19 900 $
433 $/м²
Броварська, 31
46 / 15 / 15 м²
2 этажа
Таунхаус
1 комната
От строителей свободная планировка
4 нед. назад
2 мес. назад
381 (сегодня 0, вчера 8)
Описание
SMARTS - це заміський комплекс, розташованих в мальовничому селі. Тут геть відсутня атмосфера метушні, тут унікальне еко-середовище, поряд з містечком починається ліс, в якому можна гуляти, збирати гриби та ягоди, влаштовувати пікніки або ранкові пробіжки. Любителі порибалити оцінять сусідство з рибним хутором (5 хв автівкою) та комплексом відпочинку «Водограй». Одна з головних переваг комплексу - закритість і віддаленість від галасливого міста. При цьому лише захотіти - і вже через 20 хвилин ви там.

Це закритий, автономний комплекс з власною системою водопостачання та каналізації. Є можливість встановлювати індивідуальний генератор. Розташований неподілік від річки Десна - 10 хв на авто. Також в 10 хвилинах - нова державна школа та садок. Якісне та нове дорожнє покриття до Києва.
Таунхауси SMARTS мають зручний транспортний зв'язок зі столицею - до Києва від містечка пролягає два шляхи: до станції метро «Лісова» (25 хв автівкою) та до масиву Троєщина (35 хв автівкою). До Броварів звідси значно ближче - 15 хв автівкою.

В селі є магазин, відділення «Нової пошти», фельдшерський пункт та дитячий садок.
До школи дітей відвозять до сусіднього села Пухівка на шкільному автобусі, але мешканці КМ SMARTS можуть возити дітей на навчання до Броварів або Києва.

Ми пропонуємо вам купівлю в розстрочку з мінімальним внеском від 50% до 12 місяців.
Детали
Таунхаус, 2 этажа, 1 комната. Материал стен – газоблок, фундамент дома – железобетон, материал перекрытий – дерево. Подъезд к дому – асфальт. Высота потолков 3 метра. Вид из окон во двор. Планировка комнат Смежно-раздельная. Расстояние до города - 15 км метров. Газа нет. Холодная вода - скважина, горячей воды нет. Отопления нет. Совместный санузел, туалет/душ. Сантехники нет. Разводки труб нет. Входная дверь железная, нет лестницы. Покрытие полов - стяжка, подогрева полов нет. В доме нет балконов. Тип кухни - кухня-студия. Окна металлопластиковые, новые. Покрытие крыши - металлочерепица. Тип ограждения - железобетон. Нет подвала. Дом построен в 2023 году. Своя канализация. У дома 1 собственник, доля владельца полная, нет прописанных. Общее состояние дома - От строителей свободная планировка. Возможность прописки. Рядом есть остановки, лес, речка/озеро. Дом приватизирован. Документы на дом: договор купли-продажи. Прямая продажа, Свободна, Возможна рассрочка. Интернет оптоволоконный. Наружное утепление стен
Ірина
Ірина
Собственник
Верифицированный профиль
1
Год на сайте
Активных объявлений 4
Последний визит на сайт 2 недели назад
Вашу скаргу прийнято!
Детали интерьера
Таунхаус площею 46 кв.м має смарт планування - зручний передпокій, кухня-вітальня площею 22 кв.м та санвузол. На другому поверсі розташована спальня площею 15 кв.м з мансардним вікном.

Власна ділянка кожного таунхаусу 0.3 сотки.
Також кожен таунхаус має своє парко місце.
Таунхаси на завершальному етапі будівництва, документи про готовність до експлуатації вже готові.

Ремонтні роботи можна замовляти по вигідній ціні у забудовника таунхаусів - будівельної компанії "Придесення Буд" (має більш ніж 10 успішно реалізованих проєктів будівництва у Броварському районі та м.Києві).

Комунікації: на кожний таунхаус заводиться 8 кВт електрики, автомар на 16 ампер, автономна система водопроводу та каналізації.

Адрес
с. Рожевка, Броварська, 31