35 000 $
632 $/м²
55.4 / 12.9 / 26.2 м²
этаж 1 из 4
Украинский кирпич
Смежно-раздельная
Хорошее состояние
2 нед. назад
2 нед. назад
33 (сегодня 0, вчера 2)
Описание
Квартира розташова в житловому комплексі Гостомельські Липки і є продовженням якісної забудови передмістя Києва. Будинок розташований в 18км від столиці, 30 хвилин їзди від станції метро «Академмістечко» .
Новий ЖК дає можливість насолоджуватися чистим повітрям та прекрасною екологією. У пішій доступності від нерухомості перебуває міський Бучанський парк, озеро з пляжем, загальноосвітня школа, дитячий садок, аптеки та магазини. Зупинки транспорту перебувають усього у хвилині ходьби від будівлі. Поблизу також є супермаркет. Поруч обладнано власну зону відпочинку з гойдалками, спортивний та ігровий майданчик.
Квартира знаходиться в цоколі з висотою стелі більше 3 метрів, тепла підлога по всій квартирі, всередині квартири є власна тераса 20м2, яку можна обладнати в чудовий зелений оазис для відпочинку.
Детали
Дом - Украинский кирпич, в квартире 2 комнаты. Планировка комнат Смежно-раздельная. Есть газ. Горячая вода - газовый котел. Отопление автономное. Общее состояние квартиры - Хорошее состояние. Торг уместен, Прямая продажа, Свободна. Интернет оптоволоконный
Максим
Максим
Собственник
11
Лет на сайте
Активных объявлений 1
Последний визит на сайт 6 дней назад
Адрес
Ваша жалоба принята!
В пропозиції є незбережені дані.