131 350 $
1 850 $/м²
71 / 40 / 23 м²
этаж 11 из 17
Бетонно монолитный
Раздельная
От строителей (с отделкой)
вчера
3 нед. назад
2 (сегодня 0, вчера 0)
Описание
Житловий комплекс DeLight Hall побудують в історичному центрі Дніпра, при цьому тут буде тихо і спокійно. Будівля виділяється каскадною поверховістю — на 5, 8 і 10 поверхах планують зробити просторі тераси, звідки відкриється мальовничий вид на все місто. Зовні DeLight Hall привертає архітектурою мінімалізму, стриманими тонами опорядження і панорамним склінням, тому комплекс добре гармонує зі стилістикою навколишніх будівель.
На першому поверсі планують облаштувати лаунж-зону для відпочинку та зустрічей з друзями, а завдяки концепції «двір без машин» ви зможете спокійно вийти погуляти з дитиною на майданчик. Для зберігання авто забудовник передбачив підземний дворівневий паркінг на 49 місць.
Детали
Отдельная квартира, Дом Введено в эксплуатацию - Бетонно монолитный, в квартире 3 комнаты, высота потолков 3 метра. Квартира стандартная, планировка комнат Раздельная. Отопление автономное. Входная дверь железная. Дом построен в 2024 году. Общее состояние квартиры - От строителей (с отделкой). Рядом есть школа, детсад, остановки, супермаркет, парк
Верифицированный профиль
1
Месяц на сайте
Активных объявлений 3
Последний визит на сайт 2 дня назад
Ваша жалоба принята!
Планировка

Дом и двор
Особливості:
-приватність і усамітнення — в комплексі всього 75 квартир, тому сусідів буде небагато і кожного з них ви будете знати в обличчя
-гарна інсоляція — завдяки панорамному склінню в квартирах буде світліше, а в поєднанні з високими стелями ще й просторіше
-тиша і комфорт у дворі — паркінг обладнаний системою звукопоглинання, завдяки чому на території комплексу не буде чути шум від машин
-«ні» захаращенню сходових клітин — на -2 поверсі знаходяться індивідуальні приміщення для зберігання зимової гуми, велосипедів та інших сезонних речей
-поліпшена комплектація від забудовника — в квартирах встановлять броньовані двері з межею вогнестійкості 30 хвилин

Инфраструктура
В окрузі ЖК DeLight Hall знаходиться практично вся необхідна інфраструктура: магазини, банки, аптеки. Поруч з будинком розташована зупинка трамвая №1 і маршрутних таксі №87А, №101А, №116, №118, №126, №146А, №157А. За 15 хвилин по проспекту Яворницького можна доїхати до залізничного вокзалу, а за 25 хвилин по Набережній Перемоги — до Міжнародного аеропорту.
Для прогулянок підійде сквер імені Івана Старова в 5 хвилинах пішки від будинку. До Севастопольського парку, прибережного скверу і Парку культури і відпочинку ім. Шевченка потрібно проїхати кілька хвилин на авто — там є безліч розваг для дітей і дорослих. Також в окрузі працюють музеї, планетарій, творчі студії, які цікаво буде відвідати у вільний час.
В радіусі 1 км працює кілька навчальних закладів для дітей шкільного віку: гімназія №33, середня школа №23, приватні школи «Катеринослав», «Монтессорі» і «Соробан». Для малюків неподалік від будинку відкриті дитячі садки «Ерудит», «Лелеченя», Hello Baby, «Калинка» і «Абрикос». Для випускників поруч відкриті Дніпровська медична академія, Університет митної справи та фінансів, НТУ «Дніпровська політехніка», Державна академія будівництва і архітектури та Регіональний інститут державного управління.
Прямо біля ЖК знаходяться дитячі поліклініки №1, №2, №3, міська стоматологія та приватні клініки «СмартМед», «МЕДЕКСПЕРТ», «Визус» і Angeldent. У 5 хвилинах їзди розташована лікарня для дорослих імені Мечникова і Нейрохірургічний центр.
Якщо ви ведете активний спосіб життя, то вам підійдуть фітнес-клуби «Максимум» та «Титан» за два кроки від комплексу. Для любителів поплавати недалеко відкриті дитячий басейн «Аквалуна» і басейн для дорослих.
У 500 м від ЖК знаходиться ТРЦ «Каскад Плаза» з бізнес-центром, супермаркетом LeSilpo, кафе і дитячою розважальною зоною. В іншій стороні працює ТЦ Atrium з безліччю бутиків, рестораном, салоном краси і офісами. За 7 хвилин на авто ви потрапите до ТРЦ «МОСТ-Сіті» — тут є кінотеатр, магазини одягу, дитяча ігрова кімната і фудкорт.

Адрес
В пропозиції є незбережені дані.