49 990 $
1 219 $/м²
ПРЕМИУМ Комиссия 2.5% єОселя ЖК София Киевская
41 / 16.8 / 11.6 м²
этаж 9 из 9
Украинский кирпич
Раздельная
Дизайнерский ремонт
3 дня назад
1 нед. назад
31 (сегодня 1, вчера 2)
Описание
🔘 Пропонується до продажу однокімнатна квартира, де виконаний якісний ремонт і яка укомплектована необхідною технікою і меблями. Така квартира повністю закриває ту саму болючу тему ремонту і витраченого на це часу. Вам тільки залишиться заповнити її власними речами.

🔘 Адреса: вулиця Павла Чубинского 2, Софііівська Борщагівка, Києво-Святошинський район.
ЖК побудований із цегли, а також має фасадне утеплення і двокамерні склопакетами, і тому має досить високий рівень енергоефективності. Влітку в квартирі відносно прохолодно, а взимку зберігається комфортна температура в будь-яку погоду.

🔘 Територія ЖК закрита, є охорона і відеонагляд. Даний будинок побудований, ведений в експлуатацію і повністю заселений в 2014 році.
Найближча станція метро: Академмістечко, Житомирська або Теремки.

🔘 Сучасний ЖК «Софія Київська» знаходиться в екологічно-чистому передмісті Києва, де у Вас будете можливість насолоджуватись максимальною близкістю до природи, зелені та тиші.

🔘Навколо ЖК досить багато приватного сектору, що дає відчуття тихого і спокійного передмістя столиці. В кожному дворі на Софіївській і Петропавлівській Борщагівці вдосталь плодових дерев і кущів, і навесні тут неймовірно приємний запах від їх цвітіння.

🔘 Квартира одностороння, не кутова, вікнами орієнтована на пряму західну сторону і тому вона після обіду наповнена теплим і природним світлом до самого заходу сонця.

🔘 Завдяки тому, що квартира розташована на крайньому 9/9 поверсі, то тут Ви точно будете впевнені, що ніхто не буде стукати, бігати і тупотіли над головою. Другою ж перевагою відносно високого поверху є те, що квартира має непогані видові характеристики («не вікна в вікна»).

🔘 Загальна площа квартири складає 40.7м2, висота стелі 2.72м2. Сучасне і досить функціональне планування, простора кімната площею 16.8 м2, яка має комфортне і зрозуміле зонування, кухню (11.6м2) з виходом на засклений і додатково утеплений балкон (2.2м2), великий сумісний санвузол і просторий коридор з вмісткою гардеробною. Тут буде достатньо місця для сім’ї з 2-3 осіб.

🔘 Санвузол сумісний і має площу 4,0 м2. В ньому розміщена повноцінна ванна, умивальник з тумбою і великим дзеркалом, пральна машина, навісна шава для побутової хімії і бойлер на 80 літрів.

🔘Квартира в гарному збереженому стані. Ремонт виконаний по дизайн-проекту в досить стриманій і сучасній стилістиці. Меблі і техніка гармонійно вписані в інтер'єр квартири. Навіть через 10 років такий ремонт не втратить своєї актуальності. Все зроблено по-справжньому надійно, якісно і зі смаком.

🔘 При ремонті було передбачені 3 окремі зони теплої підлоги для комфортного знаходження в квартирі в період міжсезоння. Враховуючи сучасні технології будівництва і клас енергоефективності самого будинку, у Вас будуть мінімальні рахунки за опалення в холодний зимовий період. Це ж супер, коли маєш змогу повністю контролювати свої комунальні.

🔘 В вартість квартири входять всі меблі і техніка, яка є на фото, а саме: якісна вбудована кухня, варочна (газова) поверхня, що дуже актуально в сьогоднішніх умовах, духова шафа Piramida, мікрохвильова піч Samsung, вбудована витяжка, система очищення води, smart телевізор (на кухні) Philips, двокамерний холодильник Samsung, пральна машинка Samsung, кондиціонер Cooper&Hunter, двоспальний розкладний диван. Всі інші меблі в квартирі буди індивідуально замовлені під необхідні розміри, тому тут все стоіть на своіх місцях.

🔘 Інфраструктура:
На території ЖК є вдосталь об'єктів побутової та соціальної інфраструктури, а саме: сучасний (державний) дитячий садок, стоматологія, амбулаторія сімейної медицини, продуктові магазини, супермаркет «Пчілка», кав’ярні, аптеки, відділення Нової пошти та вдосталь дитячих і спортивних майданчиків.

🔘 Будинок обладнаний котельнею на даху та генератором на випадок критичного вимкнення світла. Форма правління - ОСББ, комунальні платежі розраховуються за лічильниками тепла, світла та води.

Вартість квартири: 49 990$ - торг передбачений
Один власник. Документи готові до угоди.

Телефонуйте, і я із задоволенням відповім на всі запитання та покажу Вам цю квартиру.
Детали
Дом Введено в эксплуатацию - Украинский кирпич, в квартире 1 комната. Планировка комнат Раздельная. Есть газ. Горячая вода - электрический бойлер. Отопление центральное. Общее состояние квартиры - Дизайнерский ремонт. Срочно. Есть автономная электроэнергия - генератор. Интернет беспроводной. Владелец соглашается продать по программе єОселя. Комиссия за услуги 2.5 %
Верифицированный профиль
Silver partner
Сертификат
АФНУ
9
Лет опыта
9
Рекомендаций
7
Лет на сайте
Активных объявлений 5
Эксклюзивных объектов 0
Рекламная активность 2368
Последний визит на сайт 3 дня назад
Рекомендовать
Выберите способ подтверждения
Чтобы ваша рекомендация была засчитана, подтвердите свою личность
* Личные данные не будут отображаться на сайте и будут служить только для подтверждения личности.
Как верифицироваться через Дію?
Считайте QR-код сканером в приложении Действие и подтвердите авторизацию Действие.
QR-код будет действителен еще 02:00
Как верифицироваться через Bankid?
Верификация BankID откроется в новом окне. Если страница верификации не открылась, значит окно было заблокировано вашим браузером.
Чтобы разрешить открытие окна, выполните следующие шаги:

1. Проверьте адресную строку браузера на наличие сообщения об ошибке или значка блокировки. Нажмите на него.
2. Если у вас установлен блокировщик всплывающих окон, временно отключите его для этого сайта.
3. Проверьте настройки вашего браузера и убедитесь, что блокировка всплывающих окон отключена или настроена на разрешение открытия данного окна.

Если проблема остается нерешенной, свяжитесь с нашей службой поддержки.
Как верифицироваться через Дію?
Верификация Дія откроется в новом окне. Если страница верификации не открылась, значит окно было заблокировано вашим браузером.
Чтобы разрешить открытие окна, выполните следующие шаги:

1. Проверьте адресную строку браузера на наличие сообщения об ошибке или значка блокировки. Нажмите на него.
2. Если у вас установлен блокировщик всплывающих окон, временно отключите его для этого сайта.
3. Проверьте настройки вашего браузера и убедитесь, что блокировка всплывающих окон отключена или настроена на разрешение открытия данного окна.

Если проблема остается нерешенной, свяжитесь с нашей службой поддержки.
Поздравляем!
Рекомендация засчитана!
В скором времени рекомендация появится на странице риелтора.
Рекомендация не засчитана.
Вы уже оставляли рекомендацию данному риелтору.
Ваша жалоба принята!
В пропозиції є незбережені дані.