1 100 000 $
8 462 $/м²
ясна, 1
ПРЕМІУМ БЕЗ КОМІСІЇ
130 / 55 / 20 м²
2 поверхи
800 сот
Будинок
4 кімнати
Дизайнерський ремонт
сьогодні
2 тиж. тому
19 (сьогодні 0, вчора 0)
Опис
Швейцарський стандарт ретрит-програми у заповідних лісах природного заповідника Гуцульщина: готова до продажу стильна гірська резиденція з житловими та гостьовими будинками, лазнею, пасовищем на 8 га. Креативна високотехнологічна реновація автентичного житла гуцулів за 15 хвилин пішки від Сокільської Скелі на річці Черемош, поблизу водоспадів Сікавка. Лужківський, Іваниха, Довбуш та Дзвінка.
У Гуцульському лоджі – приватній заміській резиденції на схилі гори у Карпатах дуже тихо, безпечно та спокійно. Вранці після спокійного сну у розкішній спальні 45 кв.м. на другому поверсі основного житлового будинку та теплого тропічного душу у сучасній ванній (вода зі власної свердловини, біоканалізація нового покоління) можна заварити у стильній кухні-їдальні на першому поверсі ароматний чай з карпатських трав.
Потім вийти на простору дерев'яну терасу та обговорити панорамний вид на гори з друзями, які відпочивали у гостьовому будинку – делікатної реконструкції гуцульської хати із 200-річною історією.
Уточнити у персоналу приватної заміської резиденції у заповідних Карпатах- як працює автоматичний електропастух на пасовищі для восьми овець та попросити приготувати чан на терасі банного комплексу з парною.
У нового власника приватного курортного комплексу-резиденції у Карпатах попереду приємний день: можна вирушити за лісовими ягодами та грибами, малювати пейзажі, провести ділові переговори з бізнес-партнерами (wi fi та швидкісний інтернет). Власник карпатського заміського комплексу-лоджа разом із гостями може поїхати в один із карпатських ресторанів авторської кухні, оцінити складність хайкінг-маршруту до найближчої гірської вершини, покататися на квадроциклах чи лижах.
Найближчі населені пункти: Великий та Малий Рожин , Тюдів Івано-Франківської області, Міжброди Чернівецької області. Житловий будинок – курортна резиденція у стилі лодж відрізняється бездоганною екологією: навколо реліктовий ліс, пасовища альпійського типу, ділянкою протікає струмок від водоспаду із чистою гірською водою.
Основні об'єкти нерухомості приватного курортного комплексу в Карпатах у стилі лодж:
Двоповерховий будинок 87,8 кв.м з терасою 36 кв.м. Високотехнологічна реновація гуцульського будинку із сучасними системами опалення, електрики, водопостачання та каналізації. На другому поверсі майстер спальня та ігрова зона з панорамним склінням стіни. На першому поверсі спальня, санвузол з душем, кухня-їдальня з каміном та виходом на терасу.
Гостьовий будинок 40 кв.м., міні-музей гуцульського побуту.
Банний комплекс 44,6 кв. з кімнатою відпочинку плюс видова тераса 53 кв.м. з міні-басейном.
Підготовлений для монтажу гостьовий будинок 80 кв.с у стилі Ф-фрейм;
Сарай під гараж, пташиний двір, скотарня.
Земельна ділянка у Карпатах 8 га входить у ціну продажу заміського приватного курортного комплексу. Гуцульський лодж – оптимальне поєднання елітного приватного житла та рекреаційного комплексу преміум-класу. Сучасні інженерні комунікації, ергономічне планування простору, колекційні будівельні та оздоблювальні матеріали, авторський дизайн інтер'єру забезпечують максимальний комфорт без метушні міста чи пафосного курорту.
Заміський комплекс преміум-класу у Карпатах на 8 га землі в оточенні природного заповідника Гуцульщина – вибір людей, яким не потрібно доводити свій статус. Продається унікальна нерухомість у Карпатах – елітний та екологічний лодж для успішних людей. Ваше місце сили в Карпатах.
Є питання щодо продажу заміського комплексу з житловим будинком, земельною ділянкою 8 га, банним комплексом та гостьовими будинками на краю Івано-Франківської та Чернівецької областей у Карпатах?
Телефонуйте, надамо повну інформацію про унікальний об'єкт нерухомості – проектну та інженерну документацію, право власності, статус земельної ділянки, експлуатаційні витрати, розрахунок окупності при здачі в оренду.
Заміський комплекс у Карпатах з житловими та гостьовими будинками та ділянкою землі 8 га – інвестиція, яка приносить максимум задоволення.
Деталі
Будинок, 2 поверху, 4 кімнати. Під'їзд до будинку - асфальт. Площа ділянки 800 соток. Планування кімнат Роздільне. Холодна вода - свердловина, гаряча вода - електричний бойлер. Опалення котел електричний. Роздільний санвузол, туалет / ванна. Вікна дерев'яні, нові. Міжкімнатні двері дерев'яні, нові. У будинку є Телевізор, Шафа, Холодильник, Ліжко, Пральна машина, Посуд, Кондиціонер, Душова кабіна. На території ділянки є сауна, прибудова, баня. У будинка 1 власник. Загальний стан будинку - Дизайнерський ремонт. Поруч є ліс, річка / озеро. Торг доречний, Вільна. Інтернет дротовий (кабельний). Без комісії
LuxGreat
Верифікований профіль
Platinum partner
1
Рекомендація
6
Років на сайті
Активних оголошень 27
Ексклюзивних об'єктів 0
Рекламна активність 14991
Останній візит на сайт сьогодні
Рекомендувати
Оберіть спосіб підтвердження
Щоб вашу рекомендацію було зараховано, підтвердіть свою особистість
* Особисті дані не відображатимуться на сайті та слугуватимуть лише для підтвердження особистості.
Як верифікуватись через Дію?
Зчитайте QR-код сканером у застосунку Дія й підтвердьте авторизацію Дія.Підписом
QR-код буде дійсний ще 02:00
Як верифікуватись через Bankid?
Верифікація BankID відкриється у новому вікні. Якщо сторінка верифікації не відкрилася, вікно було заблоковане вашим браузером.
Щоб дозволити відкриття вікна, виконайте такі кроки:

