10 000 000 грн
71 429 грн/м²
Козацька вул., 50
140 / 61 / 34 м²
1 поверх
12 сот
Будинок
3 кімнати
Від будівельників (з обробкою)
сьогодні
4 тиж. тому
19 (сьогодні 0, вчора 0)
Опис
Будинок розташований в мальовничому передмісті с. Козин, поряд з коттеджним містечком "Золоті Ворота". Розташований на земельній ділянці 12.5 соток . До ділянки підведені газ, електроенергія та централізована каналізація.
Будинок проектувався та будувавася для власного проживання. Запроектований за принципом інерційного будинку. Фундамент-залізобетонна плита 300мм., утеплена відмостка шириною 1 метр. Зовнішні стіни з газобетону D400 400мм., внутрішні стіни з повнотілої керамічної цегли, залізобетонне перекриття. Дах-керамічна черепиця.
Деталі
Будинок, 1 поверх, 3 кімнати. Площа ділянки 12 соток. Планування кімнат Роздільне. Газ природний. Холодної води немає, гарячої води немає. Опалення немає. Централізована каналізація. Загальний стан будинку - Від будівельників (з обробкою). Торг доречний
Юрій
Юрій
Власник
Верифікований профіль
1
Місяць на сайті
Активних оголошень 2
Останній візит на сайт 4 тижні тому
Вашу скаргу прийнято!
Планування
В будинку три спальні кімнати, велика кухня-столова. Поряд з кухнею є pantry. Дві ванні кімнати, велика котельня. Будинок запроектований таким чином, що при бажанні та невеликих коштах можна зробити його двоповерховим.

Інфраструктура
До послуг вся інфрастуктура Козина. Державні або приватні школи, дитячі садки або медичні заклади, фітнеси, ресторани, кав'ярні, салони краси. Поряд ліс, річка та декілька озер.

Адреса
смт. Козин, Козацька вул., 50