80 000 $
1 918 $/м²
Проспект Мартинова, 12
ПРЕМИУМ єОселя ЖК София Резиденс
41.7 / 16 / 16 м²
этаж 3 из 9
Украинский кирпич
Раздельная
Дизайнерский ремонт
сегодня
3 дня назад
18 (сегодня 2, вчера 3)
Описание
Однокімнатна квартира, яка пропонується до вашої уваги, є ідеальним варіантом для комфортного проживання. У квартирі є затишна спальня, яка забезпечить вам спокійний відпочинок. Окрема кухня оснащена всім необхідним для приготування їжі, включаючи техніку бренду Вірпул, що гарантує надійність та функціональність.

Зона відпочинку з обіднім столом створює ідеальне місце для прийому гостей або сімейних вечерь. Дизайнерський обідній стіл додає інтер’єру особливого шарму та елегантності. Кожне приміщення прикрашене великими хрустальними люстрами, що надають квартирі розкішний вигляд та забезпечують яскраве освітлення.

Великий гардероб дозволяє зручно зберігати одяг та інші речі, забезпечуючи порядок у квартирі. Простора кладовка надає додаткове місце для зберігання, що значно підвищує зручність проживання.

Підлога у квартирі виконана з білого мармуру з підігрівом, що надає інтер'єру сучасний і розкішний вигляд, забезпечуючи додатковий комфорт в холодні дні. Дзеркальні стіни з італійського скла додають простору і світла, візуально розширюючи приміщення. Ванна кімната обладнана ванною, що дозволяє вам насолоджуватись розслаблюючими водними процедурами в комфортних умовах.

Ця квартира поєднує в собі стиль, комфорт та функціональність, створюючи ідеальний простір для життя.
Детали
Дом Введено в эксплуатацию - Украинский кирпич, в квартире 1 комната. Планировка комнат Раздельная. Есть газ. Горячая вода - газовый котел. Отопление индивидуальное - котел газовый. В квартире есть Телевизор, Шкаф, Холодильник, Кровать, Стиральная машина, Кондиционер, Счетчики, Посудомоечная машина. Общее состояние квартиры - Дизайнерский ремонт. Срочно. Интернет беспроводной. Владелец соглашается продать по программе єОселя
Микита
Микита
Собственник
Верифицированный профиль
3
Дня на сайте
Активных объявлений 2
Последний визит на сайт вчера
Ваша жалоба принята!
Дом и двор
Дуже гарний двір з неймовірними дитячими площадками та дуже розвиненою інфроструктурою

В квартире есть
  • Посудомоечная машина
  • Счетчики
  • Кондиционер
  • Стиральная машина
  • Кровать
  • Холодильник
  • Шкаф
  • Телевизор
Адрес
с. Софиевская борщаговка, Проспект Мартинова, 12
В пропозиції є незбережені дані.