1. Перевірте адресний рядок браузера на повідомлення про помилку або піктограму блокування. Натисніть на нього.
2. Якщо у вас встановлено блокувальник спливаючих вікон, тимчасово відключіть його для цього сайту.
3. Перевірте налаштування вашого браузера і переконайтеся, що блокування спливаючих вікон вимкнено або налаштовано на дозвіл відкриття цього вікна.

Якщо проблема залишається невирішеною, зверніться до нашої служби підтримки.
Як верифікуватись через Дію?
Верифікація Дія відкриється у новому вікні. Якщо сторінка верифікації не відкрилася, вікно було заблоковане вашим браузером.
Щоб дозволити відкриття вікна, виконайте такі кроки:

1. Перевірте адресний рядок браузера на повідомлення про помилку або піктограму блокування. Натисніть на нього.
2. Якщо у вас встановлено блокувальник спливаючих вікон, тимчасово відключіть його для цього сайту.
3. Перевірте налаштування вашого браузера і переконайтеся, що блокування спливаючих вікон вимкнено або налаштовано на дозвіл відкриття цього вікна.

Якщо проблема залишається невирішеною, зверніться до нашої служби підтримки.
Вітаємо!
Рекомендацію зараховано!
Незабаром рекомендація зʼявиться на сторінці рієлтора.
Рекомендацію не зараховано.
Ви вже залишали рекомендацію даному рієлтору.
Вашу скаргу прийнято!
Деталі інтер’єру

У будинку є
  • Душова кабіна
  • Кондиціонер
  • Посуд
  • Пральна машина
  • Ліжко
  • Холодильник
  • Шафа
  • Телевізор
Адреса
В пропозиції є незбережені дані.