29 000 $
676 $/м²
42.9 / 16.8 / 9.4 м²
поверх 2 з 9
Типова панель
Суміжно-роздільна
Чудовий стан
сьогодні
9 міс. тому
44 (сьогодні 0, вчора 0)
Опис
Квартира дуже затишна, компактна і в той же час місця вистачає для всього, ремонт робили для себе, тому все робили з душею.
Просто завозьте свої меблі, робіть легке прибирання і починайте нове життя.

Звʼязок зі мною через Вайбер або телефонуйте на номер тата [телефон скрыт]Михайло
Деталі
Окрема квартира, Будинок Введено в експлуатацію - Типова панель, в квартирі 2 кімнати. В квартирі 2 вікна, Вид з вікон у двір. Квартира перепланована, планування кімнат Суміжно-роздільна. Є газ, кухонна плита газова. Гаряча вода - електричний бойлер. Опалення центральне. Суміщений санвузол, Туалет/душ. Сантехніка нова. Проведені металопластикові труби, нові. Вхідні двері залізні. Є покриття підлоги - ламінат, немає підігріву підлоги. Є 2 балкони засклені. Лоджії немає. Стан стін - ремонту не потребують, стеля натяжна. Вікна металопластикові, в нормальному стані. Міжкімнатні двері типові, нові. Тамбур суміщений. В квартирі є Шафа, Лічильники, Душова кабіна. У квартири 1 власник, прописані 3 людини. Загальний стан квартири - Чудовий стан. Поруч є школа, дитсадок, зупинки, річка/озеро, супермаркет. Квартира приватизована. Документи на квартиру: свідоцтво про право власності на житло в житлово-будівельному кооперативі. Торг доречний, Терміново, Вільна. Сантехніка нова. Нові. Засклений. Інтернет дротовий (кабельний)
В квартирі є
  • Душова кабіна
  • Лічильники
  • Шафа
Ірина
Ірина
Власник
Верифікований профіль
9
Місяців на сайті
Активних оголошень 1
Останній візит на сайт 1 тиждень тому
Вашу скаргу прийнято!
Планування
Великий коридор, є гардеробна, простора кухня, два балкони, дві невеличкі кімнати

Інфраструктура
Біля будинку є магазини, в пішій доступності супермаркети Таврія та АТБ, зупинки транспорту. До лісу йти хвилин 10. Поруч школа і садочки.

Історія зміни ціни
09.05.2024 - 500 $ 29 000 $
08.10.2023 29 500 $
Адреса