шафа
  • Кабельне ТБ
  • Телевізор
FLATPRIME
Верифікований профіль
3
Роки досвіду
1
Рік на сайті
Активних оголошень 6
Ексклюзивних об'єктів 3
Рекламна активність 1770
Останній візит на сайт вчора
Рекомендувати
Оберіть спосіб підтвердження
Щоб вашу рекомендацію було зараховано, підтвердіть свою особистість
* Особисті дані не відображатимуться на сайті та слугуватимуть лише для підтвердження особистості.
Як верифікуватись через Дію?
Зчитайте QR-код сканером у застосунку Дія й підтвердьте авторизацію Дія.Підписом
QR-код буде дійсний ще 02:00
Як верифікуватись через Bankid?
Верифікація BankID відкриється у новому вікні. Якщо сторінка верифікації не відкрилася, вікно було заблоковане вашим браузером.
Щоб дозволити відкриття вікна, виконайте такі кроки:

1. Перевірте адресний рядок браузера на повідомлення про помилку або піктограму блокування. Натисніть на нього.
2. Якщо у вас встановлено блокувальник спливаючих вікон, тимчасово відключіть його для цього сайту.
3. Перевірте налаштування вашого браузера і переконайтеся, що блокування спливаючих вікон вимкнено або налаштовано на дозвіл відкриття цього вікна.

Якщо проблема залишається невирішеною, зверніться до нашої служби підтримки.
Як верифікуватись через Дію?
Верифікація Дія відкриється у новому вікні. Якщо сторінка верифікації не відкрилася, вікно було заблоковане вашим браузером.
Щоб дозволити відкриття вікна, виконайте такі кроки:

1. Перевірте адресний рядок браузера на повідомлення про помилку або піктограму блокування. Натисніть на нього.
2. Якщо у вас встановлено блокувальник спливаючих вікон, тимчасово відключіть його для цього сайту.
3. Перевірте налаштування вашого браузера і переконайтеся, що блокування спливаючих вікон вимкнено або налаштовано на дозвіл відкриття цього вікна.

Якщо проблема залишається невирішеною, зверніться до нашої служби підтримки.
Вітаємо!
Рекомендацію зараховано!
Незабаром рекомендація зʼявиться на сторінці рієлтора.
Рекомендацію не зараховано.
Ви вже залишали рекомендацію даному рієлтору.
Вашу скаргу прийнято!
Деталі інтер’єру
Будинок побудований з якісних матеріалів і дуже добротний. У спальнях на підлозі покладена дубова паркетна дошка, в інших кімнатах якісний ламінат. В оздобленні використана вагонка з дуба.

Планування
Будинок площею 270 м2 побудований за індивідуальним проєктом і дуже вдало позиціонований. З вікон відкривається вид на сосновий гай і річку, а з іншого боку - на двір із ландшафтним дизайном (а не на сусідні будинки). Сусідських ділянок із фасадного і заднього боку немає.

Планування будинку включає два житлових і цокольний поверхи. На житлових поверхах знаходяться 8 кімнат, 3 санвузли, 5 балконів і безліч допоміжних приміщень.

На цокольному поверсі розташовані: котельня, пральня, комора, підсобне приміщення, дві сауни (електрична та інфрачервона), душові кабіни, кімната відпочинку/вільного призначення, спортзал.

Ще нижче розташований підвал, який складається з двох приміщень. Одне можна використовувати для зберігання, друге задіяти як бомбосховище.

Другий будиночок може використовуватися як гостьовий або для постійного проживання. Його планування включає кухню з каміном/мангалом, окрему кімнату/спальню, лазню на дровах з душовою, санвузлом і купіллю та терасу з виходом до невеликого басейну.

Будинок і двір
Розбито сад плодових дерев. Яблуні, груші, сливи плодоносять і дають гарний урожай. А город дає гарний урожай овочів і ягід. На ділянці зроблено ландшафтний дизайн із використанням хвойних порід.

На ділянці є свердловина глибиною 64 метри, а по всій ділянці зроблено кілька виводів для зручного користування водою і поливу. Так само є бочка на 5 куб.

Так само на ділянці знаходиться господарський/садовий будиночок для інвентарю та гараж на 2 автомобілі.

Інфраструктура
Навколо ділянки багато грибів. У водоймі можна купатися і ловити рибу.

До Києва на машині можна доїхати за 30-40 хвилин Житомирською трасою.

Адреса
с. Маковище, Корабельна