345 000 $
1 386 $/м²
Сонячний провулок, 214
БЕЗ КОМІСІЇ
249 / 74 / 16 м²
2 поверхи
10 сот
Будинок
6 кімнат і більше
Дизайнерський ремонт
1 день тому
1 міс. тому
32 (сьогодні 0, вчора 0)
Опис
Вітаю. Чудова, велика родина створила простір для життя. Неподалік від Києва. Два будинки і у кожного свій характер, своя атмосфера. Наразі їм там затісно. Оздоблення, планування, технологічне оснащення, ремонт все робилось з урахуванням потреб всіх членів сім’ї. Вас чекає багато практичних ідей, які були реалізовані.
Локація: Київська область, Бучанський район, село Бобриця. Орієнтир Конеферма.
Територія: 10 соток землі, рівний квадрат. Вся територія огороджена дерев’яним забором. Автоматичні ворота, гостьовий навіс на дві машини на вулиці, та парко місця на дві машини у дворі з навісом. Викладені доріжки, та тераса перед домом, місце насолоди спогладання за красивим сходом сонця, та неймовірними заходами. Застелений газон, автоматичний полив. По периметру засаджені туї, під них виведено крапельний полив. Кругла клумба, та блакитна ель. По периметру реалізована підсвітка території, та доріжок. Якщо у вас в родині є запит на свіженьку зелень, зі своєї городини, тут є вже оздоблені, ну дуже цивільні, високі, «теплі» грядки, і невеликий парник. В подарунок вам лишається солодка полуниця. Висадженні ще юні, а вже плодючі фруктові деревця (яблуня, персик, груша.) Навіс для дров, вольєр.
Великий будинок: два поверхи, 127,2 кв.м. + закрита тераса 40 кв.м. Всього 167 кв.м. Перший поверх, простора кухня – гостьова на три вікна з каміном та кондиціонером. Вбудована кухня з антресолями до стелі. Барна стійка, та повне оснащення побутовою технікою. Велика гардеробна, гостьовий сан вузол з душовою кабіною. Сходи класичні, зручні, дерев’яні. Під сходами ніші для зберігання. Для технічного оснащення будинку виділена окрема кімната, електричний котел, система очищення води, виводи під пральну машину, сушка для білизни. Гараж з автоматичними воротами, в гараж двері виходять з будинку. С зала вихід на велику терасу: цегляний мангал з димоходом, літня кухня, виведена вода, є мийка, та шафи для посуду, великий стіл для проведення смачного часу в колі сім’ї. Другий поверх: три спальні, гардеробна кімната, та великий сан вузол.
Маленький будинок: якщо з вами живуть батьки, молода сім’я, або у вас часто бувають гості – це вдале практичне рішення, для комфорту в спілкуванні і веденні господарства. Додатковий будинок на території. Два поверхи, загальна площа 82 кв.м. Сердцем цього будинку є піч-груба, побудована висока на два поверхи, опалення дровами. Однієї кладки, в умовах стандартної зимової температури, вистачає на цілий день. Будинок добу тримає температуру 27 градусів. А ще на ній можна готувати смачний борщ. Димохід якісний, чищений доглянутий. На першому поверсі, велика кухня з гостьовою зоною. Вбудована кухня, повністю укомплектована технікою. Також на першому поверсі дров’яна сауна, вбудована душова, сан вузол. На другий поверх ведуть класичні, зручні, дерев’яні сходи. Другий поверх: спальня, комора, сан вузол, хол. Разом з будинком ви купуєте меблі. Меблевий бізнес це те, чим займається один із членів родини, і робить це якісно.
Основні технічні характеристики: Матеріал стін - Газо блок -375мм. Утеплення 100 мм. Утеплення кровлі. Єлектрика 26 кВт. + Генератор 11 кВт. (авто вмикач). Септик 5 м, пісок, дренаж. Скважина 90 м, (водяной слой-бучак), система фільтрації (очищення) води для полива, система фільтрації води в будинок - осмос. Єлектро котел опалення, водяна тепла підлога 1 й поверх, підлога гараж та тераса.
Запрошую вас на перегляд – [телефон скрыт]. СПП для колег.
Деталі
Будинок, 2 поверху, 6 кімнат. Під'їзд до будинку - асфальт. Площа ділянки 10 соток. Планування кімнат Роздільне. Холодна вода - свердловина. Опалення котел електричний. Сантехніка нова. Проведені металопластикові труби, нові. Вхідні двері броньовані, сходи бетонні. Покриття підлоги - ламінат, є підігрів підлоги. Тип кухні - кухня-студія. Стіни фарба, стеля натяжна. Вікна металопластикові, нові. Міжкімнатні двері типові, нові. Є дах. Тип огорожі - дерево. У будинку є Телевізор, Шафа, Холодильник, Ліжко, Пральна машина, Мікрохвильовка, Кондиціонер, Душова кабіна, Посудомийна машина. Будинок побудований в 2022 році. Своя каналізація. На території ділянки є гараж, сад, город, сауна. У будинка 1 власник, частка власника повна, немає прописаних. Загальний стан будинку - Дизайнерський ремонт. Автопарковка. Поруч є зупинки, супермаркет, річка / озеро, ліс. Будинок приватизований. Терміново, Прямий продаж. Сантехніка нова. Нові. Є автономна електроенергія - генератор. Інтернет оптоволоконний. Зовнішнє утеплення стін. Без комісії
У будинку є
  • Посудомийна машина
  • Душова кабіна
  • Кондиціонер
  • Мікрохвильовка
  • Пральна машина
  • Ліжко
  • Холодильник
  • Шафа
  • Телевізор
Жук Ксенія
Жук Ксенія
Рієлтор
Верифікований профіль
7
Років досвіду
7
Років на сайті
Активних оголошень 16
Ексклюзивних об'єктів 0
Рекламна активність 8836
Останній візит на сайт сьогодні
Рекомендувати
Оберіть спосіб підтвердження
Щоб вашу рекомендацію було зараховано, підтвердіть свою особистість
* Особисті дані не відображатимуться на сайті та слугуватимуть лише для підтвердження особистості.
Як верифікуватись через Дію?
Зчитайте QR-код сканером у застосунку Дія й підтвердьте авторизацію Дія.Підписом
QR-код буде дійсний ще 02:00
Як верифікуватись через Bankid?
Верифікація BankID відкриється у новому вікні. Якщо сторінка верифікації не відкрилася, вікно було заблоковане вашим браузером.
Щоб дозволити відкриття вікна, виконайте такі кроки:

