35 000 грн/міс
Присілок Кізя, 414
80 / 60 / 15 м²
2 поверхи
2 сот
Будинок
2 кімнати
Дизайнерський ремонт
2 тиж. тому
2 тиж. тому
22 (сьогодні 0, вчора 0)
Опис
Пропонується в довгострокову оренду просторий двоповерховий будинок у мальовничому карпатському селі Волова, Івано-Франківська область (Верховинський район). Це ідеальне місце для тих, хто цінує природу та комфорт одночасно. До Верховини всього 10 км, а до лижних трас Ворохти — 20 км. Будинок оточений лісами, річками та горами, що створює чудову атмосферу для відпочинку і релаксу.

**Характеристики будинку:**
- 2 затишні кімнати на другому поверсі та проста кімната -зала на першому поверсі, всього у будинку 6 спальних місць.
- 2 санвузли для зручності.
- Простора веранда, де можна насолоджуватися свіжим гірським повітрям.

Цей будинок був створений з любов’ю для власного проживання, тому тут є все необхідне для комфортного життя. Є можливість встановити електрогенератор.

* Вартість оренди * 35000 грн в місяць + комунальні+залогова сума в розмірі місячної сплати. В пріоритеті оренда довгострокова, але можемо розглянути короткострокову оренду.

Якщо ви шукаєте ідеальне місце для проживання в Карпатах, цей будинок — саме те, що вам потрібно!
Деталі
Будинок, 2 поверху, 2 кімнати. Матеріал стін - деревина. Під'їзд до будинку - грунт. Площа ділянки 2 сотки. Вид з вікон на ріку. Планування кімнат Роздільне. Відстань до міста - Верховина 10 км метрів. Газу немає. Холодна вода - свердловина, гаряча вода - електричний бойлер. Опалення немає. У будинку 2 спільних санвузла, туалет / душ. Є сантехніка. Проведені. Сходи дерев'яні. Покриття підлоги - дерево, підігріву підлоги немає. Стіни фарба. Вікна металопластикові. Немає огорожі. У будинку є Праска, Фен, Холодильник, Ліжко, Пральна машина, Мікрохвильовка, Посуд, Душова кабіна. Будинок побудований в 2024 році. Своя каналізація. Загальний стан будинку - Дизайнерський ремонт. Поруч є ліс, річка / озеро. Терміново. Інтернет бездротовий
У будинку є
  • Душова кабіна
  • Посуд
  • Мікрохвильовка
  • Пральна машина
  • Ліжко
  • Холодильник
  • Фен
  • Праска
Олеся
Олеся
Власник
Верифікований профіль
1
Місяць на сайті
Активних оголошень 1
Останній візит на сайт 2 тижні тому
Адреса
с. Волова, Присілок Кізя, 414
Вашу скаргу прийнято!
В пропозиції є незбережені дані.