98 500 $
1 642 $/м²
60 / 30 / 20 м²
этаж 1 из 11
Бетонно монолитный
Раздельная
Евроремонт
сегодня
2 нед. назад
26 (сегодня 1, вчера 2)
Описание
До Вашої уваги шикарна простора 2-кімнатна квартира з видом на фонтан.

Квартира обладнана всім необхідним для життя, ідеально підійде для сімʼї з дітьми. Купували та робили ремонт для себе, все продумано до дрібниць. Дуже зручне та вдале планування: велика кухня студія + лаунж зона для проведення сімейних вечорів, простора майстер спальня та дитяча кімната, окрема велика ванна кімната та окремий сан вузол (обладнані німецькою технікою [ссылка скрыта].)

Із додаткових переваг: 1 поверх над комерцією, реально як 2, але зручний вхід на 12 сходинок, коли немає світла, ви незалежні від ліфта. Додатково: встановлене обладнання ДБЖ із гелєєвими АКМ, що постійно забезпечує світло, інтернет та роботу газового котла, котрий опалює взимку та гріє воду (дуже важливо для діток)
Змонтована та встановлена шафа у тамбурі в котрій можна круглий рік зберігати додаткові речі, закрутки, інструменти і тд. ( + бонусом покупцю продовжила договір оренди комори у підвалі будинку на 8м2 лише за 300 грн на місяць, там можна зберігати велосипеди, санчата, мангали, речі і тд.
В квартирі встановлені 2 інверторні кондиціонери для забезпечення комфорту у літній період.
На вході броньовані двері із двома замками Mottura + нічний замок та захист від зрізу.
Інфрастуркутура:
В пішій доступності (1 хвилина) ліс, атб, сільпо, новус, садочок, школа, пологовий будинок Адоніс, різноманітні клініки, торговий центр Sofia Mall та багато багато іншого. Вишенька на торті, це вид із вікон на фонтан з підсвіткою, котрий працює весь час окрім зимнього періоду.
Детали
Отдельная квартира, Дом Введено в эксплуатацию - Бетонно монолитный, в квартире 2 комнаты. В квартире 3 окна, Вид из окон во двор. Планировка комнат Раздельная. Есть газ, кухонная плита газовая. Горячая вода - газовый котел. Отопление автономное. Раздельный санузел, туалет/ванна. Есть сантехника. Проведены черные трубы. Покрытие полов, есть подогрев полов. Есть лоджия, застеклена. В квартире есть Телевизор, Кабельное ТВ, Шкаф, Холодильник, Кровать, Стиральная машина, Микроволновка, Посуда, Кондиционер, Спутниковое ТВ, Счетчики. Общее состояние квартиры - Евроремонт. Рядом есть детсад, школа, остановки, развлекательные заведения, супермаркет, парк, лес. Торг уместен, Срочно. Застеклена. Интернет оптоволоконный
Вероніка
Вероніка
Собственник
Верифицированный профиль
2
Недели на сайте
Активных объявлений 1
Последний визит на сайт 2 недели назад
Ваша жалоба принята!
В квартире есть
  • Счетчики
  • Спутниковое ТВ
  • Кондиционер
  • Посуда
  • Микроволновка
  • Стиральная машина
  • Кровать
  • Холодильник
  • Шкаф
  • Кабельное ТВ
  • Телевизор
В пропозиції є незбережені дані.