58 000 $
806 $/м²
72 / 43 / 8 м²
этаж 12 из 15
Типовая панель
Раздельная
Удовлетворительное состояние
1 нед. назад
1 нед. назад
121 (сегодня 6, вчера 6)
Описание
Зручна тепла квартира. Є базовий ремонт, все готово для проживання. Звільнена і прибрана, готова до в'їзду в день купівлі. Кухня, кондиціонер, бойлер і пральна машина залишаються в квартирі. Металопластикові вікна, нові батареї, нова проводка, свіжий лінолеум. Невеликі платіжки (1300-1700 опалення, 460 прибудинкова). Досить високий поверх, але з вікон чудовий вид на парк партизанської слави, який не буде забудований. Через дорогу лікарня і діагностичний центр, парк відпочинку, чудова інфраструктура, поруч школи і садочки, магазини. Метро 15 хв. пішки. Зупинка транспорту поруч з будинком. Новий вантажний ліфт, охайний під'їзд, що оснащений пандусом. Прямо під під'їздом є парковка, на якій завжди можна знайти вільне місце. Продається по причині виїзду власників за кордон, весь час була у власності однієї родини.
Детали
Дом Введено в эксплуатацию - Типовая панель, в квартире 3 комнаты. Планировка комнат Раздельная. Газа нет. Горячая вода - централизованная. Отопление центральное. В квартире есть Шкаф, Стиральная машина, Кондиционер, Счетчики. Общее состояние квартиры - Удовлетворительное состояние. Торг уместен, Свободна. Интернет проводной (кабельный)
В квартире есть
  • Счетчики
  • Кондиционер
  • Стиральная машина
  • Шкаф
Олена
Олена
Собственник
Верифицированный профиль
1
Неделя на сайте
Активных объявлений 1
Последний визит на сайт 1 неделя назад
Ваша жалоба принята!
Детали интерьера
В квартирі залишається кухня, бойлер, кондиціонер та пральна машина. В коридорі є вбудована шафа.

Планировка
Дуже зручне планування з великим вхідним холом та окремими кімнатами, в двох з яких є засклені лоджії. В коридор біля кухні можна винести великогабаритну техніку або зробити місце для зберігання.

Дом и двор
Просторий відремонтований під'їзд з пандусом. Новий вантажний ліфт. У дворі парковка та дитячий майданчик. Стіни будинку з утепленої панелі.

Инфраструктура
Навпроти будинку парк Партизанської слави - зручне і красиве місце для відпочинку, прогулянок, розваг. Через дорогу лікарня і діагностичний центр. Поруч декілька супермаркетів, ринків, магазинчиків. Є ресторанчик, зупинка громадського транспорту.

Адрес
В пропозиції є незбережені дані.