172 000 $
1 638 $/м²
Одеська вул., 10
105 / 69 / 36 м²
2 поверхи
1 сот
Таунхаус
4 кімнати
Дизайнерський ремонт
сьогодні
7 міс. тому
1017 (сьогодні 0, вчора 2)
Опис
БЕЗ КОМІСІЇ Продаж від власника. Терміновий продаж у звʼязку з переїздом у інше місто.
Продається сучасний таунхаус у с. Гатне, у пішій доступності до м. Теремки.

Комплекс складається із 8 таунхаусів із закритою територією. Розташований у тихому та спокійному районі с. Гатне по вул. Одеська (5хв пішки до спортивного комплексу Спортлайф та АТБ, 5хв пішки до Мегамаркету та кінотеатру Батерфляй).

Таунхаус повністю укомплектований усією необхідною побутовою технікою та меблями - два NeoQled телевізори Samsung діагоналлю 65 та 55 дюймів, чотири інверторні кондиціонери Cooper&Hunter (з можливістю нагрівання приміщення), смарт-котел Vaillant із терморегулятором SensoComfort, пральна машина LG, бойлер Ariston на 100 літрів, індукційна плита Bosch, мікрохвильова піч Samsung, а також духова піч та холодильник. Окрім цього встановлена професійна система очистки та помʼякшення води на весь будинок фірми Ecosoft, та фільтр зворотнього осмосу Ecosoft (питна вода).

У таунхаусі на першому поверсі розташована кухня-вітальня та санвузол. На другому поверсі дві спальні кімнати з виходом на просторий балкон, два санвузла та повноцінна кімната-гардероб. У коридорі на другому поверсі також знаходиться чотирьохсекційна шафа купе.

Для сімейного відпочинку, барбекю або дозвілля є власний внутрішній двір закритого типу загальною площею близько 90 квадратних метрів.

Зовнішні стіни таунхаусу утеплені базальтовою ватою 100 мм яка забезпечує високу енергоефективність приміщення і сприяє підтриманню комфортного мікроклімату в холодну пору року.

Таунхаус підключений до центрального каналізації (не септик). Заведено трьохфазний тип живлення на 17КВт. Територія обладнана системою відеоспостереження (можна переглядати онлайн зі смартфону) та сигналізацією.

У таунхаусі передбачено підключення альтернативного джерела електроенергії. Обладнано спеціальний щиток на вулиці та відведено окреме місце для підключення генератора. Електроенергія з генератора передається на весь будинок одразу (освітлення, розетки, вся електроніка), а не на окремі розетки. Інверторний електрогенератор Könner&Söhnen на 8 КВт в наявності.

Також у таунхаусі передбачено два паркомісця («гараж» та гостьовий паркінг).

Поруч знаходяться: ТРЦ Республіка Парк, ТЦ Метро, ТЦ Епіцентр.

Моб.тел. [телефон скрыт] Наталія
Деталі
Таунхаус, 2 поверху, 4 кімнати. Площа ділянки 1 сотка. Планування кімнат Роздільне. Холодна вода - свердловина, гаряча вода - електричний бойлер. Опалення котел електричний. Сантехніка нова. Проведені. Вікна металопластикові, нові. Покриття даху - металочерепиця. Є огорожа. У будинку є Телевізор, Шафа, Холодильник, Ліжко, Пральна машина, Мікрохвильовка, Кондиціонер, Сигналізація, Лічильники, Душова кабіна. Централізована каналізація. Загальний стан будинку - Дизайнерський ремонт. Сантехніка нова. Є автономна електроенергія - генератор. Інтернет оптоволоконний. Зовнішнє утеплення стін
Наталія
Наталія
Власник
Верифікований профіль
1
Рік на сайті
Активних оголошень 1
Останній візит на сайт вчора
Вашу скаргу прийнято!
У будинку є
  • Душова кабіна
  • Лічильники
  • Сигналізація
  • Кондиціонер
  • Мікрохвильовка
  • Пральна машина
  • Ліжко
  • Холодильник
  • Шафа
  • Телевізор
Історія зміни ціни
19.02.2024 - 4 500 $ 172 000 $
05.10.2023 - 3 000 $ 176 500 $
22.09.2023 179 500 $
Адреса
с. Гатне, Одеська вул., 10