500 000 $
2 174 $/м²
Перемоги, 12
БЕЗ КОМІСІЇ
230 / 135.5 / 20 м²
1 поверх
12 сот
Будинок
3 кімнати
Дизайнерський ремонт
2 дні тому
7 міс. тому
112 (сьогодні 4, вчора 0)
Опис
Зануртеся в атмосферу непередаваної розкоші, мов вишуканий шедевр мистецтва. Це не просто будинок, це винятковий твір архітектури і дизайну, справжній оазис розкоші і комфорту.

Цей діамант розташований в живописному куточку села Гнатівка, всього в 11 кілометрів від меж Києва, на ділянці площею 12,5 соток. Одноповерховий енергоефективний будинок, як символ вишуканості, загальною площею 230 м2, побудований в 2019 році, зачаровує своєю красою і функціональністю.

Тут кожна деталь продумана до найменших нюансів. Будинок утеплений мінеральною ватою і обложений облицювальною цеглою, що надає йому неймовірну міцність і елегантність. Дизайнерський ремонт у сучасному стилі надає інтер'єру атмосферу стриманої розкоші. Три спальні, кожна з власним санвузлом, камінний зал, що переходить в простору кухню, кабінет і вихід на літню терасу, де ви зможете насолоджуватися природою. Гостьовий санвузол, гардеробна кімната і пральня – все це чудово продумано і оформлено з особливою увагою до деталей.

Меблі та побутова техніка відомих якісних і дорогих брендів, що забезпечує максимальний комфорт. Спліт-система кондиціонування і очищення повітря створюють ідеальний мікроклімат в кожній кімнаті. Підігрів підлоги, що працює як від електроенергії, так і від нагріву води, дозволяє насолоджуватися комфортом у будь-яку пору року.

Але це далеко не все! Будинок оснащений генератором потужністю 7 кВт і системою очищення води, переливним септиком об'ємом 12 кубів і власною свердловиною глибиною 50 метрів, які призначені забезпечити вас усім необхідним для комфортного проживання.

Двір цього унікального будинку також вражає своєю різноманітністю. Тут ви знайдете гараж з автоматичними воротами, гостьовий будинок лазнею і кімнатами для відпочинку, альтанку з зоною для барбекю, літню терасу з підігрівом і навіть винний підвал для цінителів винного мистецтва. Зелений газон з автополивом і молодими яблунями створюють атмосферу затишку і спокою.

Безпека вашого проживання тут на найвищому рівні завдяки датчикам руху, відеоспостереженню і сигналізації.

Цей будинок створений з єдиною метою - зробити ваше життя справжнім шедевром мистецтва. Простір, комфорт і розкіш у кожній деталі. Тут ви будете насолоджуватися кожною хвилиною свого життя.

Дзвоніть нам прямо зараз! Ми з задоволенням покажемо вам цей чудовий будинок. Це ваш шанс стати власником унікального твору мистецтва.
Деталі
Будинок, 1 поверх, 3 кімнати. Фундамент будинку - залізобетон. Під'їзд до будинку - асфальт. Площа ділянки 12 соток. Висота стелі 3.5 метра. Вид з вікон у двір. Планування кімнат Роздільне. Відстань до міста - 11 км метрів. Газу немає. Холодної води немає, гаряча вода - газовий котел. Опалення котел твердопаливний. У будинку 3 роздільних санвузла, туалет / душ. Сантехніка нова. Вхідні двері броньовані. Покриття підлоги - плитка, є підігрів підлоги. Тип кухні - кухня-їдальня. Стіни штукатурка, стеля натяжна. Вікна металопластикові, нові. Міжкімнатні двері дерев'яні, нові. Є дах. Тип огорожі - залізобетон. Немає підвалу. У будинку є Телевізор, Кабельне ТБ, Шафа, Холодильник, Ліжко, Пральна машина, Мікрохвильовка, Посуд, Кондиціонер, Сигналізація, Душова кабіна, Посудомийна машина, Камін. Своя каналізація. На території ділянки є прибудова, баня. Загальний стан будинку - Дизайнерський ремонт. Поруч є школа, дитсадок. Ексклюзивний договір. Сантехніка нова. Інтернет оптоволоконний. Без комісії
У будинку є
  • Камін
  • Посудомийна машина
  • Душова кабіна
  • Сигналізація
  • Кондиціонер
  • Посуд
  • Мікрохвильовка
  • Пральна машина
  • Ліжко
  • Холодильник
  • Шафа
  • Кабельне ТБ
  • Телевізор
Mikele
Верифікований профіль
5
Років досвіду
1
Рекомендація
2
Роки на сайті
Активних оголошень 14
Ексклюзивних об'єктів 10
Рекламна активність 5005
Останній візит на сайт 1 день тому
Рекомендувати
Оберіть спосіб підтвердження
Щоб вашу рекомендацію було зараховано, підтвердіть свою особистість
* Особисті дані не відображатимуться на сайті та слугуватимуть лише для підтвердження особистості.
Як верифікуватись через Дію?
Зчитайте QR-код сканером у застосунку Дія й підтвердьте авторизацію Дія.Підписом
QR-код буде дійсний ще 02:00
Як верифікуватись через Bankid?
Верифікація BankID відкриється у новому вікні. Якщо сторінка верифікації не відкрилася, вікно було заблоковане вашим браузером.
Щоб дозволити відкриття вікна, виконайте такі кроки:

1. Перевірте адресний рядок браузера на повідомлення про помилку або піктограму блокування. Натисніть на нього.
2. Якщо у вас встановлено блокувальник спливаючих вікон, тимчасово відключіть його для цього сайту.
3. Перевірте налаштування вашого браузера і переконайтеся, що блокування спливаючих вікон вимкнено або налаштовано на дозвіл відкриття цього вікна.

Якщо проблема залишається невирішеною, зверніться до нашої служби підтримки.
Як верифікуватись через Дію?
Верифікація Дія відкриється у новому вікні. Якщо сторінка верифікації не відкрилася, вікно було заблоковане вашим браузером.
Щоб дозволити відкриття вікна, виконайте такі кроки:

1. Перевірте адресний рядок браузера на повідомлення про помилку або піктограму блокування. Натисніть на нього.
2. Якщо у вас встановлено блокувальник спливаючих вікон, тимчасово відключіть його для цього сайту.
3. Перевірте налаштування вашого браузера і переконайтеся, що блокування спливаючих вікон вимкнено або налаштовано на дозвіл відкриття цього вікна.

Якщо проблема залишається невирішеною, зверніться до нашої служби підтримки.
Вітаємо!
Рекомендацію зараховано!
Незабаром рекомендація зʼявиться на сторінці рієлтора.
Рекомендацію не зараховано.
Ви вже залишали рекомендацію даному рієлтору.
Вашу скаргу прийнято!
Історія зміни ціни
24.04.2024 - 50 000 $ 500 000 $
05.01.2024 + 50 000 $ 550 000 $
13.11.2023 - 70 000 $ 500 000 $
03.11.2023 - 80 000 $ 570 000 $
01.11.2023 650 000 $
Адреса
с. Гнатівка, Перемоги, 12