360 000 $
2 651 $/м²
135.8 / 60 / 16 м²
этаж 20 из 24
Бетонно монолитный
Раздельная
Дизайнерский ремонт
сегодня
1 нед. назад
21 (сегодня 1, вчера 1)
Описание
Пропонується до продажу квартина з підземним парко-місцем. За бажанням, можливий продаж тільки квартири. Продаж окремо парко-місця не розглядається.
Закритий комплекс бізнес класу ЖК Голден Парк (Golden Park) у найзеленішому районі Києва. Знаходиться в Сирецькому парку, вул. Парково-Сирецька (Шамрила) 4в.
Спецпроект. Будинок 2012р., Н=3.00м, поруч розташований Сирецький парк, парк Нивки, аптека "Бажаємо здоровя", хореографічне училище, спеціалізована школа-дитячий садок "Кияночка", магазин Фора, спеціалізована школа 97 ім. О. Теліги з поглибленим вивченням англійської мови. Поруч Ст.М"Берестейська", ст.М"Дорогожичі". Хороша транспортна розв'язка.
Будинок бізнес класу, 4 секції. По 4 ліфти на кожну секцію. Вантажний ліфт. У будинку ОСББ, ціна послуг дуже помірна. Будинок обладнаний лічильниками електроенергії, води та опалення.
Охорона, відеоспостереження, паркінг підземний та відкритий, дитячий майданчик на території. Закритий двір, що охороняється. Підземний паркінг слугує додатково бомбосховищем. Є будинковий генератор.
У кожному під’їзді консьєрж, власна охорона, кодовані замки, охайний двір, якісне прибирання загальних площ. На поверсі, великий коридор з 4 квартирами, працюють 4 ліфти, є вихід на загальний великий балкон.
Світла, затишна та повністю облаштована 3-кімнатна з євроремонтом квартира (20поверх/24) у сучасному новому енергозберігаючому та утепленому будинку. Дуже тихо.
Квартира видова, з яскравим дизайнерським ремонтом 2021 року. Панорамні вікна з чудовими краєвидами на паркові зони та на місто. Вікна на дві сторони. 2 балкони та 2 лоджії. Загальна площа 135,8 кв.м.
Квартира повністю обладнана вбудованою побутовою технікою (посудомийна машина, холодильник, електроплита, духова піч, НВЧ, пральна машина, бойлер 3 кондиціонери. Кварира обладнана додатково коморами, зоною спорту та окремою кімнатою для пральної машини. Встановлена система анти-потоп з блокуванням води в разі підтікань чи проривів труб.
Всі меблі, техніка, елементи декору, за бажанням, залишаються новому власнику.
Продаж не спішний. Чекаємо свого покупця.
Детали
Дом Введено в эксплуатацию - Бетонно монолитный, в квартире 3 комнаты. Планировка комнат Раздельная. Газа нет. Горячая вода - электрический бойлер. Отопление центральное. В квартире есть Телевизор, Холодильник, Кровать, Стиральная машина, Микроволновка, Кондиционер, Счетчики, Душевая кабина, Посудомоечная машина. Общее состояние квартиры - Дизайнерский ремонт. Прямая продажа. Интернет беспроводной
В квартире есть
  • Посудомоечная машина
  • Душевая кабина
  • Счетчики
  • Кондиционер
  • Микроволновка
  • Стиральная машина
  • Кровать
  • Холодильник
  • Телевизор
Олександр
Олександр
Собственник
Верифицированный профиль
1
Месяц на сайте
Активных объявлений 1
Последний визит на сайт 1 неделя назад
Ваша жалоба принята!
В пропозиції є незбережені дані.