185 000 $
1 850 $/м²
Набережна, 1
100 / 80 / 20 м²
2 этажа
1 сот
Таунхаус
4 комнаты
Дизайнерский ремонт
1 мес. назад
1 мес. назад
52 (сегодня 0, вчера 5)
Описание
Я - Власник таун хаусу 100 м.кв. з видом на озеро, всього в 500 метрів від окружної, вул. набережна 1.Софіївська Борщагівка. (без посередників та ріелторів)

ЖК Набережний вже повністю обжитий, прекрасні сусіди. Кутовий будинок з великою територією, озеро!!!) тераса.

Про будинок:
З ремонтом, залишаються всі меблі та техніка = заїзжаємо та живемо.
Гарний дизайнерський ремонт, затишне планування, робили все якісно для себе.
Можливо з тваринами.

Детально про будинок:
Передпокій з шафою купе (у ньому захований бойлер на 100 л, інвертор+акумулятор, що тримає 24 години, якщо немає світла).
Кухня простора, з електрокаміном. Велики стіл з мармуровою столешнею. На першому та другому поверсі тепла водяна підлога. По всьому будинку стоять датчики підігріву підлоги з регулювання температури повітря. Вихід на терасу з кучерявими трояндами по всій ділянці.
Зал просторий, диван кутовий з розкладкою та відкидне крісло відомого євпропейського виробника . Шафи ручної роботи, різьба покрита сріблом. Меблі робили на замовлення.
На другому поверсі спальня з виходом на лоджією з підігрівом. Яскраве колірне рішення стін мармуру кольору Тіффані, багато шафок, шафа гармошка під онікс. Вид з вікна на озеро.

Кімната вільного призначення (робочий кабінет або дитяча) Встановлено новий кабінет з МДФ з легким відливом золота.
Сан вузла два, на першому поверсі гостьовий, а на другому повноформатний.
У будинку техніка нова фірм Electrolux, Whirpool. Три кондиціонери СН, пральна машина з сушінням.
Додатково є окреме тех приміщення, паркомісце на 2 машини у дворі, своя хвіртка, відеоспостереження.
Інфороструктура: Поруч великі озера, сильпо, АТБ, нова пошта, укрпочта, школа. Чисте повітря.
Переваги нашого будинку це геолокація, можна пішки до окружної за 10 хв дійти, і на машині без пробок дістатися до дому. Не шумна вулиця, прогулянка, рибалка в 5 метрах від будинку.
Детали
Таунхаус, 2 этажа, 4 комнаты. Материал стен – газоблок, фундамент дома – железобетон, материал перекрытий – сборный железобетон. Подъезд к дому – асфальт. Площадь участка 1 сотка. Высота потолков 3 метра. Вид из окон во двор, на реку. Планировка комнат Раздельная. Расстояние до города - 500м метров. Газ природный. Холодная вода - водопровод, горячая вода - электрический бойлер. Отопление тепловой насос. В доме 2 раздельных санузла, туалет/ванна. Сантехника новая. Проведены металлопластиковые трубы, новые. Входная дверь бронированная, лестница деревянная. Покрытие полов - ламинат, есть подогрев полов. В доме 1 балкон. Тип кухни - кухня-столовая. Стены штукатурка, потолок натяжной. Окна металлопластиковые, новые. Межкомнатные двери деревянные, новые. Покрытие крыши - металлочерепица. Тип ограждения - решетка. Нет подвала. В доме есть Телевизор, DVD проигрыватель, Кабельное ТВ, Утюг, Фен, Шкаф, Холодильник, Кровать, Стиральная машина, Микроволновка, Посуда, Кондиционер, Сигнализация, Счетчики, Сейф, Посудомоечная машина, Камін. Дом построен в 2018 году. Централизованная канализация. На территории участка есть пристройка. У дома 1 собственник, доля владельца полная, нет прописанных. Общее состояние дома - Дизайнерский ремонт. Условия освобождения 1 місяць. Автопарковка. Рядом есть школа, остановки, супермаркет, речка/озеро. Дом приватизирован. Документы на дом: договор дарения. Сантехника новая. Новые. Есть автономная электроэнергия - аккумуляторы / источники бесперебойного питания. Интернет оптоволоконный. Наружное утепление стен
В доме есть
  • Камін
  • Посудомоечная машина
  • Сейф
  • Счетчики
  • Сигнализация
  • Кондиционер
  • Посуда
  • Микроволновка
  • Стиральная машина
  • Кровать
  • Холодильник
  • Шкаф
  • Фен
  • Утюг
  • Кабельное ТВ
  • DVD проигрыватель
  • Телевизор
Юрій
Юрій
Собственник
Верифицированный профиль
9
Лет на сайте
Активных объявлений 1
Последний визит на сайт 1 месяц назад
Ваша жалоба принята!
Детали интерьера
Дизайнерський ремонт

Планировка
Планування додано на фото, а також санвузли та Лоджия

Дом и двор
Власна парковка на 2 авто, тераса

Инфраструктура
В межах 5-10 хв є пошта, АТБ та Сільпо, зупинка транспорту. До Столічного ринку 10 хв на авто

Адрес
В пропозиції є незбережені дані.