19 900 $
433 $/м²
Броварська, 31
46 / 15 / 15 м²
2 поверхи
Таунхаус
1 кімната
Від будівельників вільне планування
4 тиж. тому
2 міс. тому
379 (сьогодні 6, вчора 2)
Опис
SMARTS - це заміський комплекс, розташованих в мальовничому селі. Тут геть відсутня атмосфера метушні, тут унікальне еко-середовище, поряд з містечком починається ліс, в якому можна гуляти, збирати гриби та ягоди, влаштовувати пікніки або ранкові пробіжки. Любителі порибалити оцінять сусідство з рибним хутором (5 хв автівкою) та комплексом відпочинку «Водограй». Одна з головних переваг комплексу - закритість і віддаленість від галасливого міста. При цьому лише захотіти - і вже через 20 хвилин ви там.

Це закритий, автономний комплекс з власною системою водопостачання та каналізації. Є можливість встановлювати індивідуальний генератор. Розташований неподілік від річки Десна - 10 хв на авто. Також в 10 хвилинах - нова державна школа та садок. Якісне та нове дорожнє покриття до Києва.
Таунхауси SMARTS мають зручний транспортний зв'язок зі столицею - до Києва від містечка пролягає два шляхи: до станції метро «Лісова» (25 хв автівкою) та до масиву Троєщина (35 хв автівкою). До Броварів звідси значно ближче - 15 хв автівкою.

В селі є магазин, відділення «Нової пошти», фельдшерський пункт та дитячий садок.
До школи дітей відвозять до сусіднього села Пухівка на шкільному автобусі, але мешканці КМ SMARTS можуть возити дітей на навчання до Броварів або Києва.

Ми пропонуємо вам купівлю в розстрочку з мінімальним внеском від 50% до 12 місяців.
Деталі
Таунхаус, 2 поверху, 1 кімната. Матеріал стін - газоблок, фундамент будинку - залізобетон, матеріал перекриттів - дерево. Під'їзд до будинку - асфальт. Висота стелі 3 метра. Вид з вікон у двір. Планування кімнат Суміжно-роздільна. Відстань до міста - 15 км метрів. Газу немає. Холодна вода - свердловина, гарячої води немає. Опалення немає. Спільний санвузол, туалет / душ. Сантехніки немає. Розводки труб немає. Вхідні двері залізні, немає сходів. Покриття підлоги - стяжка, підігріву підлоги немає. В будинку немає балконів. Тип кухні - кухня-студія. Вікна металопластикові, нові. Покриття даху - металочерепиця. Тип огорожі - залізобетон. Немає підвалу. Будинок побудований в 2023 році. Своя каналізація. У будинка 1 власник, частка власника повна, немає прописаних. Загальний стан будинку - Від будівельників вільне планування. Можливість прописки. Поруч є зупинки, ліс, річка / озеро. Будинок приватизований. Документи на будинок: договір купівлі-продажу. Прямий продаж, Вільна, Можливе розтермінування. Інтернет оптоволоконний. Зовнішнє утеплення стін
Ірина
Ірина
Власник
Верифікований профіль
1
Рік на сайті
Активних оголошень 4
Останній візит на сайт 2 тижні тому
Вашу скаргу прийнято!
Деталі інтер’єру
Таунхаус площею 46 кв.м має смарт планування - зручний передпокій, кухня-вітальня площею 22 кв.м та санвузол. На другому поверсі розташована спальня площею 15 кв.м з мансардним вікном.

Власна ділянка кожного таунхаусу 0.3 сотки.
Також кожен таунхаус має своє парко місце.
Таунхаси на завершальному етапі будівництва, документи про готовність до експлуатації вже готові.

Ремонтні роботи можна замовляти по вигідній ціні у забудовника таунхаусів - будівельної компанії "Придесення Буд" (має більш ніж 10 успішно реалізованих проєктів будівництва у Броварському районі та м.Києві).

Комунікації: на кожний таунхаус заводиться 8 кВт електрики, автомар на 16 ампер, автономна система водопроводу та каналізації.

Адреса
с. Рожівка, Броварська, 31