44 000 $
220 $/м²
Кринична
200 / 130 / 20 м²
2 поверхи
8 сот
Будинок
4 кімнати
Від будівельників (з обробкою)
3 дні тому
2 тиж. тому
11 (сьогодні 0, вчора 0)
Опис
Пропонуємо вашій увазі просторий, світлий, сучасний добротний будинок в затишному районі з чистим повітрям (5 км від Бородинського/10 хв до зупинки транспорту, 5 хв спортивний комплекс з басейном)

Загальна площа 200 м.кв.
Фундамент: фундаментні блоки в три ряди /стрічка 400 мм*1500мм.
Одна з неспростовних переваг- наявність напівпідвалу 25 м.кв. з водою та вентиляцією - можливо використання як укриття.
Плити перекриття нові, газобетон Аерок товщиною 400 мм щільністю 300кг/м куб (не потребує утеплення).
Покрівля:
оброблена антисептиком деревина, геотекстиль, німецька мембрана. Облаштовані флюгарки.

Будинок для тих, хто оцінить його потенціал. Відсоток готовності надає можливість завершення за власним розсудом
Зовнішнє/внутрішнє оздоблення та варіанти інженерних комунікацій - на вибір нового власника.
Наявні всі комунікації: газ підведено (оформлений особовий рахунок), питна вода (центральний водопровід), електрика 380 вольт (3*16кВт), інтернет - оптоволокно, двокамерний септик (3+9 м.куб), каналізаційний випуск з будинку в септик виведено.

Доглянута ділянка 8 соток правильної форми з фруктовими деревами та виноградом. Глибина чернозему понад 1 метр. Чудово підходить для індивідуального зонування на ваш розсуд.
Приватна власність (кадастровий номер), присвоєно поштову адресу.
Ідеальне розташування будинку на ділянці з точки зору освітлення для рослин і з точки зору встановлення сонячних панелей на стіні/даху.
Ідеальне планування будинку відносно сторін світу (мінімум вікон та дверей з південної та північної сторін - влітку не перегрівається, взимку не втрачає надмірно тепло). Великі вікна на схід та захід роблять будинок світлим.
Чудове зонування приміщень.

Будинок будувався для себе за професійним проектом в сучасному стилі мінімалізм, техпаспорт складено.
За проектом планується, що будинок буде зустрічати нового власника шикарним парадним входом з другим світлом, легкими прозорими сходами та можливістю встановити дизайнерське наскрізне освітлення.
З вітальні вихід на терасу, увечері чутно лише звуки навколишньої природи, з другого поверху відкривається вид на Дніпро. У вас завжди буде можливість відпочити від міського гамору.
Деталі
Будинок, 2 поверху, 4 кімнати. Матеріал стін - газоблок, фундамент будинку - залізобетон, матеріал перекриттів - збірний залізобетон. Площа ділянки 8 соток. Вид з вікон на ріку, у двір. Планування кімнат Роздільне. Відстань до міста - 5 км метрів. Газ природний. Холодна вода - водопровід. Стіни штукатурка. Є дах. Є огорожа. Підвал розташований під будівлею. Будинок побудований в 2021 році. Своя каналізація. У будинка 1 власник, частка власника повна, немає прописаних. Загальний стан будинку - Від будівельників (з обробкою). Поруч є зупинки, річка / озеро. Будинок приватизований. Прямий продаж. Інтернет оптоволоконний
Віталій
Віталій
Власник
Верифікований профіль
2
Тижні на сайті
Активних оголошень 1
Останній візит на сайт 3 дні тому
Вашу скаргу прийнято!
Інфраструктура
зупинка транспорту, магазин, спорткомплекс з басейном, річка Дніпро

Адреса
В пропозиції є незбережені дані.