Фильтры
1 объявление
1 объявление
30 000 грн/мес

Набережно-Рыбальская дорога ул., 9

1 комната
48 / 16 / 19 м²
этаж 4 из 9
вчера Доб: 1 день назад
Оренда Квартири зі стильним ремонтом. Житло укомплектоване якісними меблями і технікою. Найближча станція метро розташована в 10 хв. їзди транспортом. Окремо орендарем сплачуються комунальні платежі. Запропоную різні варіанти житла у всіх районах Києва. ПИШІТЬ в VIBER / TELEGRAM (evix100). Власникам нерухомості надам послуги по здачі в оренду житла. При підписанні договору ви оплачуєте за перший місяць , залог в розмірі місячної плати та Комісійні, 50% від місячної вартості. З повагою, Ріелтор Євгеній.
Риелтор
рекомендуют искать и размещать варианты
убежище на shelter.dopomagai.org
Предоставляй и ищи
бесплатное жилье для
временных переселенных
5 объявлений
5 900 грн/мес

Электриков ул., 28б

1 комната
36 / 16 / 7 м²
этаж 1 из 5
вчера Доб: вчера
1к.Рядом м.Контрактова.Фото. Сдается однокомнатная квартира в долгосрочную аренду.Дом расположен вдали от шумных проспектов, и в тоже время с хорошо развитой инфраструктурой и транспортной развязкой. Квартира укомплектована всей необходимой для уютного проживания мебелью. Из удобств есть:стир.автомат, раскладной современный угловой диван,стенка,санузел-кафель.Балкона нет,окна-стеклопакеты,решетки. В квартире чисто и уютно.Свободна.Можно смотреть.
Риелтор
La Vida
28 000 грн/мес

Степана Бандеры просп. (Московский), 32д

2 комнаты
68 / 29 / 25 м²
этаж 20 из 26
вчера Доб: 2 нед. назад
Здається 2-к квартира у ЖК DOC-32. Квартира в новому житловому комплексі "DOC 32" із сучасним дизайнерським ремонтом. Укомплектована меблями: кондиціонер, бойлер, телевізор, холодильник, посудомийна машина, варильна поверхня та духова шафа, пральна машина, шафа-купе, ліжка, тумбочки підігрів підлоги в СВ.
Риелтор
16 000 грн/мес

Степана Бандеры просп. (Московский), 32Д

1 комната
31.2 / 15 / 10 м²
этаж 19 из 26
вчера Доб: 2 дня назад
Сдам 1-комнатную квартиру на проспекте Степана Бандеры, дом 32 «Д». Новый ЖК комфорт-класу «DOCK32”. Почайная. 🩷 Рыбальский остров 🏝️.Набережная. 🩷 Квартира-студия яркая, современная, светлая, уютная. Укомплектована необходимой мебелью и бытовой техникой. Установлены счетчики 🧮 на воду, газ, электричество ⚡️ , проведен интернет 🛜 . В доме свой подземный паркинг 🚙. Рядом находятся много социальных, культурных, исторических заведений, кафе, рестораны 🍷🍱, музеи, Днепровская набережная. Торговый центр «Блокбастер» 🛍️в 10 минутах пешком. Удобная транспортная развязка (выезд на скоростную автотрассу 🏎️). Комиссия 50% 💸
Риелтор
Reliable(Релайбл)
14 500 грн/мес

Набережно-Рыбальская дорога ул., 27

1 комната
33 / 18 / 10 м²
этаж 3 из 26
вчера Доб: 1 нед. назад
Якщо на довготривало можливий торг для порядних людей) ЖК Doc-32. Будинок в стилі концепт-лофт. Закрита територія, є контроль доступу, в підʼїзді є чудовий вхідний хол).На першому поверсі є адміністратор. Розташований будинок біля Дніпра. Чудові прогулянки Вам гарантовані). Перша оренда.Здаємо квартиру-студіо з ремонтом 32м2 на 3 поверсі. Квартира тепла, стоять лічильники, є все необхідне для комфортного проживання, є бойлер на 50 літрів, кондиціонер працює на обігрів до -15 градусів. В прихожій є велика шафа до стелі, є тримач для телевізора, по необхідності розглядається поставити телевізор). Здаємо квартиру на довготривало порядним людям)
Риелтор
21 000 грн/мес

Набережно-Рыбальская дорога ул., 27

1 комната
42 / 17 / 16 м²
этаж 15 из 26
1 день назад Доб: 1 день назад
Оренда 1 кімн 42 кв.м., новий ЖК з підземним паркінгом та укриттям. Зручна розв'зка до Подолу та центру Києва 15 хвилин на авто. Кімнати роздільні +гардеробна. В довгострокову оренду пропонується нова, стильна та простора євродвушка з дизайнерським ремонтом та підземним паркингом в новому ЖК Док32 (DOCK 32), на березі Дніпра з чудовими краєвидами. Адреса Набережно-Рибальская дорога, 27. (На межі Оболонського та Подільського районів, біля ЖК Rybalsky). Дизайнерський ремонт, повна комплектація якісними меблями та побутовою технікою. Простора кухня з зоною приготування та відпочинку. Велика спальня з двоспальним ліжком та ортопедичним матрасом. Окрема гардеробна кімната, де ви зможете розміс...
Риелтор Сертифицированный риелтор СФНУ