65 000 $
1 540 $/м²
42.2 / 14.6 / 17.3 м²
этаж 4 из 6
Украинский кирпич
Раздельная
Евроремонт
3 дня назад
3 дня назад
5 (сегодня 0, вчера 1)
Описание
Продаж 1-кім квартира Aurrom Forest, 42.2кв.м., здана + ремонт #крипта

Продаю здану в експлуатацію 1-кімнатну квартиру у ЖК “Auroom Forest” у Винниках (вул. Лісна, 5В).
Площа 42.2 кв.м., поверх 4, кухня 17.3 кв. м., кімната 14.6 кв.м., ванна 2.22 кв.м.
Клас: бізнес.
Монолітно-каркасна технологія будівництва, індивідуальне опалення.
Можлива оплата криптовалютою (USDT).

У квартирі частково зроблено ремонт. Робилось все як для себе, продумано. Є вихід на кондиціонер з каналізуванням конденсату. З того що залишилось на даний момент (окрім дрібниць):
* коридор - купити і поставити зеркало
* спальня - купити і поставити ліжко та приліжкові тумби
* Кухня - купити і поставити стіл, стільці, диван

Про комплекс:
AUROOM FOREST — новий житловий комплекс у зеленому та тихому передмісті Львова. Чотири шести- та восьмиповерхових будинки в єдиному архітектурному стилі розташувалися практично на околиці Винниківського лісопарку, який відокремлює Винники від Личаківського району обласного центру. Відсутність поблизу промислових підприємств та висотних забудов дозволить мешканцям насолоджуватися чистим повітрям та краєвидами на паркову зону. На території самого містечка будуть зелені зони для відпочинку дорослих та дитячий майданчик. Також відкрита тераса з зеленими галявинами, квітучими деревами та лавками передбачена на даху комерційних площ.

Житловий комплекс AUROOM FOREST будують у новому районі міста Винники, де один за одним з'являються нові житлові комплекси, а разом з ними новій об’єкти соціальної та транспортної інфраструктури. Завдяки близькості від Львова мешканці новобудови можуть користуватися інфраструктурними об'єктами великого обласного міста. Різні сервіси розмістять і на передбачених проектом комплексу комерційних площах.
За 4 хвилини пішки від новобудови зупинки дев'яти автобусних маршрутів на вулиці Івасюка, а за 12 хвилин — вулиця Галицька, вона ж автотраса Н-02 Львів — Тернопіль, якою між Винниками та Львовом курсують маршрутка №36а та двадцять автобусних маршрутів. До відомої площі Ринок в історичного центрі міста — 17 хвилин автомобілем по вулиці Галицькій.
Придбати продукти у радіусі 10 хвилин пішки від будинку можна у магазинах «Продукти від А до Я» та «Кишенька», кондитерському магазині «Солодка панна», супермаркетах «Рукавичка» та «АТБ-Маркет». На такій самій відстані від житлового комплексу AUROOM FOREST працюють піцерія LevKo, кафе Good Wood та ресторан «Гопак».
Якщо є необхідність у дитячому дошкільному закладі, в радіусі 5 хвилин на авто їх кілька: дитячі сади Baby Club, «Патронелька» та «Хелен Дорон», центр дошкільного розвитку «Мудрик». Школярі зможуть ходити пішки до шкіл №29 — 12 хвилин та «Берегиня» — 16 хвилин. Також за 4-6 хвилин на авто від житлового комплексу AUROOM FOREST розташовані муніципальна школа №47 та Винниківська загальноосвітня санаторна школа-інтернат. Для позакласних занять на відстані 4 хвилин на авто від новобудови — будинок дитячої та юнацької творчості та дитяча школа мистецтв №9, за 7 хвилин — футбольна школа Мирона Маркевича, а на 3 хвилини далі — школа «Англійська для дітей».
Для занять спортом на території комплексу обладнають спортивні майданчики. На ранкову пробіжку можна вийти до Винниківського лісопарку, а влітку позасмагати та поплавати на озері для плавання «Пальміра Резорт», витративши на дорогу 7 хвилин на авто. Зі спортивних залів у пішому доступі від будинку «Ю-фіт» — 4 хвилини та Lombo Sinkikay — 9 хвилин. Автомобілем 5 хвилин до спортивного комплексу STARFIT та 8 хвилин до спорткомплексу МБМ.

Мобільний через месенджери (Viber, Telegram).
Детали
Дом Введено в эксплуатацию - Украинский кирпич, в квартире 1 комната. Планировка комнат Раздельная. Есть газ. Горячая вода - газовый котел. Отопление индивидуальное - котел газовый. В квартире есть Телевизор, Утюг, Фен, Шкаф, Холодильник, Стиральная машина, Микроволновка, Счетчики, Посудомоечная машина. Общее состояние квартиры - Евроремонт
В квартире есть
  • Посудомоечная машина
  • Счетчики
  • Микроволновка
  • Стиральная машина
  • Холодильник
  • Шкаф
  • Фен
  • Утюг
  • Телевизор
Олег
Олег
Собственник
Верифицированный профиль
3
Дня на сайте
Активных объявлений 1
Последний визит на сайт 2 дня назад
Ваша жалоба принята!
Адрес
В пропозиції є незбережені дані.