69 000 $
778 $/м²
Шевченка, 211
88.68 / 60.7 / 12.2 м²
поверх 1 з 5
Роздільне
Євроремонт
3 тиж. тому
3 тиж. тому
23 (сьогодні 0, вчора 1)
Опис
Пропоную до продажу затишну 4-х кімнатну квартири, дуже простору. Має вдале планування - розширена кухня 12,2 кв.м, зала, дві спальні і гардеробна ( можно переоблаштувати під кабінет). В квартирі зроблений свіжий ремонт з вбудованими меблями та технікою. Склопакети, дерев"яні міжкімнатні двері, на підлозі керамічна плитка та паркетна дошка. Встановлено індивідуальне газове опалення, тепла підлога на кухні. Залишаються усі меблі, мікрохвильова піч, , пральна машина, холодильник, кондиціонер. Вмонтовані три сейфи. Квартира зсередини утеплена. Вікна виходять на паркову зону та у двір. Встановленні лічильники на газ, воду, світло. Ремонт робили у 2021 році для себе з якісних сучасних матеріалів для комфортного проживання!!! Стан - заходь і живи!
Деталі
Окрема квартира, в квартирі 4 кімнати, висота стелі 2.6 метра. В квартирі 5 вікон, Вид з вікон у двір, на парк. Квартира перепланована, планування кімнат Роздільне. Є газ, кухоння плита комбінована. Гаряча вода - газовий котел. Опалення індивідуальне - котел газовий. Роздільний санвузол, Туалет/ванна. Сантехніка нова. Проведені металопластикові труби, у нормальному стані. Вхідні двері залізні. Є покриття підлоги - дерево, плитка, паркет, є підігрів підлоги. Є 2 балкони засклені. Є лоджія, засклена. Стан стін - ремонту не потребують. Вікна металопластикові, в нормальному стані. Міжкімнатні двері дерев'яні, нові. Тамбура немає. В квартирі є Кабельне ТБ, Шафа, Холодильник, Ліжко, Пральна машина, Мікрохвильовка, Посуд, Кондиціонер, Супутникове ТБ, Лічильники, Сейф. Будинок побудований в 1990 році. У квартири 1 власник, прописана 1 людина. Загальний стан квартири - Євроремонт. Комора. Поруч є школа, дитсадок, розважальні заклади, супермаркет, зупинки, парк. Квартира приватизована. Документи на квартиру: свідоцтво про право власності на квартиру. Прямий продаж. Сантехніка нова. У нормальному стані. Засклений. Засклена. Інтернет бездротовий. Внутрішнє утеплення стін
В квартирі є
  • Сейф
  • Лічильники
  • Супутникове ТБ
  • Кондиціонер
  • Посуд
  • Мікрохвильовка
  • Пральна машина
  • Ліжко
  • Холодильник
  • Шафа
  • Кабельне ТБ
Олена
Олена
Власник
Верифікований профіль
3
Тижні на сайті
Активних оголошень 1
Останній візит на сайт 3 тижні тому
Вашу скаргу прийнято!
Деталі інтер’єру
В квартирі зроблено свіжий ремонт. Велика кухня надає просторності і комфорту. Кухня облаштована витяжкою. Простора дитяча кімната. Великий зал, облаштований кондиціонером. Є три сейфи.

Планування
Квартира має узаконені перепланування, збільшена кухня, зала і розширений коридор. Облаштована гардеробна, можно використовувати, як кабінет. По квартирі вмонтовано три сейфи.
Довга засклена лоджія 5м, два засклених балкони.

Будинок і двір
Закритий двір зі шлагбаумом забезпечує безпеку та приватність.
Два вікна виходять у двір, що має певні зручності. У дворі є паркомісця. Дитячий майданчик. Три вікна виходять на парк, стадион. Кімнати сонячні і світлі.

Інфраструктура
Школи: три за 1, 2-1, 4 км
Дошкільний навчальний заклад: всього в 10 м.
Центр міста: у кроковій доступності.
Парк: поряд для прогулянок та відпочинку.
Стадіон: за 230 м для спортивних тренувань.
Супермаркети: два за 50 м, ще один у 950 м, АТБ
Торговий центр: за 950 м
Центральний ринок: за 950 м, зручно для покупок свіжих продуктів.
Лікарня: 1 км
Відділення нової пошти 985 м
Будинок культури: за 650 м

Ідеальне розташування для комфортного життя сім'ї!

Адреса
Золотоноша, Шевченка, 211
В пропозиції є незбережені дані.