480 000 $
3 310 $/м²
145 / 78 / 20 м²
этаж 3 из 5
Украинский кирпич
Раздельная
Евроремонт
4 дня назад
2 нед. назад
5 (сегодня 0, вчера 1)
Описание
Продається ексклюзивна 3 ком квартира з авторським дизайнерським ремонтом преміум класу .Розташована за адресою: вулиця Протасів Яр 6.
Комплекс закритого типу з цілодобовою охороною та відеоспостереженням. Будинки малоповерхові, дві квартири на поверсі, доглянута прибудинкова територія з підземним та наземним паркінгами, спортивним клубом «Альпійський» на території комплексу. Власна керуюча компанія та консєрж-сервіс, автономна незалежність. Невелика кількість власників квартир надає комплексу затишності, зручності та приватності.
Пропонована квартира знаходиться на 5 поверсі дев’ятиповерховог будинку. Площа 160/100/12. Висота приміщень 3,20м. З вікон відкривається чудовий вигляд на пагорби Протасового Яру та у закритий двір. Квартира 2х стороння . Ліфт обшитий червоним деревом. На поверсі перед квартирою, та у ліфті є відео нагляд .
В квартирі виконано високоякісний ремонт за індивідуальним авторським проектом у стилі неокласики. Використовувались натуральні коштовні будівельні матеріали: дерево (підлога, столярка), мармур (підвіконня, столешня) та сучасні технології: багаторівнева система освітлення з автоматичним керуванням та системою очищення води. Квартира розділена на дві зони: гостьова, з просторим холом, кухнею- столовою та зоною відпочинку, де вся сім’я може зібратися для відпочинку та для зустрічі з друзями.
Друга зона для членів родини: простора хазяйська спальня із власною гардеробною кімнатою, відкритою терасою з маркізою для захисту від сонця з автоматичним керуванням та просторим санвузлом з інфрачервоною сауною, ванною- джакузі та душовою кабіною, затишний кабінет , друга спальня із власною гардеробною та заскленим балконом, господарча кімната (пральна, прасувальна та кімната для зберігання господарського інвентарю), гостьовий санвузол. Додатково в коридорі є дві вбудовані шафи-купе для зберігання речей.
Продумане до деталей планування підходить ідеально для проживання великої сім'ї із комфортом, як у просторому приватому будинку із перевагою у локації майже у Центрі міста.
Квартира повністю облаштована меблями, виконаними на замовлення згідно проекту із Італії (господарська спальня) та Німеччини- всі інші меблі у квартирі, як вбудовані, так і вільно розташовані.
Вишуканий стиль органічно доповнює техніка провідних виробників ( Miele, Liebherr) та ексклюзивні елементи декору (освітлення, елементи декору, картини та статуетки ).
Додатково є два зручних машино місця у підземному паркінгу, розташованих поряд з ліфтом. У паркінгу є три облаштовані шафи для зберігання шин, тощо.
Поєднання вишуканого стилю та новітніх технологій , родинного затишку та практичності не залишить нікого байдужими до цієї квартири. Все робилось з любов’ю, для себе.
До Хрещатику 10 хвилин автомобілем. Поряд є зупинки громадського транспорту, зони відпочинку, супермаркети, школа, д/с.
Якщо виникають додаткові питання - пропонуємо ознайомитись із відеооглядом за посиланням, телефонуйте сьогодні, перегляди за домовленістю. Запрошуємо!
Деталі
Окрема квартира, Будинок Введено в експлуатацію - Українська цегла, в квартирі 4 кімнати, висота стелі 3.2 метра. В квартирі більше 7 вікон, Вид з вікон у двір, на парк. Квартира перепланована, планування кімнат Студія. Немає газу. Гаряча вода - електричний бойлер. Опалення автономне. В квартирі 2 спільних санвузла, туалет/ванна/душ. Сантехніка нова. Проведені металопластикові труби, нові. Вхідні двері броньовані. Є покриття підлоги - паркет, плитка, є підігрів підлоги. Є 2 балкони засклені. Є лоджія, засклена. Стан стін - ремонту не потребують, стеля емульсія. Вікна металопластикові, в нормальному стані. Міжкімнатні двері дерев'яні, нові. Тамбура немає. В квартирі є Телевізор, Кабельне ТБ, Праска, Шафа, Холодильник, Ліжко, Пральна машина, Мікрохвильовка, Посуд, Кондиціонер, Сигналізація, Супутникове ТБ, Лічильники, Сейф, Джакузі, Душова кабіна, Посудомийна машина. Будинок побудований в 2012 році. У квартири 1 власник, прописані 2 людини. Загальний стан квартири - Євроремонт. Охорона. Поруч є школа, дитсадок, розважальні заклади, зупинки, супермаркет, парк, ліс. Квартира приватизована. Документи на квартиру: договір дарування. Торг доречний, Прямий продаж, Ексклюзивний договір. Сантехніка нова. Нові. Засклений. Засклена. Інтернет дротовий (кабельний). Внутрішнє утеплення стін
Детали
Дом Введено в эксплуатацию - Украинский кирпич, в квартире 3 комнаты. Планировка комнат Раздельная. Общее состояние квартиры - Евроремонт. Торг уместен, Прямая продажа, Эксклюзивный договор. Без комиссии
Ваш Успех
Верифицированный профиль
13
Лет опыта
4
Года на сайте
Активных объявлений 69
Эксклюзивных объектов 1
Рекламная активность 26122
Последний визит на сайт сегодня
Рекомендовать
Выберите способ подтверждения
Чтобы ваша рекомендация была засчитана, подтвердите свою личность
* Личные данные не будут отображаться на сайте и будут служить только для подтверждения личности.
Как верифицироваться через Дію?
Считайте QR-код сканером в приложении Действие и подтвердите авторизацию Действие.
QR-код будет действителен еще 02:00
Как верифицироваться через Bankid?
Верификация BankID откроется в новом окне. Если страница верификации не открылась, значит окно было заблокировано вашим браузером.
Чтобы разрешить открытие окна, выполните следующие шаги:

1. Проверьте адресную строку браузера на наличие сообщения об ошибке или значка блокировки. Нажмите на него.
2. Если у вас установлен блокировщик всплывающих окон, временно отключите его для этого сайта.
3. Проверьте настройки вашего браузера и убедитесь, что блокировка всплывающих окон отключена или настроена на разрешение открытия данного окна.

Если проблема остается нерешенной, свяжитесь с нашей службой поддержки.
Как верифицироваться через Дію?
Верификация Дія откроется в новом окне. Если страница верификации не открылась, значит окно было заблокировано вашим браузером.
Чтобы разрешить открытие окна, выполните следующие шаги:

1. Проверьте адресную строку браузера на наличие сообщения об ошибке или значка блокировки. Нажмите на него.
2. Если у вас установлен блокировщик всплывающих окон, временно отключите его для этого сайта.
3. Проверьте настройки вашего браузера и убедитесь, что блокировка всплывающих окон отключена или настроена на разрешение открытия данного окна.

Если проблема остается нерешенной, свяжитесь с нашей службой поддержки.
Поздравляем!
Рекомендация засчитана!
В скором времени рекомендация появится на странице риелтора.
Рекомендация не засчитана.
Вы уже оставляли рекомендацию данному риелтору.
Вашу скаргу прийнято!
Адрес