164 000 $
2 306 $/м²
71.12 / 47.77 / 3.53 м²
этаж 15 из 22
Бетонно монолитный
Студия
Отличное состояние
3 дня назад
2 мес. назад
276 (сегодня 1, вчера 4)
Описание
Квартира на березі Дніпра з прекрасною інфраструктурою. Загальна фактична площа 71м2. Вітальня з вбудованою кухнею площею 25,5м2 має вихід на лоджію 4,5м2. Дві спальні 12м2 та 14м2. Просторий санвузол 7м2 та відокремлений гардероб 3,5м2. Квартира забезпечена всією необхідною технікою та меблями. Оснащена тепловим насосом (охолодження/обігрів), лічильниками на тепло та воду, обігрівом підлоги в санвузлі, електроплитою, бойлером.
Детали
Отдельная квартира, Дом Введено в эксплуатацию - Бетонно монолитный, в квартире 3 комнаты, высота потолков 2.7 метра. В квартире 3 окна, Вид из окон на город, на реку. Квартира перепланирована, планировка комнат Студия. Газа нет. Горячая вода - централизованная. Отопление центральное. Совместный санузел, туалет/ванна. Сантехника новая. Проведены металлопластиковые трубы, новые. Входная дверь железная. Покрытие полов - ламинат, плитка, есть подогрев полов. Балкона нет. Есть лоджия, не застеклена. Состояние стен - ремонт не требуется, потолок эмульсия. Окна металлопластиковые, новые. Межкомнатные двери деревянные, новые. Тамбура нет. В квартире есть Фен, Шкаф, Холодильник, Кровать, Стиральная машина, Посуда, Кондиционер, Счетчики, Посудомоечная машина. Дом построен в 2014 году. У квартиры 1 собственник, прописано 2 человека. Общее состояние квартиры - Отличное состояние. Охрана, Консьерж, автопарковка. Рядом есть детсад, остановки, развлекательные заведения, супермаркет, парк, речка/озеро. Квартира приватизированная. Документы на квартиру: свидетельство о праве собственности на жилье (при приватизации). Прямая продажа. Сантехника новая. Новые. Не застеклена. Интернет проводной (кабельный). Наружное утепление стен
В квартире есть
  • Посудомоечная машина
  • Счетчики
  • Кондиционер
  • Посуда
  • Стиральная машина
  • Кровать
  • Холодильник
  • Шкаф
  • Фен
Сергій
Сергій
Собственник
Верифицированный профиль
3
Месяца на сайте
Активных объявлений 1
Последний визит на сайт 3 дня назад
Планировка
Кваритра перепланована з 2-х кімнатної в трикімнатну: велика вітальня з вбудованою кухнєю є місцем для сімейного відпочинку та зустрічі з друзями, для особистого простору є дві відокремлені спальні (одна з них для дітей). Вітальню можливо збільшити за рахунок лоджії.

Дом и двор
Контроль доступу через домофон, постійно чергують привітні консьєржі. Житловий комплекс має охорону, на в'їзді шлагбаум, територія огороджена парканом. З паркуванням немає проблем - безкоштовно, в любий час доби. В комплексі є двохрівневий паркінг, можна докупити паркомісце. Затишний внутрішній двір забечпечує безпеку мешканців та дітей. Є шикарний дитячий майданчик, спортивний майданчик з тренажерами, поле для футболу/баскетболу/волейболу. Доступ до квартири забезпечений 2-ма пасажирськими та вантажним ліфтом. На кожному поверсі є пожежний кран, в квартири заведена пожежна сигналізація з датчиками дима та вогню. Будинок оснащений протипожежною вентиляцією. Сходова клітина відокремлена від квартирного блоку через балкон, вихід через окремі двері на вулицю. Будинок здано в експлуатацію в 2014р. Енергоефективність за новими стандартами: зовнішні стіни з газобетону утепленому базальтовою ватою 120мм та двокамерні склопакети дозволяють не включати опалення до зовнішньої температури +3град. Опалення централізоване з лічильником або тепловий насос в квартирі.

Инфраструктура
ЖК "Парк Стоун" знаходиться на березі Дніпра та має прямий вихід до води, на оболонську набережну з парком "Наталка". До будинку примикає великий сквер "Сад Каменів" з фонтаном та огригінальними скульптурами. В комплексі є декілька салонів краси, кав'ярні, мінімаркет, фітнес клуб, приватний дитячий садочок. В пішій доступності супермаркет NOVUS. Поруч METRO, BLOCKBASTER, SKYMALL. Мережа велосипедних доріжок тягнеться до парку "Муромця" та труханового острова з майже дикою природою.

История изменения цены
10.08.2024 - 4 000 $ 164 000 $
12.07.2024 + 2 400 $ 168 000 $
09.07.2024 165 600 $
Ваша жалоба принята!
В пропозиції є незбережені дані.