124 999 $
887 $/м²
Прохолодна, 35
Комісія 2.5% єОселя
141 / 112 / 27.6 м²
2 поверхи
5 сот
Будинок
2 кімнати
Дизайнерський ремонт
сьогодні
2 міс. тому
368 (сьогодні 4, вчора 1)
Опис
Продається новий будинок в 37-ми кілометрах від Києва - в місті Українка, Обухівського району Київської області. Будинок - заходь і живи! Продається з усіма меблями та побутовою технікою. Будинок 2-х поверховий, збудований за індивідуальним дизайнерським проектом загальною площею 141 кв.м. Гарне ергономічне планування, оригінальний дизайн інтер'єру з елементами сучасного стилю. На першому поверсі - великий просторий зал з кухнею-їдальнею - 27,6 кв.м., камін, кухня-студія - 9,8 кв.м., господарське приміщення з бойлерною, санвузол із душовою кабіною, велика простора тераса з виходом із кухні-їдальні, дерев'яні сходи ручної роботи, які ведуть на другий поверх. На другому поверсі - дві просторі спальні, зал, тераса із виходом із залу з неймовірним краєвидом на мальовничий ліс, висувні сходи із виходом на горище. Будинок збудований на міцному фундаменті, стіни з газобетону, утеплені мінеральною ватою. Вікна будинку металопластикові з якісною фурнітурою. На кожне вікно в будинку встановлені зовнішні металеві ролети. У будинку встановлені якісні вхідні бронедвері та міжкімнатні дерев'яні двері. Будинок обладнано двома інверторними кондиціонерами, бойлером, керамічними обігрівачами, твердопаливним котлом, газовим балоном та дизельним генератором. Покриття будинку - металочерепиця. Земельна ділянка на якій збудований будинок правильної форми, розміром - 4,87 соток. На ділянці - ландшафтний дизайн, висаджений міні-сад фруктових дерев, кущів та квітник. До будинку по проекту підведено електропостачання, є власна свердловина водопостачання, система для очистки води, каналізаційний септик. У дворі є господарське приміщення та дровітня. Будинок розташований в мальовничому місті Українка, неподалік із лісом, річками Стугна та Дніпро. Поруч є дитячі майданчики, садочок, школа, спортивна площадка, ліс, річка, пляж, магазини та кафе, зупинка маршрутних таксі, якими швидко можна доїхати до столиці. До метро Видубичі - 35 хвилин на автомобілі. Наш будинок - це ідеальний варіант для тих покупців, які люблять мальовничі місця та дику природу, прагнуть заїхати і жити, не витрачаючи часу, здоров'я та ресурсів на ремонт. Вартість будинку - 124 999 $. Телефонуйте прямо зараз, щоб встигнути домовитися на перегляд! Станьте новим щасливим власником чудового будинку в передмісті столиці! Ключі на руках, покажемо будинок у будь-який зручний для Вас час!
Деталі
Будинок, 2 поверху, 2 кімнати. Матеріал стін - газоблок, фундамент будинку - залізобетон, матеріал перекриттів - монолітний залізобетон. Під'їзд до будинку - асфальт. Площа ділянки 5 соток. Висота стелі 3.1 метра. Вид з вікон у двір, на парк. Планування кімнат Роздільне. Газ балонний. Холодна вода - свердловина, гаряча вода - електричний бойлер. Опалення котел твердопаливний. Спільний санвузол, туалет / душ. Сантехніка нова. Проведені металопластикові труби, нові. Вхідні двері броньовані, сходи дерев'яні. Покриття підлоги - дерево. В будинку 1 балкон. Тип кухні - кухня-їдальня. Стіни фарба, стеля підвісна. Вікна металопластикові, нові. Міжкімнатні двері дерев'яні, нові. Покриття даху - металочерепиця. Тип огорожі - дерево. У будинку є Телевізор, Праска, Фен, Шафа, Холодильник, Ліжко, Пральна машина, Мікрохвильовка, Посуд, Кондиціонер, Сигналізація, Лічильники, Душова кабіна, Посудомийна машина, Камін. Будинок побудований в 2019 році. Своя каналізація. На території ділянки є прибудова, город, сад. У будинка 1 власник. Загальний стан будинку - Дизайнерський ремонт. Можливість прописки. Поруч є річка / озеро, ліс, зупинки. Прямий продаж, Вільна, Ексклюзивний договір. Сантехніка нова. Нові. Є автономна електроенергія - генератор. Інтернет оптоволоконний. Зовнішнє утеплення стін. Власник погоджується продати по програмі єОселя. Комісія за послуги 2.5 %
У будинку є
  • Камін
  • Посудомийна машина
  • Душова кабіна
  • Лічильники
  • Сигналізація
  • Кондиціонер
  • Посуд
  • Мікрохвильовка
  • Пральна машина
  • Ліжко
  • Холодильник
  • Шафа
  • Фен
  • Праска
  • Телевізор
Верифікований профіль
Silver partner
5
Років досвіду
5
Років на сайті
Активних оголошень 4
Ексклюзивних об'єктів 0
Рекламна активність 1575
Останній візит на сайт сьогодні
Рекомендувати
Історія зміни ціни
23.07.2024 - 5 000 $ 124 999 $
18.07.2024 129 999 $
Адреса
Українка, Прохолодна, 35
Вашу скаргу прийнято!
Оберіть спосіб підтвердження
Щоб вашу рекомендацію було зараховано, підтвердіть свою особистість
* Особисті дані не відображатимуться на сайті та слугуватимуть лише для підтвердження особистості.
Як верифікуватись через Дію?
Зчитайте QR-код сканером у застосунку Дія й підтвердьте авторизацію Дія.Підписом
QR-код буде дійсний ще 02:00
Як верифікуватись через Bankid?
Верифікація BankID відкриється у новому вікні. Якщо сторінка верифікації не відкрилася, вікно було заблоковане вашим браузером.
Щоб дозволити відкриття вікна, виконайте такі кроки:

1. Перевірте адресний рядок браузера на повідомлення про помилку або піктограму блокування. Натисніть на нього.
2. Якщо у вас встановлено блокувальник спливаючих вікон, тимчасово відключіть його для цього сайту.
3. Перевірте налаштування вашого браузера і переконайтеся, що блокування спливаючих вікон вимкнено або налаштовано на дозвіл відкриття цього вікна.

Якщо проблема залишається невирішеною, зверніться до нашої служби підтримки.
Як верифікуватись через Дію?
Верифікація Дія відкриється у новому вікні. Якщо сторінка верифікації не відкрилася, вікно було заблоковане вашим браузером.
Щоб дозволити відкриття вікна, виконайте такі кроки:

1. Перевірте адресний рядок браузера на повідомлення про помилку або піктограму блокування. Натисніть на нього.
2. Якщо у вас встановлено блокувальник спливаючих вікон, тимчасово відключіть його для цього сайту.
3. Перевірте налаштування вашого браузера і переконайтеся, що блокування спливаючих вікон вимкнено або налаштовано на дозвіл відкриття цього вікна.

Якщо проблема залишається невирішеною, зверніться до нашої служби підтримки.
Вітаємо!
Рекомендацію зараховано!
Незабаром рекомендація зʼявиться на сторінці рієлтора.
Рекомендацію не зараховано.
Ви вже залишали рекомендацію даному рієлтору.
В пропозиції є незбережені дані.