48 000 $
744 $/м²
Вокзальна, 37
64.5 / 39.6 / 9 м²
поверх 3 з 5
Українська панель
Роздільне
Незавершений ремонт
1 тиж. тому
1 тиж. тому
18 (сьогодні 0, вчора 2)
Опис
Продаю 3х-кімнатну квартиру в смт Глеваха по вул. Вокзальній.
Кутова квартира на третьому поверсі з повним утепленням, є балкон. Вікна металопластикові у всіх кімнатах та на балконі.
Централізоване опалення, бойлер, лічильники (газ, світло, вода), замінені радіатори опалення.
Квартира з частковим ремонтом. А саме дві менші кімнати - повна заміна проводки, ламінат, міжкімнатні двері, натяжні стелі та точкове освітлення.
Решта квартири в житловому стані.
До квартири йде комірка (2,5х2,5) в підвальному приміщенні.
Меблі залишаються в квартирі, окрім дитячої кімнати.
Деталі
Окрема квартира, Будинок Введено в експлуатацію - Українська панель, в квартирі 3 кімнати, висота стелі 2.7 метра. В квартирі 4 вікна, Вид з вікон у двір. Квартира стандартна, планування кімнат Роздільне. Є газ, кухонна плита газова. Гаряча вода - електричний бойлер. Опалення центральне. Роздільний санвузол, Туалет/ванна. Сантехніка потребує ремонту. Проведені оцинковані труби, у нормальному стані. Вхідні двері залізні. Немає підігріву підлоги. Є балкон засклений. Вікна металопластикові, в нормальному стані. Міжкімнатні двері типові. В квартирі є Шафа, Ліжко, Лічильники. Будинок побудований в 1991 році. У квартири 1 власник, прописані 2 людини. Загальний стан квартири - Незавершений ремонт. Комора. Поруч є школа, дитсадок, зупинки, супермаркет, парк, розважальні заклади. Квартира приватизована. Торг доречний, Прямий продаж. Сантехніка потребує ремонту. У нормальному стані. Засклений. Інтернет оптоволоконний. Зовнішнє утеплення стін
В квартирі є
  • Лічильники
  • Ліжко
  • Шафа
Світлана
Світлана
Власник
Верифікований профіль
1
Тиждень на сайті
Активних оголошень 1
Останній візит на сайт 5 днів тому
Вашу скаргу прийнято!
Деталі інтер’єру
Квартира з частковим ремонтом. А саме дві менші кімнати - повна заміна проводки, ламінат, міжкімнатні двері, натяжні стелі та точкове освітлення.

Планування
Двостороння квартира, роздільне планування, роздільний санвузол, великий передпокій.

Будинок і двір
Будинок панельний, 1991 року забудови, розташований у центрі смт Глеваха, будинок в гарному стані та з чудовими сусідами, поруч три дитячих майданчики та один спортивний майданчик, план на стоянка, біля будинку завжди є можливість припаркувати авто, в дворі знаходиться продуктовий магазин.

Інфраструктура
Поруч знаходиться школа, два дитячих садочки, школа мистецтв, амбулаторія, стоматологічна клініка, салони краси, магазини, супермаркет «Фора», магазин «Квіти та декор», кафе, залізнична станція (2-3 км), зупинки маршрутного таксі.

Історія зміни ціни
19.04.2024 - 2 000 $ 48 000 $
18.04.2024 50 000 $
Адреса
смт. Глеваха, Вокзальна, 37