319 300 $
1 550 $/м²
Паркова, 19
ПРЕМІУМ Комісія 5% ЖК Park Lake City
206 / 155 / 50 м²
поверх 3 з 4
Українська цегла
Пентхаус
Від будівельників вільне планування
6 днів тому
1 міс. тому
50 (сьогодні 0, вчора 2)
Опис
До вашої уваги простора, унікальна, двоповерхова квартира з найкращим видом на озеро та гори.

Вільне планування, три тераси.

Загальна площа 206 м2 (без урахування коефіцієнтів 238 м2)
Нижній поверх 67 м2
Верхній поверх 140 м2

Переглядайте прикріплений відео тур.

Комплекс розташований за п'ятнадцять хвилин від Києва, знаходиться Новообухівське шосе, на 10-му кілометрі. Це унікальний формат заміського житла, що складається з декількох кварталів різного формату, від резиденції до таунхаусів.
Все що вам потрібно для комфортного життя, все тут поруч, порядка двадцяти ресторанів, в п'яти хвилинах на авто розташовані супермаркети сільпо, фора, мегамаркет та атб, аптеки та аутлет містечко мануфактура, всіми улюблений макдональдс, кав’ярні з food кортом та магазинами, поруч є спортивні зали, басейни, сквош футбол та великий теніс.
Від комплексу то центру міста на автомобілі усього лише двадцять хвилин, без заторів, дуже гарна локація, тут тихо, затишно, красиво. Своя інфраструктура, спортивна доріжка для бігу навколо озера, тисячу двісті п'ятдесят метрів. На прикінці року відкривається клуб для відпочинку мешканців в якому будуть спортивні ігрові зони, дитяча кімната в якій можна залишати з вихователем дітей, бар, невеличкий кінозал, ізольовані переговорні кімнати для роботи, зона відпочинку з гарним видом на озеро. Також відкривається кав'ярня, магазин та паб. Закрита територія під охороною, починається будівництво школи. В комплексі продумані планування, в кожній квартирі є тераса, на перших поверхах свій дворик. Висота стелі вище трьох метрів, висота забудови чотири поверхи. Висока якість будівництва енергоефективні склопакети з напилення, червона керамічна цегла, пожежо стійка мінеральна вата, карамогранітна плита.
На території комплексу знаходиться поштомат, в двух хвилинах вантажне відділення. Мешканці комплексу зможуть відпочивати на березі озера, кататись на сапах, каяках, займатися рибалкою, в озері є щука, окунь, карп та багато іншої риби, встановлено аєратор. Також є консьєрж сервіс який вирішує питання, хімчистки, прибирання, доставки, замовлення таксі. На території є дитячий майданчик, спортивна зона, батут. Два рази в місяць відбуваються спортивні змагання бокс, силові тренування, йога, квест ігри для малечі, в теплий час багато змагань на воді. Комплекс неймовірно виглядає ввечері, підсвітки рослин та самих будинків заворожують, також є облаштований фаєрплейс який можна попередньо забронювати, та відпочити великою компанією, посмажити м'ясо, рибу, овочі або просто розпалити вогнище. Скважина для питної води, сто шістдесят метрів, управляюча компанія робить аналізи води кожний місяць. Важливе питання, це енергонезалежність комплексу, в наявності резервна лінія живлення. На території будуть до кінця року облаштовані зарядні станції з балансировочною системою. А також в нових будинках все будується навколо теплових насосів, сучасні технології. Маємо багато варіантів готових квартир після забудовника, різних параметрів є з готовими ремонтами, телефонуйте, пишіть приїжджайте на перегляди.
Деталі
Будинок - Українська цегла, квартира вільного планування. Планування кімнат Пентхаус. Немає газу. Гаряча вода - електричний бойлер. Опалення автономне. Загальний стан квартири - Від будівельників вільне планування. Є автономна електроенергія - акумулятори / джерела безперебійного живлення, генератор. Інтернет оптоволоконний. Комісія за послуги 5 %
Верифікований профіль
5
Місяців на сайті
Активних оголошень 1
Ексклюзивних об'єктів 0
Рекламна активність 1036
Останній візит на сайт 4 дні тому
Рекомендувати
Оберіть спосіб підтвердження
Щоб вашу рекомендацію було зараховано, підтвердіть свою особистість
* Особисті дані не відображатимуться на сайті та слугуватимуть лише для підтвердження особистості.
Як верифікуватись через Дію?
Зчитайте QR-код сканером у застосунку Дія й підтвердьте авторизацію Дія.Підписом
QR-код буде дійсний ще 02:00
Як верифікуватись через Bankid?
Верифікація BankID відкриється у новому вікні. Якщо сторінка верифікації не відкрилася, вікно було заблоковане вашим браузером.
Щоб дозволити відкриття вікна, виконайте такі кроки:

1. Перевірте адресний рядок браузера на повідомлення про помилку або піктограму блокування. Натисніть на нього.
2. Якщо у вас встановлено блокувальник спливаючих вікон, тимчасово відключіть його для цього сайту.
3. Перевірте налаштування вашого браузера і переконайтеся, що блокування спливаючих вікон вимкнено або налаштовано на дозвіл відкриття цього вікна.

Якщо проблема залишається невирішеною, зверніться до нашої служби підтримки.
Як верифікуватись через Дію?
Верифікація Дія відкриється у новому вікні. Якщо сторінка верифікації не відкрилася, вікно було заблоковане вашим браузером.
Щоб дозволити відкриття вікна, виконайте такі кроки:

1. Перевірте адресний рядок браузера на повідомлення про помилку або піктограму блокування. Натисніть на нього.
2. Якщо у вас встановлено блокувальник спливаючих вікон, тимчасово відключіть його для цього сайту.
3. Перевірте налаштування вашого браузера і переконайтеся, що блокування спливаючих вікон вимкнено або налаштовано на дозвіл відкриття цього вікна.

Якщо проблема залишається невирішеною, зверніться до нашої служби підтримки.
Вітаємо!
Рекомендацію зараховано!
Незабаром рекомендація зʼявиться на сторінці рієлтора.
Рекомендацію не зараховано.
Ви вже залишали рекомендацію даному рієлтору.
Вашу скаргу прийнято!
Планування

Будинок і двір

Відеотур
Історія зміни ціни
20.04.2024 - 20 600 $ 319 300 $
10.04.2024 339 900 $
Адреса
с. Підгірці, Паркова, 19