180 000 $
1 807 $/м²
бульвар Миколи Міхновського, 2
99.6 / 45 / 31.5 м²
этаж 21 из 33
Бетонно монолитный
Раздельная
От строителей свободная планировка
сегодня
2 нед. назад
15 (сегодня 0, вчера 1)
Описание
Продається 3-х кімн. квартира в ЖК Салют з видом на ТРЦ Ocean Plaza. Продаж по переуступці.
Квартира площею 99,6 кв.м., розташована на 21 поверсі 33 поверхового будинку. Перший будинок View Tower (перший дім), запланована дата здачі - кінець 2025 року, є графік робіт забудовника.

Планування:
Три спальні, 2 туалети, гардеробна.
Загальна площа 99,6 кв.м
Кухня-вітальня 31,5 кв.м

На території планується дитячий майданчик, вихід на озеро, підземна парковка (в першому та другому будинку), гостьова парковка.
До центру міста 10 хвилин.
Поруч є великий Новус, Ашан, Сільпо, ТРЦ Оушен Плаза. 6 хвилин на авто до Мегамаркету.

Переуступка, я власник тому рієлторських комісій не беру :)
Детали
Отдельная квартира, Дом Строится - Бетонно монолитный, в квартире 3 комнаты, высота потолков 2.7 метра. Вид из окон на проезжую часть, на город. Планировка комнат Раздельная. Газа нет. Горячая вода - централизованная. Отопление автономное. В квартире 2 совместных санузла. Сантехники нет. Балкона нет. Дом построен в 2025 году. У квартиры 1 собственник. Общее состояние квартиры - От строителей свободная планировка. Автопарковка, Охрана. Рядом есть школа, детсад, остановки, развлекательные заведения, супермаркет, парк, речка/озеро. Прямая продажа
Олена
Олена
Собственник
Верифицированный профиль
2
Недели на сайте
Активных объявлений 1
Последний визит на сайт 2 недели назад
Вашу скаргу прийнято!
Дом и двор
Внутрішній двір комплексу буде недоступний для проїзду автомобілів, мешканці зможуть спокійно гуляти по облаштованим майданчикам та зеленим зонам відпочинку. Також в проєкт входить облаштування набережної уздовж озера Глінка, адже невелике озеро на дворі — це рідкість.

Инфраструктура
У комплексу Salut зручна транспортна розв'язка: поруч станція метро Либідська, ​​зупинки громадського транспорту та одна з основних магістралей міста — бульвар Дружби Народів / Міхновського.

В 10 хвилинах пішки торговий центр Ocean Plaza з гіпермаркетом «Ашан», магазинами, ресторанами, кафе, кінотеатром і публічним акваріумом. Також 10 хвилин до Фори, Сільпо та Novus, а за 12 хвилин можна дійти до «Сільпо».

В районі новобудови Salut розвинена інфраструктура, тому поруч магазини, шоуруми, офісні центри, відділення банків, лікарні та аптеки. За 10 хвилин на авто можна доїхати до Ізюмського та Деміївського ринків.

У пішому доступі дитячий садочок — 8 хвилин до дитячого садка №325, 10 хвилин до садочків №450 та «Діти Дар», 15 хвилин до школи-садка «Малятко» та дошкільного навчального закладу №720. Для дітей старшого віку поруч школи Печерського району: школа №80, школа №47, школа №181, №133 та №88. Для додаткових занять поруч школи танців, школа талантів Наталії Могилевської, дитячі школи розвитку.

Через дорогу є спортивні клуби «Ваш Тренер», Kiev Sport Club, FitCurves та Sport Plaza.

Адрес
Киев, бульвар Миколи Міхновського, 2, Печерский р-н