195 993 $
2 100 $/м²
93.33 / 50.69 / 16.34 м²
этаж 9 из 17
Бетонно монолитный
Раздельная
От строителей (с отделкой)
1 нед. назад
3 нед. назад
7 (сегодня 0, вчера 0)
Описание
Секції житлового комплексу Stanford розташовані по периметру ділянки та утворюють закритий прибудинковий простір. Секції різного поверху, що покращує інсоляцію та допомагає уникнути ефекту колодязя у внутрішньому дворі. На прибудинковій території не буде автомобілів, а тільки ландшафтний дизайн, місця для відпочинку та ігор дітей.
Стиль комплексу виконано з відсиланнями до американської архітектури середини 20 століття: масивні форми, прості лінії фасадів, стриманість в елементах прикрас. Покриття стін ЖК Stanford — система вентильованих фасадів з плитами з керамограніта. Вентильовані фасади допомагають захистити стіни від перегріву влітку та зберігають тепло взимку.
Детали
Отдельная квартира, Дом Строится - Бетонно монолитный, в квартире 3 комнаты, высота потолков 3 метра. Квартира стандартная, планировка комнат Раздельная. Отопление автономное. В квартире 2 совместных санузла. Входная дверь железная. Дом построен в 2025 году. Общее состояние квартиры - От строителей (с отделкой). Рядом есть супермаркет, парк
Верифицированный профиль
4
Недели на сайте
Активных объявлений 10
Последний визит на сайт 5 дней назад
Ваша жалоба принята!
Дом и двор
Комплектація:
-алюмінієві вікна з двокамерним склопакетом та шестикамерним профілем
-підлоги виконані з лазерної цементно-піщаною стяжкою
-опалення індивідуальне для всього комплексу
-для зберігання автомобілів запроєктований п'ятирівневий підземний паркінг з зарядками для електрокарів
-у кожній квартирі встановлені лічильники електрики, тепла та води
-закрите прибудинковий простір, цілодобова охорона, система контролю доступу
-власна внутрішня інфраструктура комплексу
-консьєрж-сервіс люкс класу

Инфраструктура
Розташування на Печерську гарантує розвинену інфраструктуру не тільки для ділової активності, але й для відпочинку. Також поруч ділові центри, кінотеатри та театри, виставкові комплекси та галереї, бутики та шоу-руми, кафе та ресторани з кухнями різних країн світу. У пішої доступності Національний спортивний комплекс «Олімпійський», Парк ім. Марії Заньковецької, Центр сучасного мистецтва «М12» та інші пам'ятки центру Києва.
Свіжі фрукти, овочі, фермерську продукцію, м'ясо та рибу, спеції й сухофрукти можна купити на Володимирському ринку, до якого пішки 5 хвилин. Також поруч з ЖК Stanford супермаркети «Бджілка Маркет» та «ЕКО Маркет», а до «Сільпо» та «Фуршету» пішки 15 хвилин. 15 хвилин пішки або 4 хвилини на авто й ви в Ocean Plaza, з супермаркетом «Ашан», магазинами, ресторанами, кафе, кінотеатром та публічним акваріумом.
У пішої доступності Fitness studio, Aurum Fitness Clinic, Fitness by Grek, фітнес-студія Khalom, а Трохи далі Hiitworks Печерськ.

Адрес
В пропозиції є незбережені дані.