75 000 $
882 $/м²
Шевченка бульвар, 135
85 / 60 / 20 м²
поверх 11 з 11
Євроремонт
вчора
3 тиж. тому
9 (сьогодні 0, вчора 0)
Опис
Продам 2-кімнатну теплу простору квартиру в р-ні Казбет, м. Черкаси. Цегляний будинок в центрі, квартира на 11-поверсі, в будинку є 12-й технічний поверх. Зі сторони технічного поверху стеля квартири по всій площі утеплена керамзитом. Цегляні стіни 60 см. Кімнати зі сторони балконів утеплені. Балкони обшиті дерев’яною вагонкою, підлога і стіни балконів утеплені. Балкони заскленні склопакетами, посилена конструкція парапетів. Дах балконів і примикання герметизовані Техноеластом. Південна сторона. Опалення будинку йде зверху, завдяки багатосекційним бі-металевим радіаторам і професійному монтажу взимку температура в квартирі не опускається нижче 23 градусів, взимку вікна на зимовому провітрюванні. В квартирі потужний інвертерний кондиціонер, влітку температура в квартирі 26 градусів. Під час ремонту підготовлена розводка під монтаж кондиціонерів в усіх кімнатах. Зручне планування, простора з ремонтом, 2 незалежні кімнати: кімната 24 м2, кімната 14 м2, столова-кухня-гостьова 16 м2, великий коридор з дзеркальною шафою-купе 11 м2, прихожа 10 м2, роздільні ванна 4 м2 і туалет 1,5 м2 в дорогому кахлі . Бойлер на 100 л. Балкон на кухні 4 м2 з вбудованою шафою для овочів з полками для посуду, Кутовий балкон у великій кімнаті 10 м2 з вбудованою великою шафою як комори, з видом на Сосновий ліс і Дніпро, засклені склопакетами з багатьма фрамугами, з жалюзі.
Натуральна дерев’яна дошка на підлозі, покрита безаліргенним водяним фінським лаком. По квартирі прокладена мідна проводка, влаштовано шафу з автоматами, кожна група споживачів по кожній кімнаті на окремому автоматові, влаштовано дифавтомат і реле напруги. В квартирі 58 розеток Schneider. Інтернет високошвидкісний кабельний з роздачею wi-fi по роутеру, в кожну кімнату заведено інтернет-кабель. Прокладено кабель під камери в кожній кімнати. Кухня обладнана вбудованими меблями і побутовою технікою, в класичному стилі. Варильна нержавіюча поверхня і духовка фірми Gorenie, витяжка вбудована Ventolux. Мийка на дві чаши Teka, змішувач Grohe. В кухні виведені мережі для підключення пусодомийної машини. Ванна кімната з великою кутовою ванною Ravak, захисною шторою Ravak, душева система і змішувачі Grohe, нержавіючі трубопровід і рушникосушарка, з вбудованою електровентіляціей. Величезна раковина EGO на тумбі з фасадів і стільниці з водонепроникних матеріалів, дорогі кахліТуалет з біде Grohe, з вбудованою пральною машиною Electrolux, унітаз з бачком елітної фірми AM PM, бойлер на 100 л, дорогі кахлі. Вхідні протизламні двері RUST з масивного листового металу з фігурним тисненням, покритого плівкою Venorit , з крабом, із захистом проти висвердлювання замків Multlock. Містка шафа-купе в коридорі для зберігання верхнього одягу, з відсіком для гладильної дошки. Перед коридором в квартиру є прихожа 10 м2, де можливо влаштувати гардеробну для верхнього одягу, гостьового одягу, взуття. Навколо будинку завжди можна вільно запаркувати всі Ваші сімейні автомобілі. Зручно для проживання і відпочинку. На 11-поверсі не шумно. Немає сусідів зверху. Поруч ТРЦ «LUBAVA» і «PLAZMA», WINETIME, Велика Кишеня, Делікат 24/7, АТБ 24/7, ресторани MCDonalds, OSKAR,BUBA,кафе Cafeiine, Львівський Краусан, Нова пошта3, аптека, мед центр «ВАШ СІМЕЙНИЙ ЛІКАР», Формула смаку, квартал до дитячого парку, 1,5 км до парку «Сосновий Бір», 1 км до Пушкінського пляжу та Білого Лотоса. Для дітей – поруч школи дитячі садки, музична школа, басейн, спартак, до спортлайфу 5 км.
Деталі
В квартирі 2 кімнати. Загальний стан квартири - Євроремонт. Комісія за послуги 2 $
12
Років досвіду
10
Років на сайті
Активних оголошень 13
Ексклюзивних об'єктів 0
Рекламна активність 55
Останній візит на сайт вчора
Рекомендувати
Оберіть спосіб підтвердження
Щоб вашу рекомендацію було зараховано, підтвердіть свою особистість
* Особисті дані не відображатимуться на сайті та слугуватимуть лише для підтвердження особистості.
Як верифікуватись через Дію?
Зчитайте QR-код сканером у застосунку Дія й підтвердьте авторизацію Дія.Підписом
QR-код буде дійсний ще 02:00
Як верифікуватись через Bankid?
Верифікація BankID відкриється у новому вікні. Якщо сторінка верифікації не відкрилася, вікно було заблоковане вашим браузером.
Щоб дозволити відкриття вікна, виконайте такі кроки:

1. Перевірте адресний рядок браузера на повідомлення про помилку або піктограму блокування. Натисніть на нього.
2. Якщо у вас встановлено блокувальник спливаючих вікон, тимчасово відключіть його для цього сайту.
3. Перевірте налаштування вашого браузера і переконайтеся, що блокування спливаючих вікон вимкнено або налаштовано на дозвіл відкриття цього вікна.

Якщо проблема залишається невирішеною, зверніться до нашої служби підтримки.
Як верифікуватись через Дію?
Верифікація Дія відкриється у новому вікні. Якщо сторінка верифікації не відкрилася, вікно було заблоковане вашим браузером.
Щоб дозволити відкриття вікна, виконайте такі кроки:

1. Перевірте адресний рядок браузера на повідомлення про помилку або піктограму блокування. Натисніть на нього.
2. Якщо у вас встановлено блокувальник спливаючих вікон, тимчасово відключіть його для цього сайту.
3. Перевірте налаштування вашого браузера і переконайтеся, що блокування спливаючих вікон вимкнено або налаштовано на дозвіл відкриття цього вікна.

Якщо проблема залишається невирішеною, зверніться до нашої служби підтримки.
Вітаємо!
Рекомендацію зараховано!
Незабаром рекомендація зʼявиться на сторінці рієлтора.
Рекомендацію не зараховано.
Ви вже залишали рекомендацію даному рієлтору.
Вашу скаргу прийнято!
Адреса
Черкаси, Шевченка бульвар, 135, Сосновський р-н