89 000 $
1 514 $/м²
58.8 / 40 / 12 м²
поверх 4 з 29
Бетонно монолітний
Роздільне
Дизайнерський ремонт
1 тиж. тому
1 міс. тому
516 (сьогодні 5, вчора 12)
Опис
Квартира в ЖК Лазурний блюз.
Квартира з дуже вдалим плануванням, з хорошим сучасним ремонтом, повністю мебльована та обладнана необхідною технікою. При площі 58,8 кв.м. у ній є дві окремі спальні та кухня-вітальня.
кухня-вітальня - 22 кв.м.
дитяча - 15 кв.м.
спальня - 10 кв. м.
ванна кімната - 6 кв.м.
балкон - 3 кв.м.
коридор - 2 кв.м.
Висота стелі 3 м.
По всій квартирі, крім ванної та коридору покладена паркетна дошка. Квартира обладнана телевізором, бойлером, прально-сушильною машиною, кондиціонером, індукційною плитою, духовою шафою, посудомийною машиною, витяжкою, мікрохвильовою піччю холодильником.
приємний бонус - камміний портал в обідній зоні, що додає затишку.
Дитяча кімната має величезну дошку для малювання, зручне місце для навчання, вмістку шафу та комфортне ліжко розміром 120х200см зроблене на замовлення спеціально такої висоти, аби не травмуватися при несподіваному падінні.
Квартира розташована на 4 поверсі, що є дуже зручним, адже немає залежності від ліфта.
Комфортний під'їзд з конс'єржем та власним укриттям, (повністю глухе приміщення, розташоване за 3 стінами з усіх сторін, обладнане розетками, диваном, кріслами чисто, комфортно) У будинку свій автономний генератор!
Будинок розташований у мальовничому районі на самому березі Русанівського каналу. При цьому до метро Лівобережна можна дістатися пішки за 10 хв. Багато зелені навколо та дуже розвинена інфраструктура. 2 магазини та піцерія в будинку та в радіусі 100 метрів ще безліч усього: приватні та державні садочки та школи, кав'ярні, салони краси, кафе, магазини, ринки, лабораторії, аптеки, зоомагазини, Новус. Чудові сучасні дитячі майданчики та спортивні майданчики. Тенісний корт, баскетбольний майданчик, столи для настільного тенісу.
Без перебільшень найкомфортніше місце для життя на лівому березі і абсолютно готова для проживання красива сучасна квартира.
Деталі
Окрема квартира, Будинок Введено в експлуатацію - Бетонно монолітний, в квартирі 2 кімнати, висота стелі 3 метра. В квартирі 3 вікна, Вид з вікон на місто. Квартира стандартна, планування кімнат Роздільне. Немає газу. Немає гарячої води. Опалення центральне. Суміщений санвузол, Туалет/душ. Сантехніка в нормальному стані. Проведені металопластикові труби, у нормальному стані. Вхідні двері залізні. Є покриття підлоги - паркет, немає підігріву підлоги. Немає балкона засклені. Є лоджія, засклена. Стан стін - ремонту не потребують, стеля натяжна. Вікна металопластикові, в нормальному стані. Міжкімнатні двері дерев'яні, в нормальному стані. Тамбура немає. В квартирі є Телевізор, Праска, Шафа, Холодильник, Ліжко, Пральна машина, Мікрохвильовка, Посуд, Кондиціонер, Лічильники, Посудомийна машина, Камін. У квартири 1 власник, немає прописаних. Загальний стан квартири - Дизайнерський ремонт. Консьєрж, Можлива прописка, Охорона, автопарковка. Поруч є школа, дитсадок, зупинки, супермаркет, парк, річка/озеро. Квартира приватизована. Документи на квартиру: договір купівлі-продажу. Торг доречний. Сантехніка в нормальному стані. У нормальному стані. Засклений. Засклена. Інтернет оптоволоконний
В квартирі є
  • Камін
  • Посудомийна машина
  • Лічильники
  • Кондиціонер
  • Посуд
  • Мікрохвильовка
  • Пральна машина
  • Ліжко
  • Холодильник
  • Шафа
  • Праска
  • Телевізор
Анна
Анна
Власник
7
Років на сайті
Активних оголошень 1
Останній візит на сайт 1 тиждень тому
Вашу скаргу прийнято!
Адреса