38 000 $
591 $/м²
30 річчя Перемоги, 27
ПРЕМІУМ БЕЗ КОМІСІЇ єОселя
64.3 / 37 / 10 м²
1 поверх
55 сот
Будинок
3 кімнати
Хороший стан
сьогодні
3 дні тому
7 (сьогодні 1, вчора 1)
Опис
ЕКСКЛЮЗИВ! Без комісії для покупця!
Продається будинок по вул.30 річчя Перемоги, буд. 27, село Щаснівка (с. Майнівка, Нова Басань, м.Бобровиця) Ніжинського району Чернігівської області (село входить до складу Бобровицької міської громади).
Будинок розташований на земельній ділянці площею 55 соток, яка складається з двох державних земельних актів, кадастрові номери: 30 соток сільськогосподарського призначення (ОСГ): 7420688000:01:000:0140; 25 соток для обслуговування житлового будинку і господарських будівель 7420688000:01:000:0139.
На території домоволодіння знаходяться: цегляний утеплений трикімнатний будинок загальною площею - 64,3 кв.м, житловою - 37 кв.м., гостьовий будинок, 2008 року побудови, площею - 45 кв.м., гараж – 30 кв.м., літня кухня -15 кв.м., господарські будівлі та навіс для двох авто, який можливо використовувати як альтанку.
Будинок газифікований, заведено воду, скважина 68 метрів з новим насосом, каналізація септик - викладена цеглою зливна яма із спеціальними відводами, завдяки яким її практично не треба викачувати. Також встановлено твердопаливний котел, встановлено бойлер на 100л, кондиціонер, кабельний інтернет. В будинку хороший житловий стан, є суміжний санвузол. Мідна проводка у всіх будівлях. Продається переважно з усіма меблями та технікою.
Велика та доглянута прибудинкова територія, фруктовий сад, де висажено молоді дерева: персики, абрикоси, айва, алича, слива, вишня, яблука, виноград та інші. Доглянутий чорноземий та родючий город. Прибудинкова територія та внутрішній двір викладено плиткою. Вся територія огороджена високим цегляним та секційним парканом.
На території даного домоволодіння є магазин, загальною площею 32 кв.м, на який є окремо свідоцтво про право власності, присвоєно окрему юридичну адресу, який розташований на земельній ділянці кадастровий номер 7420688000:01:000:0372, призначення: для будівництва та обслуговування будівель торгівлі, загальна площа 1,5 сотки. Магазин обладнаний стелажами та полицями для товарів, встановлено кондиціонер та систему відео спостереження. Є всі дозвільні документи на заняття підприємницькою діяльністю. Перед магазином є літній майданчик, на якому можливо встановити павільйон та столики.
В селі є свій дитсадок та школа. До школи дітей возить шкільний автобус. Неподалік є чистий ставок, де можна відпочивати та рибалити.
Гарне транспортне сполучення, до райцентру в Бобровицю 15км, до Києва 75км через Нову Басань, Гоголів, Бровари. Фасад будинку та магазина виходить на автошлях територіального значення Т2526 м.Ніжин-Нова Басань.
Деталі
Будинок, 1 поверх, 3 кімнати. Площа ділянки 55 соток. Планування кімнат Суміжно-роздільна. Газ природний. Холодна вода - свердловина, гаряча вода - електричний бойлер. Опалення котел твердопаливний. У будинку є Телевізор, Шафа, Холодильник, Ліжко, Пральна машина, Кондиціонер, Лічильники. Своя каналізація. Загальний стан будинку - Хороший стан. Прямий продаж, Ексклюзивний договір. Інтернет дротовий (кабельний). Власник погоджується продати по програмі єОселя. Без комісії
АН ALEXDOM
Верифікований профіль
Gold partner
4
Рекомендації
3
Роки на сайті
Активних оголошень 22
Ексклюзивних об'єктів 6
Рекламна активність 17008
Останній візит на сайт сьогодні
Рекомендувати
Оберіть спосіб підтвердження
Щоб вашу рекомендацію було зараховано, підтвердіть свою особистість
* Особисті дані не відображатимуться на сайті та слугуватимуть лише для підтвердження особистості.
Як верифікуватись через Дію?
Зчитайте QR-код сканером у застосунку Дія й підтвердьте авторизацію Дія.Підписом
QR-код буде дійсний ще 02:00
Як верифікуватись через Bankid?
Верифікація BankID відкриється у новому вікні. Якщо сторінка верифікації не відкрилася, вікно було заблоковане вашим браузером.
Щоб дозволити відкриття вікна, виконайте такі кроки:

1. Перевірте адресний рядок браузера на повідомлення про помилку або піктограму блокування. Натисніть на нього.
2. Якщо у вас встановлено блокувальник спливаючих вікон, тимчасово відключіть його для цього сайту.
3. Перевірте налаштування вашого браузера і переконайтеся, що блокування спливаючих вікон вимкнено або налаштовано на дозвіл відкриття цього вікна.

Якщо проблема залишається невирішеною, зверніться до нашої служби підтримки.
Як верифікуватись через Дію?
Верифікація Дія відкриється у новому вікні. Якщо сторінка верифікації не відкрилася, вікно було заблоковане вашим браузером.
Щоб дозволити відкриття вікна, виконайте такі кроки:

1. Перевірте адресний рядок браузера на повідомлення про помилку або піктограму блокування. Натисніть на нього.
2. Якщо у вас встановлено блокувальник спливаючих вікон, тимчасово відключіть його для цього сайту.
3. Перевірте налаштування вашого браузера і переконайтеся, що блокування спливаючих вікон вимкнено або налаштовано на дозвіл відкриття цього вікна.

Якщо проблема залишається невирішеною, зверніться до нашої служби підтримки.
Вітаємо!
Рекомендацію зараховано!
Незабаром рекомендація зʼявиться на сторінці рієлтора.
Рекомендацію не зараховано.
Ви вже залишали рекомендацію даному рієлтору.
Вашу скаргу прийнято!
У будинку є
  • Лічильники
  • Кондиціонер
  • Пральна машина
  • Ліжко
  • Холодильник
  • Шафа
  • Телевізор
Адреса
с. Щаснівка, 30 річчя Перемоги, 27, 7420688000:01:000:0139 кадастровий номер
В пропозиції є незбережені дані.