28 000 $
903 $/м²
31 / 14 / 10 м²
этаж 2 из 2
Сталинка
Раздельная
Евроремонт
1 мес. назад
3 мес. назад
39 (сегодня 0, вчера 0)
Описание
Продається затишна 1-кімнатна квартира площею 31 кв. м на Сухому фонтані (біля ЖК Сонячний) від власника.

Квартира розташована на 2 поверсі, не кутова, з висотою стелі 3 метри. Простора кухня з новими меблями. Ремонт був зроблений у 2023 році. Всі вікна замінені на металопластикові, а балкон був повністю оновлений і зміцнений.

Була проведена повна заміна електропроводки та сантехніки. Немає боргів. Опалення централізоване, є вода, газ (для приготування їжі та нагрівання води), електрика. Лічильники на газ, воду та електрику встановлені.

Під'їзд затишний та теплий, закривається ключем, а сусіди дружні та тихі. До квартири додається невелика земляна ділянка під балконом, а також є комора для зберігання речей.

У квартирі є наявність наступної техніки та меблів: бойлер, пральна машина, газова плита і духова піч, кухонна витяжка, холодильник, мікрохвильовка, шафа-купе, матрас.

Район тихий та спокійний. Поруч розташована зупинка транспорту, магазини, АТБ, аптека, гаражі. Прогулянка вздовж річки до 8 причалу та скверів займе всього 10 хвилин. До Соборної можна дійти пішки за 30 хвилин.
Детали
Отдельная квартира, Дом Введено в эксплуатацию - Сталинка, в квартире 1 комната, высота потолков 3 метра. В квартире 2 окна, Вид из окон во двор. Квартира стандартная, планировка комнат Раздельная. Есть газ, кухонная плита газовая. Горячая вода - электрический бойлер. Отопление центральное. Совместный санузел, туалет/ванна. Сантехника новая. Проведены металлопластиковые трубы, новые. Входная дверь деревянная. Покрытие полов - плитка, линолеум, подогрева полов нет. Есть балкон застеклен. Лоджии нет. Состояние стен - ремонт не требуется, потолок натяжной. Окна металлопластиковые, новые. Межкомнатные двери деревянные, новые. Тамбура нет. В квартире есть Шкаф, Холодильник, Кровать, Стиральная машина, Микроволновка, Счетчики. У квартиры 1 собственник, нет прописанных. Общее состояние квартиры - Евроремонт. Кладовая. Рядом есть остановки, супермаркет, речка/озеро, парк. Документы на квартиру: договор купли-продажи. Торг уместен, Прямая продажа. Сантехника новая. Новые. Застеклен. Интернет проводной (кабельный)
В квартире есть
  • Счетчики
  • Микроволновка
  • Стиральная машина
  • Кровать
  • Холодильник
  • Шкаф
Ярина
Ярина
Собственник
Верифицированный профиль
3
Месяца на сайте
Активных объявлений 1
Последний визит на сайт 1 месяц назад
Ваша жалоба принята!
Детали интерьера
Характерний стиль скандинавського мінімалізму, де переважають спокійні та прохолодні відтінки.

Планировка
Всі зони квартири чітко відокремлені, що надає можливість створити комфорт і приватність.

Дом и двор
Під'їзд широкий і затишний, з можливістю закриття на ключ, що забезпечує високий рівень безпеки. Сусіди тихі і уважні до благоустрою під'їзду та території навколо будинку. Двір доглянутий і спокійний.

Адрес
В пропозиції є незбережені дані.