40 000 $
784 $/м²
51 / 29.4 / 8.3 м²
поверх 7 з 9
Типова панель
Роздільне
Задовільний стан
2 тиж. тому
2 тиж. тому
50 (сьогодні 1, вчора 0)
Опис
Квартира розташована на 7-му поверсі 9-ти поверхового панельного будинку (житловий фонд 80-х років). Квартира НЕ кутова.
Стіни квартири утеплені 100мм. з балконом включно.
Вікна встановлені якісні, металопластикові, двокамерні склопакети з "теплим" профілем та напиленям на склі, яке запобігає проникненню УФ променів.
Балкон утеплений, засклений подвійними склопакетами, щодає можливість збільшити вітальню, встановлені великі скляні двері, що дає більше доступу світла в кімнату.
Труби водопостачання повністтю були замінені на нові на всьому стояку від 1-го до 9-го поверху, та по всій квартирі. замінені всі крани, та унітаз.
За квартироюзакріплена кладова, яка знаходиться міжповерхами.
Як бонус до квартири пропонується гараж в одному із гаражнихкооперативів....
У 2021-му робився капітальний ремонт ліфта в данному під"їзді.
Деталі
Окрема квартира, Будинок Введено в експлуатацію - Типова панель, в квартирі 2 кімнати, висота стелі 2.5 метра. В квартирі 3 вікна, Вид з вікон у двір. Квартира стандартна, планування кімнат Роздільне. Є газ, кухонна плита газова. Гаряча вода - газова колонка. Опалення центральне. Роздільний санвузол, Туалет/ванна. Сантехніка в нормальному стані. Проведені чорні труби, у нормальному стані. Вхідні двері броньовані. Є покриття підлоги - ламінат, немає підігріву підлоги. Є балкон засклений. Стан стін - чистові роботи, стеля емульсія. Вікна металопластикові, нові. Міжкімнатні двері дерев'яні, в нормальному стані. Тамбур окремий, капітальний. В квартирі є Кабельне ТБ, Сигналізація, Лічильники. Будинок побудований в 1985 році. У квартири 1 власник, прописана 1 людина. Загальний стан квартири - Задовільний стан. Поруч є школа, дитсадок, зупинки, супермаркет, парк. Квартира приватизована. Документи на квартиру: свідоцтво про право власності на квартиру. Торг доречний. Сантехніка в нормальному стані. У нормальному стані. Засклений. Інтернет дротовий (кабельний). Зовнішнє утеплення стін
В квартирі є
  • Лічильники
  • Сигналізація
  • Кабельне ТБ
Геннадій
Геннадій
Власник
Верифікований профіль
2
Тижні на сайті
Активних оголошень 1
Останній візит на сайт 2 тижні тому
Вашу скаргу прийнято!
Адреса
В пропозиції є незбережені дані.