298 500 $
2 132 $/м²
ватутіна, 16
140 / 50 / 42 м²
1 поверх
8 сот
Будинок
4 кімнати
Від будівельників (з обробкою)
1 тиж. тому
2 тиж. тому
18 (сьогодні 1, вчора 1)
Опис
Продаж будинку від власника. Будинок одноповерховий виконано в стилі "Шалє", що із середини розкриває величезний простір завдяки висоті стель від 2,8м до 3,7м. 7км від Києва та ст.метро Бориспільська, 10хв до аеропорту Бориспіль.
Конструктив: монолітний залізобетонний фундамент стрічковий шириною 60см + монолітна залізобетонна плита товщиною 150мм; стіни зовнішні армовані із газобетону "Аерок D400" товщиною 400мм утеплені базальтом товщиною 150мм і виконано чистове оздоблення фасаду; по несучим стінам влаштовано армований монолітний пояс; внутрішні перегородки із керамічної цегли повнотілої; покриття покрівлі із металевої черепиці з утепленням товщиною 300мм; вікна "Рехау Генео" (термо склопакет) з паспортом та гарантією; вхідні двері металеві броньовані.
Стан будинку в середині: після будівельників; планування будинку, при бажанні, легко змінюється; також влаштовано димар для каміну. Дуже якісне будівництво з виключно якісних матеріалів. Поряд з будинком знаходиться ліс (100 та 200м). Чудове та спокійне місце для життя, красива природа, розвинена інфраструктура. Початок будівництва 2021р, завершення -2023р. Наявні фото всього процесу будівництва та прокладання зовнішніх комунікацій.
Олексій о974о4оз9з
Деталі
Будинок, 1 поверх, 4 кімнати. Площа ділянки 8 соток. Планування кімнат Роздільне. Газ природний. Холодна вода - водопровід. Опалення котел газовий. У будинку є Лічильники. Своя каналізація. Загальний стан будинку - Від будівельників (з обробкою). Торг доречний. Інтернет дротовий (кабельний)
У будинку є
  • Лічильники
Віктор
Віктор
Власник
Верифікований профіль
4
Місяці на сайті
Активних оголошень 1
Останній візит на сайт 1 тиждень тому
Вашу скаргу прийнято!
Деталі інтер’єру
Планування будинку, при бажанні, легко змінюється

Планування
Загальна площа 140м.кв, дві спальні по 18,7м.кв, дитяча 11,5м.кв, вітальня-кухня 42,7м.кв, санвузли 5.7м.кв + 5.2м.кв , пральня 7,2м.кв, хол 22,3м.кв, накрита тераса 22м.кв з барбекю.

Будинок і двір
Ділянка 8 соток, у розвиненому селі, що оточене віковічним лісом. Є всі документи на будинок, на ділянку та приєднання до мереж (газ, вода, електрика).Всі комунікації під'єднані до будинку, є септик із двох залізобетонних колодязів (загальний об'єм 19 м.куб) та додатково свердловина для альтернативного водопостачання. Басейн монолітний 21,6м.кв із сходами та підсвіткою (глибина води 1,4м) з високоякісним обладнанням та системою очищення. Автонавіс площею 48м.кв на два автомобілі заввишки до 2,5м, з двома автоматичними підйомними гаражними воротами, фасадний паркан із гранітних блоків, бруківка гранітна, тераса та цоколь будинку оздоблені гранітом, влаштовано автополив газону та крапельний полив насаджених плодових та декоративних дерев і кущів. Водостічна система з покрівлі,- металева "Flamingo". Дощова вода з покрівлі відводиться в 4 дренажні колодязі (об'ємом 0,75м.куб кожний).

Інфраструктура
школа, садочок, супермаркети, аптеки, кафе, дитячі майданчики, спортивні майданчики, віковічний ліс

Адреса
с. Проліски, ватутіна, 16