100 000 $
714 $/м²
Без назви
єОселя
140 / 67 / 17 м²
2 поверхи
20 сот
Дача
4 кімнати
Чудовий стан
3 дні тому
2 тиж. тому
29 (сьогодні 0, вчора 3)
Опис
Будинок біля озера , с/т «Берізка», с.Миколаївка
Продаю затишний будинок в 10м від озера, в 30 хв. їзди від Києва по житомирському напрямку. Будинок 1-поверховий з мансардою, цегляний, дерев’яні перекриття, покрівля -металочерепиця, підлога – плитка, дерево. 140/67/17 кв.м., газове опалення ( 2-контурний газовий котел ), камін, піч булер’ян, меблі, побутова техніка.
1-й поверх: вітальня, кухня, житлова кімната, с/в, сауна з парилкою з дров’яним опаленням та невеликою зоною відпочинку, господарська кімната;
мансардний поверх: 3 житлові кімнати, с/в, коридор, кладова.
Земельна ділянка – справжній ботанічний сад площею 0,20 га, огороджена по периметру туями, гірка з водоспадом, копанка, штучне озерце з рибками кої, великий гараж з зоною барбекю, ігровий будиночок для дітей, навіс з стаціонарною піччю, альтанка в татарському стилі, теплиця, сарай, дровник, скважина, вигрібна яма, огорожа, охорона.
Крім основного будинку, є гостьовий будинок, 2-поверховий.
1 поверх: вітальня з піччю булер’ян, с/в, коридор;
2 поверх: житлова кімната.
Прекрасне розташування в тихому місці на лоні природи біля озера, казковий, приголомшливий краєвид приємно Вас здивує. Ідеальне місце для відпочинку та постійного проживання. Телефонуйте, перегляди в зручний для Вас час.
Деталі
Дача, 2 поверху, 4 кімнати. Площа ділянки 20 соток. Планування кімнат Роздільне. Опалення котел газовий. Своя каналізація. Загальний стан будинку - Чудовий стан. Поруч є річка / озеро. Вільна. Власник погоджується продати по програмі єОселя
Людмила
Людмила
Власник
8
Років на сайті
Активних оголошень 2
Останній візит на сайт вчора
Вашу скаргу прийнято!
Адреса
с. Миколаївка, Без назви