199 999 $
2 144 $/м²
Дачна, 19
БЕЗ КОМІСІЇ єОселя
93.3 / 63.8 / 15.5 м²
1 поверх
12 сот
Дача
3 кімнати
Євроремонт
сьогодні
2 міс. тому
53 (сьогодні 0, вчора 0)
Опис
Продається новий житловий будинок садибного типу з господарськими будівлями та спорудами в 50-ти кілометрах від Києва, в лісовій заповідній зоні - селі Червона Слобода, Бучанського району Київської області.
Будинок - заходь і живи! Продається з усіма меблями та побутовою технікою. Головний будинок 1-но поверховий, збудований за індивідуальним проектом загальною площею 93,3 кв.м. Гарне ергономічне планування, оригінальний дизайн інтер'єру. У будинку великий просторий зал з кухнею-їдальнею, камін (15 кВт), дві спальні, міні-гардеробна кімната, кухня-студія, санвузол із душовою кабіною, бойлер, велика простора тераса з виходом із кухні-їдальні з неймовірним краєвидом на мальовничий ліс. Вікна будинку металопластикові з якісною фурнітурою. Встановлені вхідні бронедвері та дерев'яні міжкімнатні двері. Всі меблі в будинку - дерев'яні, виготовлені з цільного масиву дубу та липи.
Покриття будинку - металочерепиця. Система опалення - електрична.
Будинок обладнано власною сонячною елекростанцією потужністю 35 кВт, втановлено накопичувачі електроенергії на 16 кВт, підключено зелений тариф.
У будинку є власна свердловина водопостачання, система для очистки води, каналізаційні септики.
Земельна ділянка на якій збудований будинок правильної форми, розміром - 12 соток. На ділянці - ландшафтний дизайн, встановлена система автоматичного поливу, власний міні-ліс із молодих та вікових сосен та беріз. На ділянці багато вільного місця, де за Вашим бажанням можна розмістити басейн, міні-сад, квітник або грядку-город. У дворі є великий навіс для автомобіля.
На ділянці, поряд із головним будинком збудовані в одному стилі гостьовий будинок(з великою спальнею, санвузлом та міні-гардеробною кімнатою), та баня (сауна) із терасою та зоною барбекю.
Вся земельна ділянка обгороджена якісним дерев'яним парканом, є в'їзні ворота та хвіртки з обох сторін.
Будинок розташований в селі Червона Слобода в середині мальовничого заповідного лісу. У селі є дитячі майданчики, садочок, школа, спортивна площадка, ліс, магазини та кафе, зупинка маршрутних таксі, якими швидко можна доїхати до столиці.
До метро Житомирська - 37 хвилин на автомобілі.
Наш будинок - це ідеальний варіант для тих покупців, які люблять мальовничі місця та дику природу, прагнуть заїхати і жити, не витрачаючи часу, здоров'я та ресурсів на ремонт.
Вартість будинку - 199 999 $. Телефонуйте прямо зараз, щоб встигнути домовитися на перегляд! Станьте новим щасливим власником чудового будинку в передмісті столиці!
КЛЮЧІ НА РУКАХ, покажемо будинок у будь-який зручний для Вас час!
Деталі
Дача, 1 поверх, 3 кімнати. Матеріал стін - деревина, фундамент будинку - залізобетон, матеріал перекриттів - дерево. Під'їзд до будинку - асфальт. Площа ділянки 12 соток. Висота стелі 3.5 метра. Вид з вікон на парк. Планування кімнат Роздільне. Відстань до міста - 50 метрів. Газу немає. Холодна вода - свердловина, гаряча вода - електричний бойлер. Опалення котел електричний. У будинку 3 спільних санвузла, туалет/ванна/душ. Сантехніка нова. Проведені металопластикові труби, нові. Вхідні двері броньовані, сходи бетонні. Покриття підлоги - дерево. Тип кухні - кухня-їдальня. Вікна металопластикові, нові. Міжкімнатні двері дерев'яні, нові. Покриття даху - металочерепиця. Тип огорожі - дерево. У будинку є Телевізор, DVD програвач, Праска, Фен, Шафа, Холодильник, Ліжко, Пральна машина, Мікрохвильовка, Посуд, Сигналізація, Душова кабіна, Посудомийна машина, Камін. Будинок побудований в 2014 році. Своя каналізація. На території ділянки є прибудова, сауна, баня. У будинка 1 власник. Загальний стан будинку - Євроремонт. Поруч є зупинки, річка / озеро, ліс. Прямий продаж, Вільна, Ексклюзивний договір. Сантехніка нова. Нові. Є автономна електроенергія - cонячна електростанція. Інтернет оптоволоконний. Власник погоджується продати по програмі єОселя. Без комісії
У будинку є
  • Камін
  • Посудомийна машина
  • Душова кабіна
  • Сигналізація
  • Посуд
  • Мікрохвильовка
  • Пральна машина
  • Ліжко
  • Холодильник
  • Шафа
  • Фен
  • Праска
  • DVD програвач
  • Телевізор
Верифікований профіль
Silver partner
5
Років досвіду
5
Років на сайті
Активних оголошень 4
Ексклюзивних об'єктів 0
Рекламна активність 1869
Останній візит на сайт сьогодні
Рекомендувати
Історія зміни ціни
12.08.2024 - 10 000 $ 199 999 $
04.07.2024 209 999 $
Адреса
Вашу скаргу прийнято!
Оберіть спосіб підтвердження
Щоб вашу рекомендацію було зараховано, підтвердіть свою особистість
* Особисті дані не відображатимуться на сайті та слугуватимуть лише для підтвердження особистості.
Як верифікуватись через Дію?
Зчитайте QR-код сканером у застосунку Дія й підтвердьте авторизацію Дія.Підписом
QR-код буде дійсний ще 02:00
Як верифікуватись через Bankid?
Верифікація BankID відкриється у новому вікні. Якщо сторінка верифікації не відкрилася, вікно було заблоковане вашим браузером.
Щоб дозволити відкриття вікна, виконайте такі кроки:

1. Перевірте адресний рядок браузера на повідомлення про помилку або піктограму блокування. Натисніть на нього.
2. Якщо у вас встановлено блокувальник спливаючих вікон, тимчасово відключіть його для цього сайту.
3. Перевірте налаштування вашого браузера і переконайтеся, що блокування спливаючих вікон вимкнено або налаштовано на дозвіл відкриття цього вікна.

Якщо проблема залишається невирішеною, зверніться до нашої служби підтримки.
Як верифікуватись через Дію?
Верифікація Дія відкриється у новому вікні. Якщо сторінка верифікації не відкрилася, вікно було заблоковане вашим браузером.
Щоб дозволити відкриття вікна, виконайте такі кроки:

1. Перевірте адресний рядок браузера на повідомлення про помилку або піктограму блокування. Натисніть на нього.
2. Якщо у вас встановлено блокувальник спливаючих вікон, тимчасово відключіть його для цього сайту.
3. Перевірте налаштування вашого браузера і переконайтеся, що блокування спливаючих вікон вимкнено або налаштовано на дозвіл відкриття цього вікна.

Якщо проблема залишається невирішеною, зверніться до нашої служби підтримки.
Вітаємо!
Рекомендацію зараховано!
Незабаром рекомендація зʼявиться на сторінці рієлтора.
Рекомендацію не зараховано.
Ви вже залишали рекомендацію даному рієлтору.
В пропозиції є незбережені дані.