259 000 $
636 $/м²
Травнева, 53
Комісія 5%
407 / 200 / 45 м²
3 поверхи
17 сот
Будинок
6 кімнат і більше
Євроремонт
6 днів тому
2 тиж. тому
2 (сьогодні 0, вчора 1)
Опис
Добротний будинок Петропавлівське 15 хвилин до Києва 407м2
Хочете жити спокійно з комфортом на природі та недалеко від міської цивілізації?
Розгляньте просторий добротний цегляний будинок у класичному стилі у мальовничому с.Петропавлівське Київської області, Бориспільського району, 7 км до траси Київ-Бориспіль, 14 км до метро Бориспільська.
Площа будинку 407м2, 3 поверхи житлових, цокольний поверх, підвал. На рівній ділянці 17 соток правильної прямокутної форми.
1.Будинок на 2 входи, енергоефективний, стіни товсті, побудований з поратерм блоків, утеплений мінватою, зовні облицювальна клінкерна цегла виробництва Німеччина. На даху – металочерепиця. Опалення зональне – газовий та електро котли виробництва Німеччина. Є генератор. Водопостачання – свердловина 33 метри. Територія та фасад будинку прикрашені красивими кованими деталями, виготовленими на замовлення.
2.В будинку ремонт із дорогих якісних матеріалів: декоративна італійська штукатурка та шпалери на стінах, на підлозі паркет та керамічна плитка, двері з натурального дерева ясен, сходи з дерева дуб. Регульоване підсвічування. Підлога, що підігрівається. Італійські дорогі меблі.
3.На першому поверсі розташовані кухня та їдальня 45м2, поєднана з зоною відпочинку з мармуровим каміном, де так добре проводити вечори в колі рідних і гостей. Також ошатна вітальня, 2 спальні, кабінет, 2 санвузли. На другому поверсі просторий хол, камінна зала, 3 спальні, ванна кімната, відкрита тераса. На третьому мансардному поверсі житлові приміщення, які можна використовувати як спальні, ігрові, гардеробні.
І так чудово відпочити з філіжанкою кави або чаю на свіжому повітрі на терасі з виходом у сад!
4. Будинок оточений парканом, на в'їзді – гарні ковані ворота. На території гараж, сауна із зоною відпочинку (опалюється автономним електро котлом), барбекю альтанка, господарське приміщення. Сад із фруктовими деревами, доглянутий газон, клумби з квітами, декоративний ставок.
Сучасне, обжите селище. Спокійні сусіди. Є магазини, школа, садок, ресторани, пошта, медпункт. Поруч ліс, 5 км до річки Дніпро. У місто ходить прямий автобус і кілька маршруток, що проходять. На авто до Києва 15 хвилин, до Борисполя 12 хвилин.
Зацікавило? Телефонуйте, все розповім та організую перегляд!
Деталі
Будинок, 3 поверху, 6 кімнат. Матеріал стін - цегляний, фундамент будинку - залізобетон, матеріал перекриттів - монолітний залізобетон. Під'їзд до будинку - асфальт. Площа ділянки 17 соток. Висота стелі 3.5 метра. Вид з вікон у двір. Планування кімнат Суміжно-роздільна. Відстань до міста - 10 км метрів. Газ природний. Холодна вода - свердловина, гаряча вода - газовий котел. Опалення котел комбінований. У будинку 3 роздільних санвузла, туалет / ванна. Сантехніка в нормальному стані. Проведені, в нормальному стані. Вхідні двері залізні, сходи бетонні. Є підігрів підлоги. В будинку 2 балкони. Тип кухні - кухня-їдальня. Вікна металопластикові, в нормальному стані. Міжкімнатні двері дерев'яні, в нормальному стані. Покриття даху - черепиця. Тип огорожі - цегла. Підвал розташований під будівлею. У будинку є Телевізор, Шафа, Холодильник, Пральна машина, Мікрохвильовка, Кондиціонер, Лічильники, Душова кабіна, Камін. Будинок побудований в 2010 році. Своя каналізація. На території ділянки є гараж, баня. У будинка 1 власник. Загальний стан будинку - Євроремонт. Поруч є ліс, дитсадок. Будинок приватизований. Прямий продаж. Сантехніка в нормальному стані. В нормальному стані. Інтернет дротовий (кабельний). Комісія за послуги 5 %
У будинку є
  • Камін
  • Душова кабіна
  • Лічильники
  • Кондиціонер
  • Мікрохвильовка
  • Пральна машина
  • Холодильник
  • Шафа
  • Телевізор
НоваЛад  Київ
Верифікований профіль
6
Років на сайті
Активних оголошень 1
Ексклюзивних об'єктів 0
Рекламна активність 0
Останній візит на сайт 6 днів тому
Рекомендувати
Оберіть спосіб підтвердження
Щоб вашу рекомендацію було зараховано, підтвердіть свою особистість
* Особисті дані не відображатимуться на сайті та слугуватимуть лише для підтвердження особистості.
Як верифікуватись через Дію?
Зчитайте QR-код сканером у застосунку Дія й підтвердьте авторизацію Дія.Підписом
QR-код буде дійсний ще 02:00
Як верифікуватись через Bankid?
Верифікація BankID відкриється у новому вікні. Якщо сторінка верифікації не відкрилася, вікно було заблоковане вашим браузером.
Щоб дозволити відкриття вікна, виконайте такі кроки:

1. Перевірте адресний рядок браузера на повідомлення про помилку або піктограму блокування. Натисніть на нього.
2. Якщо у вас встановлено блокувальник спливаючих вікон, тимчасово відключіть його для цього сайту.
3. Перевірте налаштування вашого браузера і переконайтеся, що блокування спливаючих вікон вимкнено або налаштовано на дозвіл відкриття цього вікна.

Якщо проблема залишається невирішеною, зверніться до нашої служби підтримки.
Як верифікуватись через Дію?
Верифікація Дія відкриється у новому вікні. Якщо сторінка верифікації не відкрилася, вікно було заблоковане вашим браузером.
Щоб дозволити відкриття вікна, виконайте такі кроки:

1. Перевірте адресний рядок браузера на повідомлення про помилку або піктограму блокування. Натисніть на нього.
2. Якщо у вас встановлено блокувальник спливаючих вікон, тимчасово відключіть його для цього сайту.
3. Перевірте налаштування вашого браузера і переконайтеся, що блокування спливаючих вікон вимкнено або налаштовано на дозвіл відкриття цього вікна.

Якщо проблема залишається невирішеною, зверніться до нашої служби підтримки.
Вітаємо!
Рекомендацію зараховано!
Незабаром рекомендація зʼявиться на сторінці рієлтора.
Рекомендацію не зараховано.
Ви вже залишали рекомендацію даному рієлтору.
Вашу скаргу прийнято!
Адреса