89 000 $
1 514 $/м²
58.8 / 40 / 12 м²
этаж 4 из 29
Бетонно монолитный
Раздельная
Дизайнерский ремонт
2 нед. назад
1 мес. назад
612 (сегодня 7, вчера 11)
Описание
Квартира в ЖК Лазурний блюз.
Квартира з дуже вдалим плануванням, з хорошим сучасним ремонтом, повністю мебльована та обладнана необхідною технікою. При площі 58,8 кв.м. у ній є дві окремі спальні та кухня-вітальня.
кухня-вітальня - 22 кв.м.
дитяча - 15 кв.м.
спальня - 10 кв. м.
ванна кімната - 6 кв.м.
балкон - 3 кв.м.
коридор - 2 кв.м.
Висота стелі 3 м.
По всій квартирі, крім ванної та коридору покладена паркетна дошка. Квартира обладнана телевізором, бойлером, прально-сушильною машиною, кондиціонером, індукційною плитою, духовою шафою, посудомийною машиною, витяжкою, мікрохвильовою піччю холодильником.
приємний бонус - камміний портал в обідній зоні, що додає затишку.
Дитяча кімната має величезну дошку для малювання, зручне місце для навчання, вмістку шафу та комфортне ліжко розміром 120х200см зроблене на замовлення спеціально такої висоти, аби не травмуватися при несподіваному падінні.
Квартира розташована на 4 поверсі, що є дуже зручним, адже немає залежності від ліфта.
Комфортний під'їзд з конс'єржем та власним укриттям, (повністю глухе приміщення, розташоване за 3 стінами з усіх сторін, обладнане розетками, диваном, кріслами чисто, комфортно) У будинку свій автономний генератор!
Будинок розташований у мальовничому районі на самому березі Русанівського каналу. При цьому до метро Лівобережна можна дістатися пішки за 10 хв. Багато зелені навколо та дуже розвинена інфраструктура. 2 магазини та піцерія в будинку та в радіусі 100 метрів ще безліч усього: приватні та державні садочки та школи, кав'ярні, салони краси, кафе, магазини, ринки, лабораторії, аптеки, зоомагазини, Новус. Чудові сучасні дитячі майданчики та спортивні майданчики. Тенісний корт, баскетбольний майданчик, столи для настільного тенісу.
Без перебільшень найкомфортніше місце для життя на лівому березі і абсолютно готова для проживання красива сучасна квартира.
Детали
Отдельная квартира, Дом Введено в эксплуатацию - Бетонно монолитный, в квартире 2 комнаты, высота потолков 3 метра. В квартире 3 окна, Вид из окон на город. Квартира стандартная, планировка комнат Раздельная. Газа нет. Нет горячей воды. Отопление центральное. Совместный санузел, туалет/душ. Сантехника в нормальном состоянии. Проведены металлопластиковые трубы, в нормальном состоянии. Входная дверь железная. Покрытие полов - паркет, подогрева полов нет. Балкона нет застеклены. Есть лоджия, застеклена. Состояние стен - ремонт не требуется, потолок натяжной. Окна металлопластиковые, в нормальном состоянии. Межкомнатные двери деревянные, в нормальном состоянии. Тамбура нет. В квартире есть Телевизор, Утюг, Шкаф, Холодильник, Кровать, Стиральная машина, Микроволновка, Посуда, Кондиционер, Счетчики, Посудомоечная машина, Камін. У квартиры 1 собственник, нет прописанных. Общее состояние квартиры - Дизайнерский ремонт. Консьерж, Возможна прописка, Охрана, автопарковка. Рядом есть школа, детсад, остановки, супермаркет, парк, речка/озеро. Квартира приватизированная. Документы на квартиру: договор купли-продажи. Торг уместен. Сантехника в нормальном состоянии. В нормальном состоянии. Застеклен. Застеклена. Интернет оптоволоконный
В квартире есть
  • Камін
  • Посудомоечная машина
  • Счетчики
  • Кондиционер
  • Посуда
  • Микроволновка
  • Стиральная машина
  • Кровать
  • Холодильник
  • Шкаф
  • Утюг
  • Телевизор
Анна
Анна
Собственник
7
Лет на сайте
Активных объявлений 1
Последний визит на сайт 2 дня назад
Вашу скаргу прийнято!
Адрес