10 000 000 грн
71 429 грн/м²
Казацкая ул., 50
ПРЕМИУМ
140 / 61 / 34 м²
1 этаж
12 сот
Дом
3 комнаты
От строителей (с отделкой)
сегодня
2 мес. назад
60 (сегодня 5, вчера 2)
Описание
Будинок розташований в мальовничому передмісті с. Козин, поряд з коттеджним містечком "Золоті Ворота". Розташований на земельній ділянці 12.5 соток . До ділянки підведені газ, електроенергія та централізована каналізація.
Будинок проектувався та будувавася для власного проживання. Запроектований за принципом інерційного будинку. Фундамент-залізобетонна плита 300мм., утеплена відмостка шириною 1 метр. Зовнішні стіни з газобетону D400 400мм., внутрішні стіни з повнотілої керамічної цегли, залізобетонне перекриття. Дах-керамічна черепиця.
Детали
Дом, 1 этаж, 3 комнаты. Площадь участка 12 соток. Планировка комнат Раздельная. Газ природный. Холодной воды нет, горячей воды нет. Отопления нет. Централизованная канализация. Общее состояние дома - От строителей (с отделкой). Торг уместен
Юрій
Юрій
Собственник
Верифицированный профиль
3
Месяца на сайте
Активных объявлений 2
Последний визит на сайт 2 недели назад
Ваша жалоба принята!
Планировка
В будинку три спальні кімнати, велика кухня-столова. Поряд з кухнею є pantry. Дві ванні кімнати, велика котельня. Будинок запроектований таким чином, що при бажанні та невеликих коштах можна зробити його двоповерховим.

Инфраструктура
До послуг вся інфрастуктура Козина. Державні або приватні школи, дитячі садки або медичні заклади, фітнеси, ресторани, кав'ярні, салони краси. Поряд ліс, річка та декілька озер.

Видеотур
Адрес
пгт. Козин, Казацкая ул., 50
В пропозиції є незбережені дані.