29 500 $
952 $/м²
31 / 14 / 10 м²
поверх 2 з 2
Сталінка
Роздільне
Євроремонт
1 міс. тому
1 міс. тому
22 (сьогодні 0, вчора 0)
Опис
Продається затишна 1-кімнатна квартира площею 31 кв. м на Сухому фонтані (біля ЖК Сонячний) від власника.

Квартира розташована на 2 поверсі, не кутова, з висотою стелі 3 метри. Простора кухня з новими меблями. Ремонт був зроблений у 2023 році. Всі вікна замінені на металопластикові, а балкон був повністю оновлений і зміцнений.

Була проведена повна заміна електропроводки та сантехніки. Немає боргів. Опалення централізоване, є вода, газ (для приготування їжі та нагрівання води), електрика. Лічильники на газ, воду та електрику встановлені.

Під'їзд затишний та теплий, закривається ключем, а сусіди дружні та тихі. До квартири додається невелика земляна ділянка під балконом, а також є комора для зберігання речей.

У квартирі є наявність наступної техніки та меблів: бойлер, пральна машина, газова плита і духова піч, кухонна витяжка, холодильник, мікрохвильовка, шафа-купе, матрас.

Район тихий та спокійний. Поруч розташована зупинка транспорту, магазини, АТБ, аптека, гаражі. Прогулянка вздовж річки до 8 причалу та скверів займе всього 10 хвилин. До Соборної можна дійти пішки за 30 хвилин.

Можливий торг для реального покупця.
Деталі
Окрема квартира, Будинок Введено в експлуатацію - Сталінка, в квартирі 1 кімната, висота стелі 3 метра. В квартирі 2 вікна, Вид з вікон у двір. Квартира стандартна, планування кімнат Роздільне. Є газ, кухонна плита газова. Гаряча вода - електричний бойлер. Опалення центральне. Суміщений санвузол, Туалет/ванна. Сантехніка нова. Проведені металопластикові труби, нові. Вхідні двері дерев'яні. Є покриття підлоги - плитка, лінолеум, немає підігріву підлоги. Є балкон засклений. Лоджії немає. Стан стін - ремонту не потребують, стеля натяжна. Вікна металопластикові, нові. Міжкімнатні двері дерев'яні, нові. Тамбура немає. В квартирі є Шафа, Холодильник, Ліжко, Пральна машина, Мікрохвильовка, Лічильники. У квартири 1 власник, немає прописаних. Загальний стан квартири - Євроремонт. Комора. Поруч є зупинки, супермаркет, річка/озеро, парк. Документи на квартиру: договір купівлі-продажу. Торг доречний, Прямий продаж. Сантехніка нова. Нові. Засклений. Інтернет дротовий (кабельний)
В квартирі є
  • Лічильники
  • Мікрохвильовка
  • Пральна машина
  • Ліжко
  • Холодильник
  • Шафа
Ярина
Ярина
Власник
Верифікований профіль
1
Місяць на сайті
Активних оголошень 1
Останній візит на сайт 1 день тому
Вашу скаргу прийнято!
Деталі інтер’єру
Характерний стиль скандинавського мінімалізму, де переважають спокійні та прохолодні відтінки.

Планування
Всі зони квартири чітко відокремлені, що надає можливість створити комфорт і приватність.

Будинок і двір
Під'їзд широкий і затишний, з можливістю закриття на ключ, що забезпечує високий рівень безпеки. Сусіди тихі і уважні до благоустрою під'їзду та території навколо будинку. Двір доглянутий і спокійний.

Адреса