48 000 $
1 185 $/м²
  Власність верифіковано ПРЕМІУМ єОселя ЖК Sofia Nova
40.5 / 16.5 / 14.5 м²
поверх 3 з 10
Українська цегла
Роздільне
Від будівельників (з обробкою)
сьогодні
1 тиж. тому
32 (сьогодні 0, вчора 0)
Опис
Продається квартира з найкращим плануванням (євродвушка) в стильному та безпечному ЖК з закритою територією в пішій достуності до метро Теремки!
Топова однокімнатна квартира правильної форми з найфункціональнішим плануванням серед аналогічних в ЖК бізнес класу Софія Нова (Sofia Nova). 3 поверх, будинок введено в експлуатацію ще в 2021 році - можна заходити на ремонт. Навколо вже живуть всі сусіди!

Квартира НЕ кутова!

У квартирі вже встановлений двухконтурний газовий котел фірми ProTherm (новий), виконано чорнову штукатурку, чистову стяжку підлоги та розведено теплу підлогу.

Готова до переоформлення на нових власників.

На територіії комплексу: магазини, кафе, закрита територія з цілодобовою охороною, озеленення з автоматичним поливом, дитячі та спортивні майданчики, ландшафтний дизайн, прогулянкові алеї, парковки біля будинку, наземний багаторівневий паркінг, школа, садок будуються.
Розташування: передмістя Києва. Зупинка громадського транспорту одразу навпроти комплексу, метро Теремки 5 хв на авто, пішки 20-25 хв, виїзд на одеську трасу, виїзд на кільцеву.

Перегляд в зручний для Вас час!
Деталі
Окрема квартира, Будинок Введено в експлуатацію - Українська цегла, в квартирі 1 кімната, висота стелі 2.7 метра. В квартирі 2 вікна, Вид з вікон на парк, на місто. Квартира стандартна, планування кімнат Роздільне. Є газ, кухонна плита газова. Гаряча вода - газовий котел. Опалення індивідуальне - котел газовий. Суміщений санвузол, туалет/ванна/душ. Немає сантехніки. Проведені металопластикові труби, нові. Вхідні двері залізні. Є стяжка підлоги, є підігрів підлоги. Немає балкона. Є 2 лоджії, засклені. Стан стін - чистові роботи. Вікна металопластикові, нові. Міжкімнатні двері нові. Будинок побудований в 2019 році. У квартири 1 власник, немає прописаних. Загальний стан квартири - Від будівельників (з обробкою). Автопарковка, Можлива прописка, Охорона. Поруч є дитсадок, школа, зупинки, розважальні заклади, супермаркет, парк, річка/озеро. Квартира приватизована. Документи на квартиру: свідоцтво про право власності на квартиру. Торг доречний, Терміново, Прямий продаж. Нові. Засклена. Інтернет оптоволоконний. Зовнішнє утеплення стін. Власник погоджується продати по програмі єОселя
Олександр
Олександр
Власник
Верифікований профіль
1
Тиждень на сайті
Активних оголошень 1
Останній візит на сайт 1 тиждень тому
Адреса
Вашу скаргу прийнято!
В пропозиції є незбережені дані.