128 000 $
1 342 $/м²
95.4 / 60 / 16 м²
этаж 14 из 16
Украинская панель
Раздельная
Отличное состояние
сегодня
1 мес. назад
125 (сегодня 4, вчера 9)
Описание
Без комісії для покупця!

Пропонується сонячна, тепла, двостороння трикімнатна квартира в Оболонському районі, всього у 600 метрах (5 хвилин пішки) до станції метро “Героїв Дніпра”, вулиця Північна, будинок 2/58.

Квартира знаходиться на 14 поверсі 16-поверхового нового будинку 2001 року.

Загальна площа 95.5 м2, житлова 60м2 (за рахунок об'єднання 47м2 кімнат та 13м2 лоджій) кухня 16,5 м2 (за рахунок об'єднання кухні12м2 та лоджії 4,5м2). Усі кімнати і санвузол роздільні, що дуже зручно для великої родини. Квартира укомплектована кухнею 4 кондиціонерами, фільтром води зі зворотнім осмосом. Уся підлога квартири оздоблена паркетом ручної роботи.

Кухня і одна з кімнат мають великі панорамні вікна, які відкривають, неповторний вид на Дніпро, залив Верблюд та прилеглу паркову зону. У кухні можна вільно розміститись з гостями для домашніх святкувань. Кімнати достатньо просторі для організації робочих місць, щоб працювати або навчатись з дому.

Лоджії об'єднані з кімнатами, що додає реальної жилої площі. При цьому, за необхідності, простір на лоджіях можна відгородити за допомогою меблів, що додає можливостей для створення затишного робочого місця, або місця для відпочинку. Наявний просторий тамбур на дві квартири з броньованими дверима.

У під'їзді працюють 2 ліфти: вантажний та пасажирський, завжди зустрічають привітні консьєржі, охайна прибудинкова територія. Квартира має повне зовнішнє додаткове утеплення, що дозволяє підтримувати прийнятну температуру навіть при передоях із опаленням. Навколо дому достатньо місць для паркування авто, є дитячий майданчик.

Зручне розташування: 17 хвилин на метро - і Ви в центрі Києва. Поруч дитяча поліклініка з басейном та дитячою школою плавання, загальноосвітня школа зі спеціалізованим футбольним класом, гімназія з музичним напрямом.

Навколо дому у пішому доступі 5 дитячих садочків: №644, №662, №663, №144, садок “Мамині янголята”.

Приватна школа “Екологія і культура”, ліцей “Оксфорд”, гімназія “Пріоритет” - 750 метрів, школа №245, музична школа №36 - 450 метрів, школа №170 - 240 метрів.

У пішому доступі Сільпо, Фора, АТБ, Оболонський ринок, ТРЦ “Оазис” і “Dream Berry” зі Sport Life. Подати рукою до початку набережної Дніпра, де влітку можна насолоджуватись приємною прохолодою і ходити на прогулянки протягом всього року. Біля будинку відсутня критична інфраструктура, є відремонтоване бомбосховище.

У квартири один власник, без опікунського, передаємо ключі на угоді.

Запрошуємо на перегляд! Буду радий відповісти на всі Ваші запитання.

Вартість $128 000
Детали
Отдельная квартира, Дом Введено в эксплуатацию - Украинская панель, в квартире 3 комнаты, высота потолков 2.6 метра. В квартире 4 окна, Вид из окон на реку, на парк, на город. Квартира стандартная, планировка комнат Раздельная. Газа нет. Горячая вода - электрический бойлер. Отопление центральное. Раздельный санузел, туалет/ванна. Сантехника в нормальном состоянии. Разводки труб нет. Входная дверь бронированная. Покрытие полов - паркет, подогрева полов нет. Балкона нет застеклены. Есть 3 лоджии, застеклены. Состояние стен - ремонт не требуется, потолок мел. Окна металлопластиковые, новые. Межкомнатные двери деревянные, новые. Тамбур отдельный, капитальный. В квартире есть Телевизор, Шкаф, Холодильник, Стиральная машина, Микроволновка, Кондиционер, Счетчики. Дом построен в 2001 году. У квартиры 1 собственник, прописан 1 человек. Общее состояние квартиры - Отличное состояние. Консьерж. Рядом есть детсад, школа, остановки, супермаркет, речка/озеро. Квартира приватизированная. Документы на квартиру: договор дарения. Прямая продажа. Сантехника в нормальном состоянии. Застеклен. Застеклена. Интернет оптоволоконный. Наружное утепление стен
Артем
Артем
Собственник
Верифицированный профиль
1
Месяц на сайте
Активных объявлений 1
Последний визит на сайт 2 дня назад
Ваша жалоба принята!
В квартире есть
  • Счетчики
  • Кондиционер
  • Микроволновка
  • Стиральная машина
  • Холодильник
  • Шкаф
  • Телевизор
Адрес
В пропозиції є незбережені дані.