1. Перевірте адресний рядок браузера на повідомлення про помилку або піктограму блокування. Натисніть на нього.
2. Якщо у вас встановлено блокувальник спливаючих вікон, тимчасово відключіть його для цього сайту.
3. Перевірте налаштування вашого браузера і переконайтеся, що блокування спливаючих вікон вимкнено або налаштовано на дозвіл відкриття цього вікна.

Якщо проблема залишається невирішеною, зверніться до нашої служби підтримки.
Як верифікуватись через Дію?
Верифікація Дія відкриється у новому вікні. Якщо сторінка верифікації не відкрилася, вікно було заблоковане вашим браузером.
Щоб дозволити відкриття вікна, виконайте такі кроки:

1. Перевірте адресний рядок браузера на повідомлення про помилку або піктограму блокування. Натисніть на нього.
2. Якщо у вас встановлено блокувальник спливаючих вікон, тимчасово відключіть його для цього сайту.
3. Перевірте налаштування вашого браузера і переконайтеся, що блокування спливаючих вікон вимкнено або налаштовано на дозвіл відкриття цього вікна.

Якщо проблема залишається невирішеною, зверніться до нашої служби підтримки.
Вітаємо!
Рекомендацію зараховано!
Незабаром рекомендація зʼявиться на сторінці рієлтора.
Рекомендацію не зараховано.
Ви вже залишали рекомендацію даному рієлтору.
Вашу скаргу прийнято!
Адреса
с. Бобриця, Сонячний провулок, 214