32 000 $
348 $/м²
Центральна, 121
92 / 77 / 8 м²
1 поверх
16 сот
Будинок
3 кімнати
Чудовий стан
1 міс. тому
1 міс. тому
103 (сьогодні 0, вчора 0)
Опис
Привабливий будинок на продаж, площею 92 кв.м, забезпечений усіма комунікаціями для вашого комфорту(вода, газ, бойлер, власна криниця)Навколо нього розцвітає молодий садок, де простягаються ароматні троянди та арка клематисів, створюючи чудовий атмосферний вигляд.
На території ділянки молодий садок, який включає в себе малину, виноград, полуницю та фруктові дерева. Це місце не лише природно красиве, але й додає можливості насолоджуватися свіжими фруктами та ягодами.
Маємо два погреби для зберігання запасів , один в будинку інший в літній кухні, що робить їх практичними та зручними.Велика веранда створює ідеальне місце для сімейних вечорів або відпочинку з друзями .
На території побудовано великий вольєр для собаки (для справжніх любителів чотирилапих великої породи )
Цей будинок - не просто житло, це живописний осередок, готовий стати вашим домівкою та втілити усі ваші комфортні амбіції.
Будинок готовий привітати нових власників
Деталі
Будинок, 1 поверх, 3 кімнати. Площа ділянки 16 соток. Планування кімнат Роздільне. Газ природний. Холодна вода - колодязь, гаряча вода - електричний бойлер. Опалення котел газовий. Спільний санвузол, туалет / ванна. Сантехніка в нормальному стані. Вхідні двері броньовані, сходи бетонні. Покриття підлоги - ламінат. Покриття даху - шифер. Тип огорожі - залізобетон. Є підвал. У будинку є Шафа, Холодильник, Ліжко, Пральна машина, Лічильники. Своя каналізація. Загальний стан будинку - Чудовий стан. Терміново, Прямий продаж. Сантехніка в нормальному стані. Інтернет оптоволоконний
У будинку є
  • Лічильники
  • Пральна машина
  • Ліжко
  • Холодильник
  • Шафа
Наталія
Наталія
Власник
Верифікований профіль
1
Місяць на сайті
Активних оголошень 1
Останній візит на сайт 1 місяць тому
Вашу скаргу прийнято!
Адреса
смт. Попільня, Центральна, 121, 1824785300:02:004:0059 кадастровий номер