110 000 $
621 $/м²
торгівельне приміщення, приміщення для надання послуг
177 м²
1 міс. тому
1 р. 6 міс. тому
25 (сьогодні 1, вчора 0)
Опис
Продається бізнес прим на 3 входи, або обмін на нежитлове і житлове!!!!!!!

Продається нежитлове приміщення на 3 входи, магазин, аптека, салон (177 кв.м) є освітлення 360v. всі комунікації.Приміщення може бути як для проживання і плюс бізнес.
р-н Роша-Стинка!!! Відстань від вул.Сторожинецької 800м.Розглянемо пропозиції і оренда!!!

Цокольне приміщення є вікна - окремий вхід 82м2 після ремонта є санузел, тепла вода, кондиціонер на тепло і холод є складські приміщення чудовий заїзд, територія прокладена бруківкою, стоянка.

1 - поверх - окремий вхід - Приміщення під аптеку 50 м2 після ремонта, поділено на три приміщення, санвузол тепла, вода, кондиціонер на опалення та холод, Wi-FI, пандус, площадка брущадкою прокладена для будь якого транспорта.
Примітка!!! Люди дуже просять аптеку, так як рядом немає аптеки.

2 -поверх - окремий вхід - Приміщення під салон краси 45 м.кв. Після ремонту . В наявності є всі умови: водяний бойлер на 100л, кондиціонер на опалення та холод, електричні розетки біля кожного робочого стола, WI-FI , бруківка, прокладена площадкою для відпочинку, стоянка для будь якого транспорта і місце для установлення рекламної вивіски.
Деталі
Об'єкт комерційної нерухомості, Клас A, Частина будівлі, Готова будівля, Приміщення для надання послуг, Торгівельне приміщення. Торг доречний, Терміново
Мирослава
Мирослава
Власник
1
Рік на сайті
Активних оголошень 3
Останній візит на сайт 3 тижні тому
Вашу скаргу прийнято!
Адреса